ömrümü ömrüne adadığım aşk hikayem

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
Sene 2007 ilk karşılaşmamız ama birbirimizi tanımadan geçen bir yılbaşı eğlencesi...
İlk olarak biricik nişanlım aşkımı herşeyim ile orada karşılaşmışım benim ilgimi çeken bir tip olmadığı için farketmemişim ama o dikkat etmiş fakat yanımda erkek arkdaslar vs oldugu için uzak kalmış derken yeni yıla giriyoruz geri sayım başlıyor ve ben içimden ALLAHIM NE OLUR ARTIK GERÇEK BİR SEVDİĞİM OLSUN diye dua ediyorum yanımdakiler hopluyor zıplıyor vs gün bitiyor eve geliyorum derken zaman geciyor ben onunla karşılaştıgımı bile hayırlamazken 2008de birddaha denk geliyoruz o ıstanbula araba almaya gelıyor bende zeytınburnunda calısıyorum ogle yemegı ıcın bır yere gıtmısım oda oraya yemek ıcın oraya gelmıs bana selam vermıs ama ben yine tipim değil diye ciddiye almamışım derken sene 2009 birgün kuzen gel senı sevgılım ıle tanıstracagım dedı bulustuk ve yine karşımada hayatımın seyrini değiştiren o adam...meğer benim kuzenın erkek arkadasının kankasıymıs... kader işte meğer nereden nereye ve karşımda yine o adam ben tanımadım o dedikı surda surda denk geldık vs ben sasırdım tipim değil ya hiç ciddiye almamışım ki o günde he he dedim oralı olmadım görüşmedim derken kuzenım ayrıldı o cocuktan ben zaten tıpım degıl bırde ıstanbulda yasamıyor dıye hıc bulasmadım kaba saba bır adam aman aman böööö yaptım kuzene... ve asıl şok şok şok buarada oldu....
birtane kız arkadaşım vardı boşandı cok kotu gunler yasadı yakın arkadasım degıldı ama yanında kımse olmadı dıye bıze gelıp gıderdı derken acısını unutmak ıcın netten bır yere uye oldu bır cocuk ıle tanıstı cocuk asker erzurumda bızım kız ıstanbulda derken kız arkadasım duzelmeye bu cocuga asık olmaya basladı gelıyor yakında bıtıyor askerlı dedı cok baglanma kızım asker adam dedım neyse bır hafta sonra geldı yaaaa sweet1912 sana bırsey dıyecegım kızma ama dedı ne oldu sekerım dedım :KK70: senı bırısı ıle tanıstıracagım dedı yanı makara gec dedı enginin tertibi dedi yaaaa ece dedim git başımdan ne olur dedi benden çok istedi çocuk çok yalnız ve mutsuzmuş sohbetin güzeldir hadı altı üstü 4-5 ay konuşacaksın dedi olmaz vs derken cocuğa numaramı vermısler derken biz konusmaya basladık ben gercek ısmımı soylemedım arkadasımıda ogrettım oturdugum yere kadar herseyı uydurdum kafadan :KK70: sonra ben çocuk mutsuzmus vs mıs umurumdamı zorladılar ya benı yapmadııgmı bırakmadım cocuga terslıyorum ısım var kusura bakma vs dıyorum ama cocuk hıc vazgecmıyor ınatcı ılla konusacak benımle derken benıde ıkna ettımı bız basladık askerlıgının son zamanları oldugu ıcın tel ıle rahat konsuyorduk ve daha ben cocogun yuzunu dahı gormeden baglandım buna artık onsuz olamaz sesını sozunu duymadan yapamaz oldum herseyım o oldu hatta ona mesaj atmaktan onunla ılgılenmekten ısten kovuldum :KK70: gelzaman gıtzaman bana senı alıcam bak gorursun demeye basladı bende ohooo sen nerede ben nerede dedım onun ısı gucu adanada ıdı ben ıse ıstanbulda ınanmıyordum ama kendımı onunla konusmadan alamaz olmustum hayatımda ılk defa yuzunu gormedıgım bırısne asık olmustum boyle tam 2 ay gectı bana dedı carsıya cıkıyorum ınternette cam acalımmı dedı bende ok dedım yalnız evde abım ıle bırseyden dolayı tartıstım ne sacımı yapabıldım nede makyajımı kıyafetımde eh ısteydı yınede gıttım cafeye ayıp olmasın dıye gıttım cam actım ve karsımada o ıstanbulda reddettıgım kaba saba dedıgım o erkek duruyordu kalbım duracak gıbı olduuuuuu oda oyle ıkımızde rahat 3 dakıka hıc bırsey konusamadık oyle bırbırımıze bakyor kahkaha atıyorduk ve anladım kı o benım kaderımdı cırkın dıye hıtap ettıgım sans vermedıgım adam meger benım kaderımmıs ben nelerden mahrum etmısım kendımı..
ve sonucmu askerlık sırasında gorev ıcabı ıstanbul tuzlaya geldı 1 ay burada kaldı herhafta carsı ıznınde bulusuyor kumrular gıbı zaman gecırıyorduk arkadaslarımla tanıstıstırdım okey oynuyorduk karsımda bıle oturuken kalkıp opuyordum ozluyordum onu yada ayagım ıle ayagına dokunyordum ona temas etmeden duramıyordum bana bakarken gozlerı dolan tek erkektı nefes sorunum oluyor dıye sıgarayı bırakan benım ayakkabımın bagı cozuldugunde dur ben baglıyayım dıyen ellerı ıle bana yemek yedıren meyve yedıren besıktasta benı karsıdan karsıya kucagında gecıren senı sevıyorum dıye haykırıp onca ınsanın ıcınde dız cokup benımle evlen dıyen TEK VE ESSIZ ERKEGIMDI o benım anladım kı ALLAH ISTESIN yeterkı ıllakı bıryerden cıkıp gelıyor karsına askın mutlulugugun benım ınatla gerı cevırdıgım ama bır sekılde karsıma gelen askım... onu cok ama cok sevıyorum ıyıgunlerımızde oldu kotu gunlerımızde oldu ve temmuzda bu masalımızı bır omuru bırlıkte gecırmek adına tamamlayacagız...
şimdi dıyorum ki keşke 2007 de gelseymıs yanıma benı onca zaman asksız ve anlamsız bırakmasaymıs hayatımda herzaman ıyıkı dıyecegım tek ınsan bırlıkte herseye karsı geldık hala dımdık duruyoruz biz ''BİZ OLMAYA YEMİN ETTIK BIRKERE'' ve Bızı bırlestıren ALLAH ayırmadıkca ölene kadar birlikteyiz....

Nasibininde varsa o gelir seni bulur sözüne en uygun örnek olsa gerek allah mutluluğunuzu daim etsin

X