- Konu Sahibi zoryasamak
Bu yaptıklarınız çok güzel inanın bana..Bana birinin yardım etmesini çok isterdim işi öğretmek konusunda. Aç aslanlar gibi bakıyorum yaptıkları işe.Hevesliyim ama adam beni fotokobi makinasından uzaklaştırmıyor ki.. Nasıl iş öğrenebilirim..Eta programını çok güzel kullanıyordum.Şimdi bana sorsan şu nasıldır diye bilgim yok.Kullanılmayan bilgi unutulmaya mahkumdur. 2 patron ve 2 muhasebecimize de ilettim bu durumu,işi öğrenmek istediğimi ilettim yani. Tamam dediler geri çekildiler..Hala bekliyorum bir sonuç alamadım yani. Evet basettiğiniz durumda olanlarda var armut piş ağzıma düş misali ama inanın öyle olmayanlarda var. Özel bir eğitim kurumunda muhasebe öğrenmeye gideceğim yaklaşık 2 ay sonra başlamayı planlıyorum. Anca kendimi öyle geliştirebilirim diye düşünüyorum.
çalıştığın yerdekileri seni anladığım kadarıyla aradaki işleri yapmak adına kullanıyorlar.maalesef çoğu iş yerinde olan durum.
naçizane tavsiyem bir eğitim kurumuna gidip boşa para vermek yerine iyi bir iş bulman.bu meslekte eğitimden önce tecrübe isteniyor.
ben pek çok yerden bu yüzen geri çevrilmiştim.istediklerin belli olsun, öncelik para değil iş olsun.inan bana gerisi geliyor. ben de aynı yollardan geçtim..zor gerçekten bu iş.:26: