- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
- Konu Sahibi zoryasamak
-
Bu meslekte ofisin olması da dert..malum şartlar ve kriz bahane edip sürekli kar elde eden ama bir muhasebe ücretini ödemekten aciz insan
topluluğu varken gerçekten cesaret işi olarak görüyorum.ama mevcut potansiyel ve iş bağlama becerisi varsa neden olmasın
inşallah herkesin gönlüne göre olsun.
Kesinlikle doğru... Düzgün bi müşteri bulabildiysen ne ala...
Muhasebe ücretleri belliyken sıkı pazarlığa girenler var mesela... Biz burda hayrına çalışıyoruz ya
günaydınlar,hayırlı cumalar
gell vatandaşş gellll modunda çalışıyoruz evett
Merhaba Kızlar,
Konuyu hareketlendirelim dedim. Ben şu an çalışmıyorum. Çalıştığım işimden 3,5 ay önce evlilik nedeniyle ayrıldım. Bir süre dinlenip tekrar işe başlama düşüncesindeydim. Şimdi iş arıyorum fakat maaşlar çok düşük şartlar kötü ayrıldığım şirketteki maaşım 1.650 TL idi.
Aöf işletme mezunuyum(lisans) ticaret lisesi çıkışlı. 6 yıllık tecrübem var liseyi bitirdiğimden beri çalışıyorum. Görüştüğüm şirketler 1.200 den fazla maaş vermiyor. Sizce çok düşük değil mi? Sizler ne kadar maaş alıyorsunuz ? Ben çıtamızı düşürmeyelim derim. Çünkü ne kadar düşük maaşa razı olan olursa o kadar sömüren işveren oluyor. Düşünceleriniz nedir paylaşalım istedim görüşlerinizi bekliyorum :)
Merhaba muhasebeci hatunlaryaklaşık 1 aydır muhasebe kursuna gidiyorum. Şimdilik eta programı ile başladım. Şirket açmasını ,cari kart ,stok kartı düzenlemesini, alış, satış faturalarını işlemesini, tahsil ve tediye ödeme işlenmesini, birde maaş hesaplamayı öğrendim.. Umarım en kısa sürede iş de bulabilirim..
hangi bölüm mezunusunuz?
kursların verdiği bilgi sadece program kullanma bilgisi başka muh.ile ilgili bilgi yoktur
Tebrik ediyorum guzel cevap bende boyle bir crvap yazmayi dusunuyordum arkadasa . brnde lise mezunuyum ve muhasebeyi kendi cabamla demolarla onun bunun yaptigi muhasebeye uzaktan baka baka hrvesle ogrendim ve 7 yildir ozel bir sektorde 2000 tl maasla calisiyorum hatta yogunsun yardimci alalim sana diyende bir patrona sahibim okumayan cahilmi kaliyor veya unuversitr bitirenden kidemi dusukmu oluyor asla olmuyor insan kendini yetistirdigi surece yapamayacagi birsey olmaz ve aldigim parayida hakediyorum ve cokda memnunum cunki emegimin karsiligini aliyorum hakeden tum herkesde alsin emegini alamiyorsada ciksin baska is baksin hepimiz hakediyoruz kolay is degil bu arada il Ankarazoryasamost: 21384389 .!.:canım nasıl 658 tl alıyosun yani asgeri ücret alıyosun çok az evet benim ablamlarda bursada oturuyorlar bursada iş imkanı fazla yok denecek kadar az
1. ehliyet de araba kullanmaz ben her nekadar uygulamalı öğrensemde okulunda okumasamda 10 yıllık bir tecrübeye sahibim ve genel muhasebeyi tek başıma tutabilirim tabiki diploma güzel bişeydir ama şans işi canım ben açıköğretim lisesine başlamadan öncede yani senin deyiminle orta okul mezunuyken bile çok büyük bi firmada muhasebecilik yaptık evlenene kadar da orda çalıştım ve oraya temizlikçi alırken bile lise mezunu şartı arıyorlar ki ben muhasebeye girdim çayım önümdeysi masamı bile temizlikçi temizler sabah 8,30 akşam 5,30 çıkış saatimdi 1200 maaş alıp+agi+artı+ssk+servis olmasına rağmen yol parası alıyordum evlendiim için çıktım uzak bi yere taşındım şimdi sana çalıştığım firmaların isimlerini vereyim tabi sen,n 2 tane üniversite bitirmen oraya girmen için sebep değil sadece bilgili olman yeterli mevsim bahart+bsm alimünyum hatta mevsim baharatın web sitesinde videom bile var
2. si bu işler bide tiple alakalı canım o yüzden hiç bi zaman 1 haftadan fazla iş aramadım orta okul mezunu olmama rağmen en büyük şirketlerde çalıştım 1060 +agi+ssk+bayram haşlıkları aldığım bu yerden evlendim ve kira sı cartu curtu var diye kabul ettim ayrıca ben şikayet etmedim bu durumdan ben gayet memnunm biraz önceden arkadaş örnek vermiş 1060 la 658 arasındaki farkı herkes bilinçlensin diye yazdım sende hemen üstüne alınmışsın
evet galiba haksızlığa uğruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?