- 12 Temmuz 2022
- 22.358
- 83.251
Konularda işte ya sorry aklım başka sitenin terimlerine gidiyorSorular mı? O nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konularda işte ya sorry aklım başka sitenin terimlerine gidiyorSorular mı? O nedir?
Kültürsüz ve eğitimsiz diyorsun ama ben avukat, psikolog, mühendis, doçentim. Eğitim görmemiş olman benim sorunum değil.kimse kusura bakmasın ama en çok ben kişisel gelişiyorum. ayrıca siz kimsiniz ya kişisel gelişim diyerek bize "siz dişisel gelişiyorsunuz" mu demek istediniz. kadın düşmanısınız ve kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz ayrıca da ilişkim hakkında yorum yapamazsınız
doçent olmuşsunuz ama insan oldunuz mu ha doçentlik de muamma da 3474848 konu önce sevgilimi kartal kaptı diyordun şimdi ne diyorsun. fake olabilir misin?Kültürsüz ve eğitimsiz diyorsun ama ben avukat, psikolog, mühendis, doçentim. Eğitim görmemiş olman benim sorunum değil.
bunu söyleyip üzmek istemem ama bu ne işsizlik ya. kişisel gelişim nedir batı ve amariha özentisi. onun yerine pişisel gelişim diye yemek topiğine pişi tarifi konusu açsaydın "ha bunun da mutlu evliliği, evde pişi bekleyen bebeleri var" derdik.Orangegreysky theblackswan kızlar Oydar dövüş başlattı ama benim kaç diplomam olduğunu ben bile bilmiyorum. YÖKten bana yazı geldi artık sana verecek meslek bulamadık dediler. Tek diploma altında toplama kararı aldık. Herbokologum Kültürsüz ve eğitimsiz diyip, kocam yok diye dalga geçiyor
Ben zaten hissetmiştim senin kuduruk olduğunu, eyy yöneticiler bu kuduruk kadını alın burdanOrangegreysky theblackswan kızlar Oydar dövüş başlattı ama benim kaç diplomam olduğunu ben bile bilmiyorum. YÖKten bana yazı geldi artık sana verecek meslek bulamadık dediler. Tek diploma altında toplama kararı aldık. Herbokologum Kültürsüz ve eğitimsiz diyip, kocam yok diye dalga geçiyor
ne demek neşe dolu olalım ya sen mutsuz mu diyorsun banaEn sevdiğim tweetle topik basmaya geldim. Henloğğ
Hadi pişisel dişisel kişisel Allah ne verdiyse gelişelim. Neşe dolu olalım.
Eki Görüntüle 3354451
Seni kıskanıyor. Senin kaynananın geçen sene aldığı tam altını hala unutamamış laf sokuyor görmüyor musun? Çekemiyor seni.ne demek neşe dolu olalım ya sen mutsuz mu diyorsun bana
Oydar Hanım sizi misafirler bayağı yormuş, döğüşsüz topiğe de döğüş bulaştırmışsınız; üstelik nur cemalinizi de sakınmamışsınız.ne demek neşe dolu olalım ya sen mutsuz mu diyorsun bana
Ay bu ortanca dayımın karısı akrabalarım var diyorum sitede swan neden anlamıyorsunOydar Hanım sizi misafirler bayağı yormuş, döğüşsüz topiğe de döğüş bulaştırmışsınız; üstelik nur cemalinizi de sakınmamışsınız.
Eki Görüntüle 3354456
ya inanamıyorum kocam bana aşşşırı düşkün ve sürekli alışveriş yapıyorum diye ne bu çekememezlik üff yaSeni kıskanıyor. Senin kaynananın geçen sene aldığı tam altını hala unutamamış laf sokuyor görmüyor musun? Çekemiyor seni.
size özelden attığım fotoyu nasıl burada ifşa edersiniz yaOydar Hanım sizi misafirler bayağı yormuş, döğüşsüz topiğe de döğüş bulaştırmışsınız; üstelik nur cemalinizi de sakınmamışsınız.
Eki Görüntüle 3354456
Kültürsüz ve eğitimsiz diyorsun ama ben avukat, psikolog, mühendis, doçentim.
Ben bunu bir kere burada paylaşmıştım da kimse gülmemişti gülmedikleri gibi ÜZGÜN emoji atmışlardı ahajsoskdnsndEn sevdiğim tweetle topik basmaya geldim. Henloğğ
Hadi pişisel dişisel kişisel Allah ne verdiyse gelişelim. Neşe dolu olalım.
Eki Görüntüle 3354451
Kıyamam sana sen şimdi paylaş ben gülerimBen bunu bir kere burada paylaşmıştım da kimse gülmemişti gülmedikleri gibi ÜZGÜN emoji atmışlardı ahajsoskdnsnd