Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kitabı okuyorsunMerhabaa,
İyiyim sen nasılsın?
Bugün temizliğimi yaptım ve yeni kitaba başladım ama Almanca kaldı
Şu kitap:Hangi kitabı okuyorsun
Bu kitabı çok övüyorlar gerçekten bende merak ediyordum. Elimdeki kitaplar bitince bende alıp okumayı düşünüyorum keyifli okumalarŞu kitap:
Ben böyle psikolojiyle alakalı kitaplara bayılırım. Bu kitabı da çok övüyorlardı. Vakit varken okuyayım dedim.
Günaydın 2 gündür giremedmHerkese merhabaaaaa neler yapıyorsunuz nasılsınız?
@Natsume mutlu, güzel yaşlar dilerim kızına
@Arrietty_ little bird @Orangegreysky bir gun mutlaka Black Light Kirmizi krizantem @labellevie
Kaydettim bunu okuycam mutlakaŞu kitap:
Ben böyle psikolojiyle alakalı kitaplara bayılırım. Bu kitabı da çok övüyorlardı. Vakit varken okuyayım dedim.
Ayyy çok güzeldi buuu geçen sene okumuştum çok etkilenmiştimŞu kitap:
Şu an 50. sayfadayım güzel gidiyor. Teşekkür ederimmBu kitabı çok övüyorlar gerçekten bende merak ediyordum. Elimdeki kitaplar bitince bende alıp okumayı düşünüyorum keyifli okumalar
Bence de okunmalı bu tür kitaplar, hep ailem mükemmel sanıyordum böyle kitapları okuya okuya aslında bendeki birçok sorunun yetiştirilme tarzımdan olduğunu fark etmeye başladımKaydettim bunu okuycam mutlaka
Ben de daha 50. sayfadayım ama şimdiden hoşuma gitti, böyle örnek hayatlar üzerinden anlatılan kitaplara bayılıyorumAyyy çok güzeldi buuu geçen sene okumuştum çok etkilenmiştim
Gittikçe çok daha fazla etkileneceksin, çok ağır olaylar oluyorŞu an 50. sayfadayım güzel gidiyor. Teşekkür ederimm
Bence de okunmalı bu tür kitaplar, hep ailem mükemmel sanıyordum böyle kitapları okuya okuya aslında bendeki birçok sorunun yetiştirilme tarzımdan olduğunu fark etmeye başladım
Ben de daha 50. sayfadayım ama şimdiden hoşuma gitti, böyle örnek hayatlar üzerinden anlatılan kitaplara bayılıyorum
Merhabalar,11 Eylül 2022
-Kitabıma devam edeceğim
-Sağlıklı besleneceğim
- Bir film izleyeceğim
-Güzel bir yürüyüş yapacağım
- Uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla görüşeceğim
-Pazar temizliği
-Belgesel serisine devam edeceğim
Merhabalar. Ben bugün teyzemdeydim, bu gece burdayım, kuzenimle dışarıdaydık az önce geldik eve, yorgunum baya:)Merhabalar,
Okuduğum kitap o kadar güzeldi ki bugün bitti ama uzun 4 gündür soluksuz okuduğum için biraz ara vermek istiyorum okumaya.
Diyetimi bozmadan sağlıklı beslenmeye devam, gitsin kilolarrr
Amazon'da Ben Affleck'in oynadığı Derin Sular adında harika bir film izledim.
Temizlikte fazla yorulduğum için bugün yürüyüş yapamadım
Uzun zamandır sohbet etmediğim bir kız arkadaşım vardı aklımda hep onu arayıp epeyce sohbet ettim
Nat Geo'dan mühendislik felaketleri adındaki seriye devam ettim bugün 1 bölüm daha izledim.
Yarın iş başı, bakımlar yapmaya gidiyorum şimdi
Bende durumlar böyle sizler nasılsınız?
Hoş geldin Jane sen benim için jane olarak kaldınEski nicke geri döndümmmmm :)
Ahahhaha Jane'i de seviyorum ama bu nick benim kaderim, kaderim bu benimHoş geldin Jane sen benim için jane olarak kaldın