ömrümde ilk kez saç yoldum..

katılıyorum ama arkadaş iyi rahatlamıştır bence hemen hemen yakın şeylerden muzdaribim ha öyle saç baş durumumuz yok ama şöyle burnunun üzerine bi yumruk atmayı çok gecirdim içimden..bide işin tuhafı kadrolu memur olarak yönetici olan ben yanımda gecici görev yapan diger zat-ı muhterem.. Neyse işin özü ellerine saglık

evet bende yaptığımı onaylamıyorum. ama aylardır burnumdan getiriyordu. son noktayı böyle koydum malesef

bazı insanlar egosnu tatmin etmek için herşeyi yapıyor. o yüzden dikkat etmeni öneririm

yani tartışma tamamda kavga biraz kötü olmuş...
neyse...
sen zaten pişman değilsin madem iyi yapmışsın...

Az bile yapmıssn da işten de ayrlmıs oldn dimi

once dinlerler, derdini paylasirlar, sonra bi terslesmede silaha cevirirler herseyi.. misal, iyi biliyodur senin sucun olmadigini ama kalkar der ki sirf acitmak icin; iyi bi halt olsan kocanla/komsunla/arkadasinla vs, soyle boyle olmazdiniz.. o an kitlenir kalirsin, şok uzuntu kitlenme bir arada..

benim sinirimi bozanda o. 4 aydır bi tek lafına hayır demedim. bi tek tartışmaya girmedim. ve bana bu bir haftadır yaptıkları kalitesini apaçıkk ortaya koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…