- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Kimligi desifre etmemek adina soylemeyeyim de tanidik vs cikar diyeBölüm ne?
Tam emeklerinin sonuna gelmişsin, pes etme bence. Ben uniden mezun olali uc sene oldu, halen ders calisiyorum, o sinavdan o sinava giriyorum. Yani uniyi bitirsen de bitirmesen de durum cok vahim, he uniyi bitirirsen yine bi adim onde oluyorsun.
Bolumun ne, ne kadar var mezun olmana. Acik ogretimden is sagligi ve guvenligi bolumunu dusunursen kayit olabiliyorsun erzurum ataturk uniye, ikinci uni olarak. Bu sektor cok gelisti bikac yildir. Ben de uzmanim ama kpss gectikten sonra caliscam insallah.
Yok canim biraksam daha iyi bi alternatif yokta iste basinda bilmiyordum aciogretimde mevcut butun bolumlerin neredryse birinin bile atamasi yok ve cogu kamu calisanlarinin kıdemlerini yukseltmek icin acilan bolumlermis zamaninda bilmiyordum isteBiraksan ne yapacaksin.daha iyi bir alternatigin varsa birak.
Canim benim, hepimizden razi olsun... Ben de senin gibiyim, basima simdi bi de formasyon cikti. Bolumumu okurken almamistim, hep onume cikiyor, simdi taa nerelere gidip onun egitimini gorcem subata kadar. Bi de evliyim ben dusun. Bunlari sana anlatiyorum cunku pes etme, hep her seyin bi yolu vardir. Anliyorum seni matematik ve ingilizce cogu kisi icin sorun...internetten video seyret bu derslerle ilgili. Benim de tarihim berbatti, hep videolarla gelistirdim. İnsallah kpssden guzel bi sonuc cikartacagima inaniyorum. Sen de once kendine inan, cogu gitmis azi kalmis zaten...Inanin artik calisamoyorum calissam dahi kafamdakiler sanki buhar olup ucuyor bi dk once okudugum satirlari hatielamiyorum
Eger maddi olarak kendi imkanim olsa zaten parasi benden cikiyor diye dert etmez gittigi yere kadar okudurdum ama oyle bir sansimda yok
Dediginiz bolumu duymustumda avikogretimde var oldugunu bilmiyordum acikcasi bu saatten sonrada tekrardan baslama fikri bile nefesimi zorluyo sanki kalbim sıkısiyo
Birde ben ortaokul ve liseyi aciktan okudugum icin matematigim ingilizcem sıfır zaten buvderslerdende kaldim vereyimiyorum oda ayri bivdert
Yinede fikrinizi paylastiginiz zaman ayirdiginiz icin Allah razi olsuj
Allah razi olsun yani bolumden yana hic imkanim olmasa bile en azindan yarin ne olacagi bwlli olmaz diye bitirmek isterdim ama iste imkanlar sıkıntıli her donem okul harcini sagolsun kardesim veriyor ve ben her kaldigim ders icin sanki kardesimin yuzune bakmaya biraz daha utaniyorumGurur duydum senle, müthişsin, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin sakın pes etme, bitir okulunu.
Bi de ogrencilik gercekten bitmiyor, ne zaman biter diye sorma... Herkes sinavlarla bogusuyor. Bak ogretmen atamalarinda bile stajyerlik mevzusu basladi. Tam kazandim oh atandim diyorsun, yine mulakatlar yine sinavlar...
Senin artik hayatinin bi parcasi olsun sinavlar.
Kimsenin lafina da bakma. Ben de artik utaniyorum ders calisiyorum filan demekten insanlara. Ama bu ulkede canini disine takip calismazsan hic bisey olmuyor.
Uzme kendini, sadece mezun olmaya odaklan.
Sagolun cok tesekkur ederim belki dediginizi dusunebilirim ileride maddi olarak rahatlarsam ve dinlenmis olursam belki tekrardan deneyebilirimçok bıkmışsın.bilmiyorum açıkta dondurma oluyormu az ara versen belki toparlarsın sonra.bende bırakma derim.gerçekten çok emek vermişsin helal olsun.
Canim benim, hepimizden razi olsun... Ben de senin gibiyim, basima simdi bi de formasyon cikti. Bolumumu okurken almamistim, hep onume cikiyor, simdi taa nerelere gidip onun egitimini gorcem subata kadar. Bi de evliyim ben dusun. Bunlari sana anlatiyorum cunku pes etme, hep her seyin bi yolu vardir. Anliyorum seni matematik ve ingilizce cogu kisi icin sorun...internetten video seyret bu derslerle ilgili. Benim de tarihim berbatti, hep videolarla gelistirdim. İnsallah kpssden guzel bi sonuc cikartacagima inaniyorum. Sen de once kendine inan, cogu gitmis azi kalmis zaten...
sakın birakma bu kadar emek vermişsin bitir,
benim durumumu bilsen... 34 yaşındayım, 2004 de lisans (çift anadal) 2008 de yüksek lisans bitirdim, 2009 da örgün üniversiteye başladım devam edemedim, bu yıl bir de çocukla hem uzaktan eğitim 2. üniversite okuyorum hem formasyon alıyorum. seneye de kpss ye hazırlanacağım 35 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?