Tavuk Yemekleri Omlet

Bu arkadaş kendisinin omlet olduğunu biliyor mu?
Çok güzel olmuş sunum canım ,bayıldım Bışırılır dilirim.

Ne mutlu Elalis, haber arasında bile içeri kaçıyor o reklam, sucuktan soğuma sebebimiz, firma yanlış kişiyi bulmuş, insanların alacağı varsa da almıyor
kazen abiden öğrendim ben de
yalnız şikayetçiyim bütün yarışmacılara mavi boncuk dağıtmış
insan önce bi havalanıyo,sonra hooppp aşağıya

Ne mutlu Elalis, haber arasında bile içeri kaçıyor o reklam, sucuktan soğuma sebebimiz, firma yanlış kişiyi bulmuş, insanların alacağı varsa da almıyor
Bence bizim hatunlardan almalı reklamcılar sunumu da bizim hanımlar yapar on numara olur hem hepsi hanım hanimcik

Sen yine seni tutuyorum dediğinde havalandin ben eskiden mezelerde eleştiri yaptığı halde havalandim

Seyretmeni tavsiye etmem, burada öğrendiğinle kalman daha iyi :))) Kazen'in yarışmacılarla arasındaki diyaloğa karışmam:)))

Bence bizim hatunlardan almalı reklamcılar sunumu da bizim hanımlar yapar on numara olur hem hepsi hanım hanimcik
Doğru diyorsun, şimdi baktım o kadına kimmiş diye, aman Allah'ım komik olduğunu sanıp videolar çeken kişiymiş, kendi gibi komik olmayan başka biri de bir tiplemesini film yapmış
Bizim sitedeki potansiyeli bilmediklerinden böyle oluyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…