Hayırlı günler canımHayırlı günler canım kızlar. Bugün merkeze gideceğim yarın diş randevum var mecbur gitmem gerekiyor artık. Deprem olmaz inşallah
Biraz toparlanmak istiyorum artık, siz ne alemdesiniz?Orangegreysky L LADY VEGA The
Oh çok güzel elhamdülillah. Rabbim daim etsin, ben aksine çok huzursuzumHayırlı günler canımben de bugüne düne nispeten daha mutlu bir giriş yaptım dün eşimle tartışmıştik epey ve aramız çok kötüydü. Akşam konuştuk ve şükür tatlıya bağladık. Bugün kendimi daha enerjik hissediyorum.
Oğlumu parka götüreceğim birazdanSabahtan tüm işlerimi bitirdim, akşam yemeğini falan yaptım. O yüzden tüm gün benim gibi hissediyorum. İnşallah tabii
Amiin inşallah.. sen deprem bölgesinde mi yaşıyorsunOh çok güzel elhamdülillah. Rabbim daim etsin, ben aksine çok huzursuzum
Evet canım. Köyde annemd3yim normalde ancak düzen falan yok eve gidemiyorumAmiin inşallah.. sen deprem bölgesinde mi yaşıyorsun
Allah yardımcın olsun inşallah, sağ salim gidip gelirsin.Evet canım. Köyde annemd3yim normalde ancak düzen falan yok eve gidemiyorum
Hastane için merkeze geldim umarım deprem olmaz bugün
Aminn Allah razı olsun canım DiyarbakırdauımAllah yardımcın olsun inşallah, sağ salim gidip gelirsin.Hangi ildesin?
Huzursuzluğunun sebebi nedir Jane özel değilse eğer?Oh çok güzel elhamdülillah. Rabbim daim etsin, ben aksine çok huzursuzum
Mesajını yeni gördüm canım kusura bakmaHuzursuzluğunun sebebi nedir Jane özel değilse eğer?
Çok geçmiş olsun canım öncelikle. Hayat hepimiz için bir sınav gerçekten. Ama bu zor günleri atlatacağızMesajını yeni gördüm canım kusura bakma
Annemlerdeydim ortamı beni geriyordu kendi çekirdek ailem değil de, korkudan köye gelen akrabalarım yüzünden. Yani nasıl desem.. Deprem oldu ölümle burun buruna geldik, ama bazı insanlar hâlâ farkında değil, hâlâ insanları rahatça kırıyor, hâlâ 2 karış toprak için kavga ediyor. Bu yüzden kendi annemden merkeze geldim, güvenli mi bilmiyorum ama daha da kahroluyordum.
McMahon'un kitapları çok akıcı. Ben 4 ya da 5 kitabını okudum sanırım sepette 2 kitap daha var elimdekiler azalabilirse ki bu ara hiç okuyamıyorum alacağım yine. Bunu da beğenmiştimGünaydın sevgili kadınlar,
2 gündür yeni bir kitaba başladım ve aşırı sürükleyici gidiyor. Elimden düşürmek istemiyorum kitabı. Arkadaşımın tavsiyesiyle hatta ısrarıyla aldım diyebilirim. Ama aşırı sardı kitap. Aşağıya görselini bırakıyorum. Korku gerilim tarzında ama korkunç değil.
Eki Görüntüle 3210310
Benim ses çıkarmaya mecalim kalmamış
NasılsınnnBenim ses çıkarmaya mecalim kalmamış
Halsizim çok ya, bir hastalık vs de yok gibi ama sürekli bi ateşlenmişim gibi hissediyorum halsizlik bilmem ne. Keyfim yok hiç bu ara. Hava değişikliğinden herhalde bi sıcak bi soğuk hepNasılsınnn
Büyük ihtimal ondandır, havalar değişiyor sürekli. Geçmiş olsun yine de.. Ben iyiyim daha iyi olacam inşallahHalsizim çok ya, bir hastalık vs de yok gibi ama sürekli bi ateşlenmişim gibi hissediyorum halsizlik bilmem ne. Keyfim yok hiç bu ara. Hava değişikliğinden herhalde bi sıcak bi soğuk hepsen nasılsın
Şubatta hiç okuyamadım malum sebeplerden, martta başladım tekrar ama yavaş gidiyor eski tempoya geçemedim hala. Dobarlanıcaz inşallahBüyük ihtimal ondandır, havalar değişiyor sürekli. Geçmiş olsun yine de.. Ben iyiyim daha iyi olacam inşallahokumalarn nasıl gidiyor ya da gidiyor mu diyim
Evettt eski bol okumalı günlere dönmemiz dileğiyleŞubatta hiç okuyamadım malum sebeplerden, martta başladım tekrar ama yavaş gidiyor eski tempoya geçemedim hala. Dobarlanıcaz inşallah
ben de topiği düşündüm geçen gün kalp kalbe karşıymış. nasılsın, günlerin nasıl geçiyor?
İyi olmaya çalışıyorum daha iyiyim, kitap okuyorum eve geliyorum gündüz tam düzeni oturtursam daha güzel olacakben de topiği düşündüm geçen gün kalp kalbe karşıymış. nasılsın, günlerin nasıl geçiyor?
umarım topikteki herkes de iyidir