• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön muhasebeciler ve genel muhasebeciler hepinizi buraya davet ediyorum

bende istanbulda özel sektörde çalışıyorum.örgün öğr. lisans işletme mezunuyum.2 yıldır aynı firmada çalışıyorum.1750 tl maaş alıyorum.servis yemek vs.imkanlarım var hafta sonu çalışmıyorum türkiye şartlarına göre iyi olduğunu düşünüyorum...

Bende bu konuda merak ediyordum acaba az mı alıyoruz.
Ben 1400 tl maaş 100 tl yol parası 250-270 tl arası yemek parası alıyorum (ticket)
Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yapıyorum.teklifler ve müşterilerle iletişim halinde olmak filanda dahil.
sabah 8 akşam 6 hafta sonları tatil.
resmi tatilllerde tatil

Zamanında konuşulmuş ama devam ettirilmemiş. Ki yaptığımız iş değişmesede maaşlar değişmiştir yani.

Bende bu konuda merak ediyordum acaba az mı alıyoruz.
Ben 1400 tl maaş 100 tl yol parası 250-270 tl arası yemek parası alıyorum (ticket)
Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yapıyorum.teklifler ve müşterilerle iletişim halinde olmak filanda dahil.
sabah 8 akşam 6 hafta sonları tatil.
resmi tatilllerde tatil

Bende yazayım bari hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz canım ön muhasebenin bütün işleri ek olarak gelir tablosu ve şirketlerin arasında ekstradan saçma sapan mutabakta işin içinde müşteri mutabakatından bahsetmiyorum:KK53:1450 + agi alıyorum yemeğim ve yolum şirketten keşke elden parasını verseler yemeğin daha makbul olurdu tabi:ukala:cumartesi 1 de çıkıyorum pazar tatil resmi tatiller de aynı şekilde geçerli sabah 8:30 akşam 6:15 ben 6 da çıkıyorum orası ayrı:rapci:

Bende yazayım bari hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz canım ön muhasebenin bütün işleri ek olarak gelir tablosu ve şirketlerin arasında ekstradan saçma sapan mutabakta işin içinde müşteri mutabakatından bahsetmiyorum:KK53:1450 + agi alıyorum yemeğim ve yolum şirketten keşke elden parasını verseler yemeğin daha makbul olurdu tabi:ukala:cumartesi 1 de çıkıyorum pazar tatil resmi tatiller de aynı şekilde geçerli sabah 8:30 akşam 6:15 ben 6 da çıkıyorum orası ayrı:rapci:
Seninki gene iyi canım benim 1450+123 tl agi 1573 tl ye geliyo
Bende ayrı olarak yazmamışım işte aklına gelmiyor insanın. Kar-zarar ve genel muhasebedeki işler. Mali müşavir geldiğinde bu işleri bana kitliyor. Ona yardımcı oluyorum ayreten.

Seninki gene iyi canım benim 1450+123 tl agi 1573 tl ye geliyo
Bende ayrı olarak yazmamışım işte aklına gelmiyor insanın. Kar-zarar ve genel muhasebedeki işler. Mali müşavir geldiğinde bu işleri bana kitliyor. Ona yardımcı oluyorum ayreten.

Unutmadım canım ama sadece senle ben yazıyoruz o yüzden yazmadım biz zaten özelden haberleşiyoruz :işsiz:

arkadaşlar siz nasıl ön muhasabeci oldunuz?ön muhasebe kursuna gitsem işe alınır mıyım arkadaşlar, uzun süre çalışabileceğim bir meslek edinmek istiyorum, bana bilgi verirseniz çok sevinirim

arkadaşlar siz nasıl ön muhasabeci oldunuz?ön muhasebe kursuna gitsem işe alınır mıyım arkadaşlar, uzun süre çalışabileceğim bir meslek edinmek istiyorum, bana bilgi verirseniz çok sevinirim
O kurslara boşuna para bağlamayın, tecrübeniz yoksa sertifika bi işe yaramaz.
Yetiştirilmek üzere muhasebe elemanı arayan firmalara başvurun.

HANIMLAR MERHABA, İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA GENEL MUHASEBE EĞİTİMİ ALABİLECEĞİM KURS ARIYORUM. ÖNEREBİLECEĞİNİZ KURSLAR VAR MI? UYGULAMADA İŞİME YARAYACAK KADAR VERİMLİ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ

HANIMLAR MERHABA, İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA GENEL MUHASEBE EĞİTİMİ ALABİLECEĞİM KURS ARIYORUM. ÖNEREBİLECEĞİNİZ KURSLAR VAR MI? UYGULAMADA İŞİME YARAYACAK KADAR VERİMLİ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ
Yukarıda da yazmıştım tekrar ediyorum
Bir muhasebe bürosu bulup bedava çalışın daha iyi.

Bende böyle bi konu açayım diyordum merhaba arkadaşlar nasılsınız ama güncel değil burası niye ki

Back