- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
Online diyetisyene basvurdum ben. Evet sahurda 2 yemek kaşığı yiyorum faydasi gecen hafta -900 duYulafi hergun yiyor musun? Faydasini gordun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Online diyetisyene basvurdum ben. Evet sahurda 2 yemek kaşığı yiyorum faydasi gecen hafta -900 duYulafi hergun yiyor musun? Faydasini gordun mu
Seni spor birincisi ilan ediyorum hergun yapiyorsun tebrikler10bin adım attım arkadaşlar.
Tok tutma disinda kalori yakmana faydasi var mi acabaOnline diyetisyene basvurdum ben. Evet sahurda 2 yemek kaşığı yiyorum faydasi gecen hafta -900 du
Ramazandan sonra bende yiyeyim arada faydali iseTok tutma disinda kalori yakmana faydasi var mi acaba
Sağol canım. Evet şimdiye kadar hiç aksatmadan yürüyorum. Ramazan boyunca da, sonrasında da devam edeceğim inşallahSeni spor birincisi ilan ediyorum hergun yapiyorsun tebrikler
Anacığım düşman kuvvetlerle dolu etrafın. Cömertler tamam da seni nefsinle sınıyorlarBugün komsulardan tatlı geldi
Aşure getirmişler
Sen evi degistir bu ne hergun tatli geliyo.....Bugün komsulardan tatlı geldi
Aşure getirmişler
Ben de bugün aldım canım, sen de görüyordum diye. Yoğurdu ne kadar koyuyorsunOnline diyetisyene basvurdum ben. Evet sahurda 2 yemek kaşığı yiyorum faydasi gecen hafta -900 du
Hiç sormayın ya her zaman böyle olsa normal diyecem ama değilAnacığım düşman kuvvetlerle dolu etrafın. Cömertler tamam da seni nefsinle sınıyorlar
Allah'tan Aşure çok sevmiyorumSen evi degistir bu ne hergun tatli geliyo.....
Aslinda ne guzel komsuluk yapiyorsunuz ama bu donem sana zor oluyor yahu
4 kaşıkBen de bugün aldım canım, sen de görüyordum diye. Yoğurdu ne kadar koyuyorsun
Gündüz değil gece yürüyorum iftardan sonra evin içindeGündüz zor olmuyor mu yürüyüş oruç oruç
Yurume bandi mi kullaniyorsunGündüz değil gece yürüyorum iftardan sonra evin içinde
Yok canım yürüme bandım hiç bir aletim yok evimin koridoru uzun takıyorum kulaklıkarı ayağıma da spor ayakkabıları giyiyorum deli gibi bir ileri bir geriYurume bandi mi kullaniyorsun