- 11 Mart 2015
- 301
- 179
- 103
- 36
- Konu Sahibi zoryasamak
-
Geldim canımnehirnil111 can dostum sende gel
Kimse bu sene yazı yazmamış biz yazalım istedimGeldim canım
Yaz canım başla konuşmaya arkası gelir belki ama hareketli bir konu değil belli kiKimse bu sene yazı yazmamış biz yazalım istedim
Zamanında konuşulmuş ama devam ettirilmemiş. Ki yaptığımız iş değişmesede maaşlar değişmiştir yani.Yaz canım başla konuşmaya arkası gelir belki ama hareketli bir konu değil belli ki
Zamanında konuşulmuş ama devam ettirilmemiş. Ki yaptığımız iş değişmesede maaşlar değişmiştir yani.
Bende bu konuda merak ediyordum acaba az mı alıyoruz.
Ben 1400 tl maaş 100 tl yol parası 250-270 tl arası yemek parası alıyorum (ticket)
Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yapıyorum.teklifler ve müşterilerle iletişim halinde olmak filanda dahil.
sabah 8 akşam 6 hafta sonları tatil.
resmi tatilllerde tatil
Seninki gene iyi canım benim 1450+123 tl agi 1573 tl ye geliyoBende yazayım bari hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz canım ön muhasebenin bütün işleri ek olarak gelir tablosu ve şirketlerin arasında ekstradan saçma sapan mutabakta işin içinde müşteri mutabakatından bahsetmiyorum1450 + agi alıyorum yemeğim ve yolum şirketten keşke elden parasını verseler yemeğin daha makbul olurdu tabi cumartesi 1 de çıkıyorum pazar tatil resmi tatiller de aynı şekilde geçerli sabah 8:30 akşam 6:15 ben 6 da çıkıyorum orası ayrı
Seninki gene iyi canım benim 1450+123 tl agi 1573 tl ye geliyo
Bende ayrı olarak yazmamışım işte aklına gelmiyor insanın. Kar-zarar ve genel muhasebedeki işler. Mali müşavir geldiğinde bu işleri bana kitliyor. Ona yardımcı oluyorum ayreten.
O kurslara boşuna para bağlamayın, tecrübeniz yoksa sertifika bi işe yaramaz.arkadaşlar siz nasıl ön muhasabeci oldunuz?ön muhasebe kursuna gitsem işe alınır mıyım arkadaşlar, uzun süre çalışabileceğim bir meslek edinmek istiyorum, bana bilgi verirseniz çok sevinirim
Aynen cnm çok haklısınO kurslara boşuna para bağlamayın, tecrübeniz yoksa sertifika bi işe yaramaz.
Yetiştirilmek üzere muhasebe elemanı arayan firmalara başvurun.
Yukarıda da yazmıştım tekrar ediyorumHANIMLAR MERHABA, İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA GENEL MUHASEBE EĞİTİMİ ALABİLECEĞİM KURS ARIYORUM. ÖNEREBİLECEĞİNİZ KURSLAR VAR MI? UYGULAMADA İŞİME YARAYACAK KADAR VERİMLİ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?