• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
kpss 2010 lisans sonuçlarını benim gibi berkleyenler kimler arkadaşlar.... gelin beraber bekleyelim...

Benim 4. girişimdi bu yıl ve her yıl 1 ay dolmadan açıklamıyorlar yanılmıyorsam.
Hatta geçen yıl daha geç açıklamışlardı.Haftasonuna kadar açıklarlar umarım.

bi dedikoduya göre 4-7 ağustos arası açıklanacakmış....

Valla öss sonrası bile böle boşluğa düşmemiştim.. puanımı bileyim de ona göre iş arayayım artıkın

Benim pek umudum yok ama inş sizler yüksek alırsınız da istediğiniz yerlere atanırsınız:Saruboceq:

ben de dört gözle bekliyorum kızlar.açıklanmadıkça depresyonlara giresim geliyo.herkese iyi geçti dedim, ya umduğum gibi gelmezse diye korkuyorum.hemen açıklanması geleceğimiz için de iyi olacak. zira benim gibi bircok öğretmen kpss yüzünden kafayı yiyor. ondan sonra da çocukları eğitmeye kalkıyoruz..pöff açıklan atrık yaa :enbuyukkk:

ben de dört gözle bekliyorum kızlar.açıklanmadıkça depresyonlara giresim geliyo.herkese iyi geçti dedim, ya umduğum gibi gelmezse diye korkuyorum.hemen açıklanması geleceğimiz için de iyi olacak. zira benim gibi bircok öğretmen kpss yüzünden kafayı yiyor. ondan sonra da çocukları eğitmeye kalkıyoruz..pöff açıklan atrık yaa :enbuyukkk:

walla ya şurda kendi adıma güzel ve strssiz bi şekilde kendimi meslek hayatına hazırlamak varken kpss yolları gözlemek can sıkıcı...

9 ağustosa kadar açıklanır.

alıştım artık stres yapmıyorum :icecream:

çok rahatım bu yıl :sm_confused:

bence pazartesi acıklanır..kpss uzamnına netlerinizi girin 2010 tahmini puanları var..ben oraya cok güveniyorum hesabı doğru cıkıyor...gerçi öğretmenlikte puandan cok branşta kaç kişi alacakları önemli zaten..

Başkan en erken 6 ağustosta açıklanır ama büyük ihtimal haftaya açıklanacak demiş, açıklansada bir rahatlasak..

İlk girişim, umarım da son olur.Sabahtan beri pc başında olmaktan tırladım.Sanki 3 aldın deseler ne olacaksa? Tercih kabusu, sonrası oldu, olmadı stresi...Pffff...
Herşey biran önce açıklansa.İş arayamıyorum, bir yere başvuramıyorum, taşınacak mıyım, aynı ilde mi oturacağım bu bile muallak.Kpss stresi dedikleri bu olsa gerek! Umarım yarın açıklanır ve herkes için hayırlısı olur.

merhaba kızlar bende sizin gibi sonucu merakla bekleyenlerdenim biranönce açıklansada ne yapıcamıza karar versek
arkadaşlar inş kpss uzmanında hesaplanan puana benzer gelir bende herkese ii geçti dedim :))))

bugünde olmadığına göre haftaya kaldı bence bunlar sonucu haftaya perşembeye açıklarlar (üzülerek söylüyorum)

kızlar az önce okuduğum haberin bir bölümünü sizlerle paylşamak istedim

Ösym yetkilisi ile yaptığımız telefon görüşmesine göre 10 temmuz 2010 tarihinde yapılan lisans kpss sınavı ne zaman açıklanacak sorusu bugün (6 ağustos 2010) cevap buluyor. KPSS Lisans sınav sonuçlarının bugün ÖSYM tarafından 13:30'da yapılacak bir basın toplantısının ardından 14:00'da açıklanacağı bildirildi.

ilgilenlere duyurulur inş açıklarlar bugün:)))

Ösym yetkilisi ile yaptığımız telefon görüşmesine göre 10 temmuz 2010 tarihinde yapılan lisans kpss sınavı ne zaman açıklanacak sorusu bugün (6 ağustos 2010) cevap buluyor. KPSS Lisans sınav sonuçlarının bugün ÖSYM tarafından 13:30'da yapılacak bir basın toplantısının ardından 14:00'da açıklanacağı bildirildi.

akannehir nerede okudun bu haberi:uhm:

kızlar yaa nişanlım veteriner, kpsseye girdi, hemen atanma ihtimali % açtır acaba?

aldığı puana. tercih edeceği şehre göre değişir. :1rolleyes:

Malum sitedeki memurlar yazmış ben de gördüm ama konu %99 fake.
Bu yazı bloğuna insan toplamaya çalışan saçma sapan bir bloggerdan çünkü.
Ama 5'e kadar bekleyecek miyim? Eveeeet :) Bir umut işte :)

bende öylesine görmüştüm ama fos haber çıktı bu saaat itibariyle oofff arkadaşlar ne zormuş beklemek ben bide dgs yi bekliyorum eşim için hangisi önce açıklanacak bakalım

hevesim boşuna çıktı(((

Back