- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi beybigirll
Ben de kazalarımı tutacağım bir aksilik olmazsa. Zaten ya evde ya işteyimbenim direnç düştü sanki ama takmıyorum da eskisi kadarramazanda önemli olan kilo almamaktı ramazandan sonra da aralıklı oruçla devam edeceğim.
Teşekkür ederim cnmOhhh afiyet olsun
Semiha benKızlar isimler neydi
Bende aynur cnm memnun oldumSemiha ben
Seninki de guzelllKızlar ne güzel isimleriniz var
Sikinti yok canim herkesin kendi iradesine kalmis biseykızlar ben bir rahatsızlığımla ilgili buraya kaydolmuştum kimliğimi açık etmek istemiyorum bu sebeple sonra sizi gördüm katılmak istedim ismimi vermesem sıkıntı olmaz herhalde
Tabiki canım. Dünya küçük, belli mi olur.kızlar ben bir rahatsızlığımla ilgili buraya kaydolmuştum kimliğimi açık etmek istemiyorum bu sebeple sonra sizi gördüm katılmak istedim ismimi vermesem sıkıntı olmaz herhalde
Tabiki olmaz cnm sen nasıl rahatsan öyle takılkızlar ben bir rahatsızlığımla ilgili buraya kaydolmuştum kimliğimi açık etmek istemiyorum bu sebeple sonra sizi gördüm katılmak istedim ismimi vermesem sıkıntı olmaz herhalde
BendebıraktımBen pulbiber yoğurt kürünü 1 hafta yaptım, bırakıyorum. Sahurla iftar arası zor oluyor ya iştahımı kapatıyor ya da şişkinlik yapiyor.
Bi rahatlama gelmedi mi sana daBendebıraktım
Benim de aklımda borçları tutmak çünkü ramazandan dolayı gece gündüz ayarımız hepten bozuldu.Ben de kazalarımı tutacağım bir aksilik olmazsa. Zaten ya evde ya işteyim
Ben de dukanı bıraktımBen pulbiber yoğurt kürünü 1 hafta yaptım, bırakıyorum. Sahurla iftar arası zor oluyor ya iştahımı kapatıyor ya da şişkinlik yapiyor.