Ön koltukta kim oturur

Demetrios

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
1.066
1.245
53
38
Arkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.

Kimin oturdugunun ne onemi var su saatten sonra? Siz zaten kabul etmissiniz ve one binmeyecegim ama yinede fikirlerinizi merak ediyorum demissiniz. Insanlarin dedigini yapmayacaksaniz zamanlarini bosa almayin bence :)

Fikrime gelirsek midem bulaniyor diyerek gecin one oturun bitsin artik su ulkedeki erkek onde gider olayi. Arabada on koltuga oturtarak saygi belli edilmez...

Biz de yeni araba aldığımızda kayınpederim pek hevesliydi ön koltuğa oturmaya.
Yaşına hürmeten müsade ettiğim zamanlar olurdu, fakat kimse kusura bakmasın, kadının yeri kocasının yanı mantığındayım ben.
O yüzden nadir durumlar haricinde eşimin yanına ben otururum her daim.

Kimin oturdugunun ne onemi var su saatten sonra? Siz zaten kabul etmissiniz ve one binmeyecegim ama yinede fikirlerinizi merak ediyorum demissiniz. Insanlarin dedigini yapmayacaksaniz zamanlarini bosa almayin bence :)

Fikrime gelirsek midem bulaniyor diyerek gecin one oturun bitsin artik su ulkedeki erkek onde gider olayi. Arabada on koltuga oturtarak saygi belli edilmez...
Kimseye zorla yazdırmıyorum ki
Gerçekten rahatsız olduğum bir durum kafama takılıyordu sordum.
Teşekkürler yorumunuz için ama yol bir iki dakika sürüyor anca

Eşin kibar, iyi niyetli falan değil. onlar gitsin arabayla kibar kibar. Binme o arabaya o şekilde.ya da bir zahmet sana arabayı kullanmayı öğretsin. Sen geç direksiyona. kardeşi yanında otursun. o geçsin yine arkaya.
Tek olayla değerlendirmesek iyi niyet gibi çok geniş anlamı olan bir kelimeyi

sen oturmalısın da eşin neden öyle söylüyor, hadi abi olsa anlıcam da kardeş yani, gerçi yaşlarda çok yakın, 4 yaş senden büyük olması bi üstünlük yaratmaz, bu yaşa göre üstünlükte bi bizde var sanırım

Kimseye zorla yazdırmıyorum ki
Gerçekten rahatsız olduğum bir durum kafama takılıyordu sordum.
Teşekkürler yorumunuz için ama yol bir iki dakika sürüyor anca
eşimi kırmayacağım diyorsunuz yalnız
arkadaş da ona değinmiş ne gerek var böyle bir konu açmaya

ben olsam midem bulanıyor der öne geçerim
yoksa herşeyde böyle yapar kaynınız

sen oturmalısın da eşin neden öyle söylüyor, hadi abi olsa anlıcam da kardeş yani, gerçi yaşlarda çok yakın, 4 yaş senden büyük olması bi üstünlük yaratmaz, bu yaşa göre üstünlükte bi bizde var sanırım
4 yaş büyük olan benim.
Eşimin memleketi küçük bir yer ve eşim etrafın dediklerinin etkisi altında kalır millet bişey dese cidden zoruna gider.

eşimi kırmayacağım diyorsunuz yalnız
arkadaş da ona değinmiş ne gerek var böyle bir konu açmaya

ben olsam midem bulanıyor der öne geçerim
yoksa herşeyde böyle yapar kaynınız
Ya arkadaşlar fikir alamaz mıyım ? Burada yapılan her yorumu koşa koşa uyguluyor musunuz? Bugün yapmam yarın yaparım ya da yorumlardan yola çıkarak eşimle daha farklı konuşurum olamaz mı?
Kimse mecbur değil yazmaya.

4 yaş büyük olan benim.
Eşimin memleketi küçük bir yer ve eşim etrafın dediklerinin etkisi altında kalır millet bişey dese cidden zoruna gider.

o zaman daha kötü ya, valla bi anlam veremedim, sen konun karısısın, normalde öne karı koca oturur, kim ne diyebilir ki, biri bişey dersede içerliceğine lafı yapıştırsın, bi adamın karısı hakkında gereksiz konuşulması karşı tarafın densizliği sonuçta... Sanırım bu konuda eşinle konuşmalısın, yoksa bu durumu hayatınızın her alanına sirayet eder, biri bişey derse durumu yani...

Arkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
o koltuk kımsenın taoulu malı degıl ama sız varken kaynınızın on koltuga oturması sacma, öncelık sizi olmalı.

o zaman daha kötü ya, valla bi anlam veremedim, sen konun karısısın, normalde öne karı koca oturur, kim ne diyebilir ki, biri bişey dersede içerliceğine lafı yapıştırsın, bi adamın karısı hakkında gereksiz konuşulması karşı tarafın densizliği sonuçta
Evet ben de öyle düşünüyorum. Bu konu sürekli aramızda mevzu oluyor, abartıyor muyum bunu bilmek istedim

Çok saçma bana öyle dense inadına binmem o arabaya. Ön koltuğa kim oturmuş önemli değil ama kardeşin oturması gereklilikmiş gibi söylenmesi sinirimi bozar. Ya da arabayı ben kullanırdım. Ikisinden kim oturursa otursun bana ne

Çok saçma bana öyle dense inadına binmem o arabaya. Ön koltuğa kim oturmuş önemli değil ama kardeşin oturması gereklilikmiş gibi söylenmesi sinirimi bozar. Ya da arabayı ben kullanırdım. Ikisinden kim oturursa otursun bana ne
Aslında şöyle oldu.
Kızkardeşleri ya da annesiyle bir yere giderken direk hep arkada otururkardı. bu kaynım arabaya doğrı yürürken beni geçip ön koltuğa geçti direk. Ondan sonra konu oldu

Back
X