- 11 Haziran 2010
- 7.611
- 13.622
Teşekkür ederim. Annem çok sever okumayı.Maşallah ne güzel annenizin kitap okuması. Size kolaylıklar diliyorum, iki çocukla günleriniz yoğun geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Annem çok sever okumayı.Maşallah ne güzel annenizin kitap okuması. Size kolaylıklar diliyorum, iki çocukla günleriniz yoğun geçiyor
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın?Merhaba canım kadınlar,
Bugün günaydın diyemedim ile uyuyakalıp geç kaldığım için uçarak gittim. Nasılsınız? Gününüz nasıl geçti?
labellevie A Arrietty_ little bird Natsume Orangegreysky bir gun mutlaka Black Light
Teşekkür ederim sana da keyifli okumalarKeyifli okumalar dilerim canım. Zaman zaman bi iç sıkıntısı hepimizde oluyor hayırlara vesile olur inşallah sıkıntın. Bende şimdi eve gelip kitabımın başına geçtim
Benim annem de severTeşekkür ederim. Annem çok sever okumayı.
Ah canım ne kadar tatlı istiyor bir bilsen Jane afiyet olsun. Yarın diyetisyen çıkışı ilk işim tatlı almak olacakMerhaba canım iyiyim sen nasılsın?
Pek verimli geçmedi temizlik pasta vs yaptım
Ayy üzüldüm simdi yakın olsaydık birlikte yerdikAh canım ne kadar tatlı istiyor bir bilsen Jane afiyet olsun. Yarın diyetisyen çıkışı ilk işim tatlı almak olacak
Jane o kadar isterdim ki birlikte tatlı yiyip sohbet etmeyiAyy üzüldüm simdi yakın olsaydık birlikte yerdik
Merak ettim adı ne kitabın?Tüm gecemi kitap okuyarak geçirdim 100 küsür sayfa okudum. Kitap güzeldi evet ama biraz da ürkütücü bitirir bitirmez yorumumu ekleyeceğim
Lisa Gardner - kimsin sen?Merak ettim adı ne kitabın?
Ben dizilerde polisiye seviyorum ama hiç polisiye kitap okumadım. Güzelse okurum ama.Lisa Gardner - kimsin sen?
Kitap için polisiye diyorlar ama hayır bence psikolojik gerilim tabii polisiye de var
Yani aslında kitap biraz travmatik. Kaçırılma, sistematik tecavüze uğrama ve korku hissi üzerine yazılı beni çok etkiledi bu kitap. Keşke almasaydım diyorum ama sürüklüyor da yani sonunu çok merak ediyorum. Pislikler cezasını bulsun istiyorumBen dizilerde polisiye seviyorum ama hiç polisiye kitap okumadım. Güzelse okurum ama.
Yok ben o tarz okuyamam, çok etkilenirim. Acıklı film bile izlemem.Yani aslında kitap biraz travmatik. Kaçırılma, sistematik tecavüze uğrama ve korku hissi üzerine yazılı beni çok etkiledi bu kitap. Keşke almasaydım diyorum ama sürüklüyor da yani sonunu çok merak ediyorum. Pislikler cezasını bulsun istiyorum
GünaydınGünaydın canım kadınlar Nasılsınız, bugün neler yapmayı hedefliyorsunuz?
Bugün benim hayata mola günüm. Kafama estiği gibi takılıcam bugün açıkçası.
Natsume Orangegreysky bir gun mutlaka Black Light Kirmizi krizantem labellevie little bird A Arrietty_
Merhaba, bugün evde temizlik var. Akşam misafirim gelecek şehir dışından, birkaç gün kalacaklar. Gezmeli tozmalı geçer birkaç gün sanırım. İnşallah tabi.Günaydın canım kadınlar Nasılsınız, bugün neler yapmayı hedefliyorsunuz?
Natsume Orangegreysky bir gun mutlaka Black Light Kirmizi krizantem labellevie little bird A Arrietty_
TünaydıınnGünaydın canım kadınlar Nasılsınız, bugün neler yapmayı hedefliyorsunuz?
Ne güzel, benimki de adını okuyabilse şükrediyorum. Kaç yaşında anneniz ve hangi kitabı okudu?Teşekkür ederim. Annem çok sever okumayı.
Çalıkuşu benim hayatımdaki en değerli kitaplar listesine nitelik olarak değilse de duygusal olarak ilk 5'ten girer. Bana okumayı sevdiren kitap... Birer yıl ara ile 3 kez okumuştum.Benim annem de sever
Geçen Çalıkuşunu gördü bende okuyunca ona vermemi istedi
Bu ne ama böyle ya, biz çıkalım isterseniz?!Jane o kadar isterdim ki birlikte tatlı yiyip sohbet etmeyi
Ben net olarak başaramadım. İş ders çalışmaya geldiğinde kurtlanıyor gibi oluyorum ve dersten uzaklaşmak için hemen kendime saçma bir iş uyduruyorum ve gerçekten danışman hocam ile görüşme günüm geldiğinde mahcup olacakmışım gibi hissetmeye başladım. Buraya yazdığım ilk haftalık planı öteledikten sonra 2. kez ötelemek gibi ne bir lüksüm var ne de yüzüm. Bu yüzden hepinizi sevgiyle selamlayıp pazar gece planımı bitirmiş şekilde dönebilmek için aranızdan ayrılıyorum.Günaydın canım kadınlar Nasılsınız, bugün neler yapmayı hedefliyorsunuz?
Neden böyle bir şey söyledin canımBu ne ama böyle ya, biz çıkalım isterseniz?!