- 12 Temmuz 2022
- 22.360
- 83.254
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok ülke ve şehir gezmekOrangegreysky @labellevie @Tu me manques Annwyl @monoi S sarahconnor @hln09 A Arrietty_ @La Vie @little bird
Merhaba kızlar,
Topiğe bir dönem gelmiş ama sessizliğe bürünmüş üyeleri etiketledim. Yılın son ayına girdik ve bu seneyi, kalan son 1 ayı değerlendirelim istiyorum. Yeni yıl için hedefleriniz var mı? Hepsinden öte nasılsınız? Günleriniz nasıl geçiyor?
Ya sizin evcil hayvanlardaki mesajınızı okudumBenim is + hastalik yogun geciyor.
Bir ajandam var. Ona aralik hedeflerimi yazdim. Eve gelince paylasirim . Bakalim kac gune atmissim.
Ocakda yogun olacagi icin su iki ay hedeflerimi yerine getirmeliyim ki yogunda olsam aliskanlik olsun. Boylece gerisi gelir
Bende iyiyim minik kuşum bende hedeflerimi ve bu aydan beklentilerimi akşama güzelce düzenleyip paylaşacağım.iyiyim ben kuzu müsait değilim bugün ama yarın detaylı bir şekilde yazıcam sen nasılsın hedeflerin neler bu ay ve gelecek yıl için?
İki ay devam ettiğin şeyler alışkanlık haline gelir diye umuyorum. Hastalık için çok üzüldüm umarım ciddi bişey değildir. Ajanda tutman çok güzel ben çok üşeniyorum bir de abim okuyup gülüyorBenim is + hastalik yogun geciyor.
Bir ajandam var. Ona aralik hedeflerimi yazdim. Eve gelince paylasirim . Bakalim kac gune atmissim.
Ocakda yogun olacagi icin su iki ay hedeflerimi yerine getirmeliyim ki yogunda olsam aliskanlik olsun. Boylece gerisi gelir
Orange anı yaşıyor yine.Hellooo.
Ben hedefsizim
Ülke gezmek... Benim en çok istediğim şeylerden ama şimdilik yakın ülkeler içinde dolanıyorum. Maddi olanaklar artık imkansızlaştırıyor yurt dışı tatillerini.Daha çok ülke ve şehir gezmek
Daha fazla kitap okumak
Anne ve babamla daha fazla vakit geçirmek ve onları mutlu etmek
Dün kv ler bendeydi kayınvalidem ve kayınpederim baya yaşlanmış geldi gözüme onlarla da çok az zaman geçirdiğimi düşündüm
Bol bol evime davet etmeye karar verdim
Oğlum için lgs senesi
Hedefi için ona elimden gelen desteği sağlamak istiyorum
Sağlıklı beslenmek istiyorum
Bol spor olmazsa olmaz
Daha çok sokak hayvanına yardım edebilmek istiyorum insallah hiç ihtiyaçları olmaz ama maalesef oluyorcoğrafya onlar için de kader
Bir tanesinin bile karnı doysa mutlu oluyorum
Şimdilik bunlar belki daha sonra başka hedeflerde koyarım
Kedisi mi kaçmış ben bilmiyorum çok üzüldümYa sizin evcil hayvanlardaki mesajınızı okudum
Kediniz geldi mi
Ben arada açıp onun tatlı suratına bakıyordum
İnsallah döner
Ah simdi gordum.Ya sizin evcil hayvanlardaki mesajınızı okudum
Kediniz geldi mi
Ben arada açıp onun tatlı suratına bakıyordum
İnsallah döner
Yaa çok sevindim gözünüz aydın bidaha yaşatmasın insallahAh simdi gordum.
Bulundu dun ben isteyken Eve getirdiler.
Kuzum dibimizden ayrilmiyor.
Iyiki kulagimi dovmelettirmisiz. Bu karda sogukda öldü haberi gelecek diye korkuyordum. Cok zayiflamis ,birazda sessiz ama sevgi istiyor bol bol.
Aksam mesaim var. Yataga geri gectim ki,biraz daha uyusun yanimda diye.
Gerci saat 7.30 burda.
En gec 9da kalkmam lazim. Hedeflerimden biride,aksam mesaim olsada yatakda tembellik yapmamak
Yılın son ayında açtım 2023 hedef listemi kontrol ettim. Bütün sene açmamıştım. Bir de ne göreyim “sevgilimlen evlencem” yazmışım hedef olarak. Çok güldüm ama gerçekleştirebildiğim çok az hedeften birisi evlilik olmuşOrangegreysky @labellevie @Tu me manques Annwyl @monoi S sarahconnor @hln09 A Arrietty_ @La Vie @little bird
Merhaba kızlar,
Topiğe bir dönem gelmiş ama sessizliğe bürünmüş üyeleri etiketledim. Yılın son ayına girdik ve bu seneyi, kalan son 1 ayı değerlendirelim istiyorum. Yeni yıl için hedefleriniz var mı? Hepsinden öte nasılsınız? Günleriniz nasıl geçiyor?
Aaa sen evlendin mi? Kutladı mıydık bunuYılın son ayında açtım 2023 hedef listemi kontrol ettim. Bütün sene açmamıştım. Bir de ne göreyim “sevgilimlen evlencem” yazmışım hedef olarak. Çok güldüm ama gerçekleştirebildiğim çok az hedeften birisi evlilik olmuş
Günlerim bazen yoğun bazen rahat geçiyor. Yine regl düzensizliği sebebiyle doktora gidicem yarın. Kadın doğum doktoruna gitme gerginliği yüklendi bünyeme şimdiden Nefffret ediyorum. Ama hormonlarımda düzensizlik var doktor ilaçlarla fıtıfıtı düzeltince de rahat ediyorum. Ne bileyim GERİLDİM.
Evlendimm 2 ay oldu burada söylemeyi unutmuş olabilirim galibaAaa sen evlendin mi? Kutladı mıydık bunu
Gelinlik falan konuşmuştuk da evlendiğini hatırlamıyorum puh hayırlı olsun mutluş yıllarınız olsunEvlendimm 2 ay oldu burada söylemeyi unutmuş olabilirim galiba
Teşekkür ederiimGelinlik falan konuşmuştuk da evlendiğini hatırlamıyorum puh hayırlı olsun mutluş yıllarınız olsun
Döndük canım 1 gece kaldık. Çimen Show'a gittik biz Ankara'daki programlar azıcık sıkıcı oluyor diyeAnnwyl tebrik ederim çiçeğim darısı başıma diyim mi? Evlilik nasıl geçiyor?
Orangegreysky Eskişehirden döndün mü? Neler yaptınız ben çok gitmek istiyordum ama bir türlü nasip olmadı?
Çimen şovu ilk defa duyuyorum. Bakayım hemennnDöndük canım 1 gece kaldık. Çimen Show'a gittik biz Ankara'daki programlar azıcık sıkıcı oluyor diye
İlk başta bu ne ya diye başlamıştık. Cem'in ne dediğini anlamıyoduk, Fazlı'nın seks şakaları fazla geliyordu. Sonra noldu bilmem 4 sezonu da izledik bi anda, şehir falan değiştirdikÇimen şovu ilk defa duyuyorum. Bakayım hemennn
Çok merak ettim şimdiİlk başta bu ne ya diye başlamıştık. Cem'in ne dediğini anlamıyoduk, Fazlı'nın seks şakaları fazla geliyordu. Sonra noldu bilmem 4 sezonu da izledik bi anda, şehir falan değiştirdik
Beğenmezsen mesuliyet kabul etmemÇok merak ettim şimdi
Şuan aklımda pro üyelik almak var o daha ağır basıyor. Hayatında ne değişti pro oluncaBeğenmezsen mesuliyet kabul etmem
Beklemeden yazabiliyorum nsfmmfnf başka da bi işe yarıyosa çözemedim sorularda kaç kişi var o esnada onu gösteriyo bi de merak ediyosan dkfkgŞuan aklımda pro üyelik almak var o daha ağır basıyor. Hayatında ne değişti pro olunca
Sorular mı? O nedir?Beklemeden yazabiliyorum nsfmmfnf başka da bi işe yarıyosa çözemedim sorularda kaç kişi var o esnada onu gösteriyo bi de merak ediyosan dkfkg