- 20 Eylül 2014
- 2.340
- 3.683
- Konu Sahibi beybigirll
Sahur iftar toplam 1400 kalori etti.1 saat de yürüdüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kekin hayali benim gözümde de canlandıBen olsam kesin yerdim bravo sana
Hiç sorma cnm yememek için çok zorlandım ama başardımO kekin hayali benim gözümde de canlandı
Ben de baktım canım. Bence gerçek hesap değil. Çelişkili bilgiler varGünaydın kızlar, geceden beri “avid” adlı hesabı okuyorum gerçekten korkunç.
bu platformdan biraz çekilme kararı aldım, cumaları kilo güncellerim.
Ben de baktım canım. Bence gerçek hesap değil. Çelişkili bilgiler var
Haklısın canım. Gerçek olmasa da bunları üreten bir zihin sonuçta.evet bana da yalan dolan gibi geldi ama gerçekse de yalansa da korkunç bir hâl.
Sen diyince bende baktım şuan hala şaşkınımGünaydın kızlar, geceden beri “avid” adlı hesabı okuyorum gerçekten korkunç.
bu platformdan biraz çekilme kararı aldım, cumaları kilo güncellerim.
Zaten banlanmış şuan. O yüzden konularını tam görememiş olabilirsin.ya kızlar ben de bakayım dedim ama bişey göremedim normal gibi mesajları ben bakmayı mı bilemedim
Kimsenin günahını almak istemem de kendi konu açmış. Evliyim ama patronumdan hoşlanıyorum tarzında. Diğer konuları da eşinin ailesiyle ilgili konular. Eşinin babası hastanedeyken aramışlar. Kadın duygu sömürüsü diyerek eşine engel olmuş, kayınbabası vefat etmiş. Eşi cenazeye dahi gidememiş. Eşim ilgi göstermiyor diye konu açmış. Özetle bu kadar.Bu avid neymiş yaa baktım bende göremedim bişey. Yanlış ne paylaşmış da bu kadar öne çıkmış. @ctncng_a sen nereye gidiyorsunnnn
Valla patronuna abayi yakmış birde bu doğru mu diye teyit etmeye çalışmışBu avid neymiş yaa baktım bende göremedim bişey. Yanlış ne paylaşmış da bu kadar öne çıkmış. @ctncng_a sen nereye gidiyorsunnnn
Su kadina cevap yaziyordum alintiyi gostermemis... birininbyasami gorusu digerini neden alakadar etsin yaa cojk kizdim..kimseye kendimi anlatmak yada ispatlamak zorunda degiliz gelmis ahkam kesmis gitmis ben niyeti iyi gormuyorum....Fikrinizi sormadik..lutfen cikin gruptan