Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yarından itibaren heran bekliyoruz
Hayırlısı olsun inşallah
ben de dört gözle bekliyorum kızlar.açıklanmadıkça depresyonlara giresim geliyo.herkese iyi geçti dedim, ya umduğum gibi gelmezse diye korkuyorum.hemen açıklanması geleceğimiz için de iyi olacak. zira benim gibi bircok öğretmen kpss yüzünden kafayı yiyor. ondan sonra da çocukları eğitmeye kalkıyoruz..pöff açıklan atrık yaa :enbuyukkk:
kızlar az önce okuduğum haberin bir bölümünü sizlerle paylşamak istedim
Ösym yetkilisi ile yaptığımız telefon görüşmesine göre 10 temmuz 2010 tarihinde yapılan lisans kpss sınavı ne zaman açıklanacak sorusu bugün (6 ağustos 2010) cevap buluyor. KPSS Lisans sınav sonuçlarının bugün ÖSYM tarafından 13:30'da yapılacak bir basın toplantısının ardından 14:00'da açıklanacağı bildirildi.
ilgilenlere duyurulur inş açıklarlar bugün:)))
kızlar yaa nişanlım veteriner, kpsseye girdi, hemen atanma ihtimali % açtır acaba?
kızlar az önce okuduğum haberin bir bölümünü sizlerle paylşamak istedim
Ösym yetkilisi ile yaptığımız telefon görüşmesine göre 10 temmuz 2010 tarihinde yapılan lisans kpss sınavı ne zaman açıklanacak sorusu bugün (6 ağustos 2010) cevap buluyor. KPSS Lisans sınav sonuçlarının bugün ÖSYM tarafından 13:30'da yapılacak bir basın toplantısının ardından 14:00'da açıklanacağı bildirildi.
ilgilenlere duyurulur inş açıklarlar bugün:)))