- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.281
Gunaydin kizlar
Kahvaltim
2 dilim kepekli ekmekle peynirli tost
Salatalik
Domates
Sekersiz cay
Kahvaltim
2 dilim kepekli ekmekle peynirli tost
Salatalik
Domates
Sekersiz cay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kahvalti tabagina bayildimmmm
Afiyet olsun cnmEki Görüntüle 2640864
Bu da benim öglenimmm
Evet. Universite sinavina gircem canimAfiyet olsun cnm
Dersi mi çalışıyorsun
Allah kolaylık versin inşallah hedefini tutturursunEvet. Universite sinavina gircem canim
İnsallah canimAllah kolaylık versin inşallah hedefini tutturursun
Evet. Universite sinavina gircem canim
Matematik ve turkcem iyi. Acik ogretim adalet bolumunu istiyorum. Yaparim insallahaaa gerçekten mi canımm allah kolaylık versin. lisede branş öğretmeni olduğum için üniversite sınavı da uzmanlığım oldu artık. inşallah hedefini tutturursun
Allah zihin açıklığı versin yaparsın tabikiMatematik ve turkcem iyi. Acik ogretim adalet bolumunu istiyorum. Yaparim insallah
Basarilar diliyorum benim oglanlarda yks ye girecek bu sene ..Allah yardim isi olsun tum hepsininAllah zihin açıklığı versin yaparsın tabiki
Basarilar diliyorum benim oglanlarda yks ye girecek bu sene ..Allah yardim isi olsun tum hepsinin
Sorma zaten 8-9-10 yurtdisinda okudular 11-12 burada...sinav tecrubesi ve konu eksikleri coktu..temmuz olaydi sinav iyiydi...artik hayirlisiZor bi sene oldu özellikle öğrenciler için ama yılmadan devam etsinler yolları açık olsun
Bende adalet mezuyum :)Matematik ve turkcem iyi. Acik ogretim adalet bolumunu istiyorum. Yaparim insallah