- 20 Eylül 2014
- 2.336
- 3.680
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.321
Kalorim 1450 yürüyüş yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TebriklerGünaydın kızlar, evime döndüm. İlk işim tartılmak oldu tabi çok şükür köyde hiç kilo almamışım. Kaldığım yerden devam.
Günaydın kızlar, evime döndüm. İlk işim tartılmak oldu tabi çok şükür köyde hiç kilo almamışım. Kaldığım yerden devam.
Faydasi oluyor mu? Sen bir degisiklik gordun muAslında pek sayılmaz akşamları yemiyorum öğlen hafif olsun diye bir gün arayla yiyorum
Bayramda 1 kilo 300 gr almıştım bir kilosunu verdim yani iyi bir detoks olabilir 3 gün falan yapılsa en az 2 kilo verilir ama ben sadece öğlen yedim her öğün sıkıcı olurI
Faydasi oluyor mu? Sen bir degisiklik gordun mu
Evet haklisin bende tum gun ayni seyi yemeyi sevmem... iyi bir yontem olmusBayramda 1 kilo 300 gr almıştım bir kilosunu verdim yani iyi bir detoks olabilir 3 gün falan yapılsa en az 2 kilo verilir ama ben sadece öğlen yedim her öğün sıkıcı olur
Benim tam tersi calisirken daha cok aklima geliyo biseyler yemek ozellikle nescafe hemde sutlu kopuklu hemde 1 fincana 2 paketKarantinanın son haftasonu kahvaltısı pazartesinden itibaren tam mesai çalışmaya başlayacağım isteyken abur cubur aklıma gelmiyor o yüzden kısmen daha rahat olacam
Bugün kahvaltı masam kalabalıktı herşeyden azar azar yedim 221 kalori aldım
Bazı dönemlerde kilo almasak da ağır gelebiliyoruz canım. Yanlış hatırlamıyorsam ayın hareketlerine göre de ağır gelinebiliyor diye birşey okumuştum.Evet haklisin bende tum gun ayni seyi yemeyi sevmem... iyi bir yontem olmus
Yahu ben bunu anlamiyorum bende de boyle oluyor 2-3 gunde 1 kilo aliyoruz ama veremiyoruz... hic mantikli degil....kalori hesabini curutuyor bu durum....7000kal 1 kilo diyorlar... yani 1 kilo almak icin harcadigimizida sayarsak 10000 kal almak lazim 3 gunde en az ama buna ulasmasakta 1 kilo arti gorebiliyoruz var mi bana bu durumu aciklayacak biri
Bazı dönemlerde kilo almasak da ağır gelebiliyoruz canım. Yanlış hatırlamıyorsam ayın hareketlerine göre de ağır gelinebiliyor diye birşey okumuştum.
ooo ayın hareketlerine göre de mi kilo alıyomuşuz vay başımıza gelenler bizim işimiz çok zor dağıtalım grubu
Kilo almıyoruz o günler geçince tartıda aniden hafif geliyoruz gibi dağılmak yok heveslenmeooo ayın hareketlerine göre de mi kilo alıyomuşuz vay başımıza gelenler bizim işimiz çok zor dağıtalım grubu
Kilo almıyoruz o günler geçince tartıda aniden hafif geliyoruz gibi dağılmak yok heveslenme
Bende kahveyi çok severim ama türk kahvesi ve şekersiz iş yerinde arkadaşlarla sabah 11 öğleden sonra 3 te kahve saatimiz oluyor yanında da bir kare bitter çikolata en büyük keyfimiz buBenim tam tersi calisirken daha cok aklima geliyo biseyler yemek ozellikle nescafe hemde sutlu kopuklu hemde 1 fincana 2 paket