- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Ben döğüşün lan yazmaya gelmiştim ahahahahahshKıyamam sana sen şimdi paylaş ben gülerim
Yahu bu topiğe eğlencesine geliyorsunuz birinizde gelin bir kitap anlatın be, yazıklar olsun Qalbim paramparça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben döğüşün lan yazmaya gelmiştim ahahahahahshKıyamam sana sen şimdi paylaş ben gülerim
Yahu bu topiğe eğlencesine geliyorsunuz birinizde gelin bir kitap anlatın be, yazıklar olsun Qalbim paramparça
Ben döğüşün lan yazmaya gelmiştim ahahahahahsh
Merhaba tabii ki katılmanızı çok isterimselam! ben de katılabilir miyim size? konu açmıştım ama tek başıma devam edemedim
süper 50 days project'e devam ediyor musunuz?Merhaba tabii ki katılmanızı çok isterim
Malesef devam edemedim sürekli bir aksilik çıktı hayatımda. Bugün yeniden başladım ama. İlk günüm diyebilirimsüper 50 days project'e devam ediyor musunuz?
Merhaba, kendimizi geliştirmek için hedeflerimizi paylaşıyoruz bu topik altındaBiri özet geçebilir mi başlık çok iyi yorumlar çok fazla :)
İlk yorumunuza kesinlikle katılıyorum şöyle böyle ol derler olunca birşey bulurlar ye iç gez dolaşmak istiyorum sadece.evlimisiniz neler yapiyorsunuzMerhaba, kendimizi geliştirmek için hedeflerimizi paylaşıyoruz bu topik altında
Bu konuyu tekrar canlandırsak keşke çok güzelmişMerhaba, kendimizi geliştirmek için hedeflerimizi paylaşıyoruz bu topik altında
Diğerlerinin lafları ile değil siz kendi istekleriniz için yaşayın. Ben aslında kendimle ilgili yaptığım her şeye bir bayram arası vermiştim ama geri döndüğüme göre kaldığım yerden devam edeceğimİlk yorumunuza kesinlikle katılıyorum şöyle böyle ol derler olunca birşey bulurlar ye iç gez dolaşmak istiyorum sadece.evlimisiniz neler yapiyorsunuz