- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
Sahur menüm : yulaflı yoğurt, sebze ve çok az ceviz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaya bilir cunku hamuru cok inceBen de 10bin adımı mı tamamladım. İftar: 2 lahmacun, 1 kepçe mercimek çorbası, salata. Kızlar lahmacunun kalorisi baktım çok yüksek değildi. Yanlış mı baktım acaba
Ortalama 120 kaloriOlmaya bilir cunku hamuru cok ince
Lahmacunun kalorisi 250lerde sanırım yüksek değil gerçektenBen de 10bin adımı mı tamamladım. İftar: 2 lahmacun, 1 kepçe mercimek çorbası, salata. Kızlar lahmacunun kalorisi baktım çok yüksek değildi. Yanlış mı baktım acaba
Sıvı falan da fazla tükeyoruz diye olabilir canım. Orucun saati de uzun. Yemek yiyince şişkinlik yapıyor. Benim de öyle.Kızlar ya ben her yemekten sonra aşırı doymuş şişmiş hissediyorum, az yememe rağmen bu his oluyor yine fazla mı kaçırdım diyorum yoksa acaba oruç sonrası olduğu için mi. toplasan 400 kalori etmiyor akşam yemeğim ama her gün aynı his:/
O his bende de oluyo ama cok yedim diye dusunme oyle dusunursen az yemeye baslarsin sonrada kilo verimi dururKızlar ya ben her yemekten sonra aşırı doymuş şişmiş hissediyorum, az yememe rağmen bu his oluyor yine fazla mı kaçırdım diyorum yoksa acaba oruç sonrası olduğu için mi. toplasan 400 kalori etmiyor akşam yemeğim ama her gün aynı his:/
Bende de oluyor mide küçüldüğü için öyle oluyor.Ama 1200 kalori hadi olmadı en az 1000 kalori almak gerekiyor.Kızlar ya ben her yemekten sonra aşırı doymuş şişmiş hissediyorum, az yememe rağmen bu his oluyor yine fazla mı kaçırdım diyorum yoksa acaba oruç sonrası olduğu için mi. toplasan 400 kalori etmiyor akşam yemeğim ama her gün aynı his:/
Bence mide kuculdugu icin oluyor..bende de var ayni his sisip kaliyorumKızlar ya ben her yemekten sonra aşırı doymuş şişmiş hissediyorum, az yememe rağmen bu his oluyor yine fazla mı kaçırdım diyorum yoksa acaba oruç sonrası olduğu için mi. toplasan 400 kalori etmiyor akşam yemeğim ama her gün aynı his:/
Gecmis olsun halsizlik yapiyor bende de ..bende bu hafta bekliyorumDün 2000 kalori aldığım için bugün 1100 de kaldım.Regl sancım bugüm daha fazla yürüyüş yapamıycam