Ben boyatman taraftarı değilim ama eğer ki illa değişiklik istiyorsan uzun bir süre kuaför araştır zira herkes yapamıyor
Bende yaptırmayı düşünüyorum 3 senedir boyamiyorum saçım doğal rengine geldi bencede ombre doğru tercih saçın tamamen boyanmasini sevmiyorum
Bunlari yapabilecek kuaför var mı türkiyede
Her kuaföre güvenme sakintabiki açık saçgta hos canım ama doğru renge de bağlı bu biraz :))) bakalım kuafor ne diyecek :)
Ben koyu kestane saçta 2 defa kullandım. Denizede gittim herşeyi de yaptım çok memnunum ne üstüne işlem istiyor ne saçım yıprandı. Yıkandıkça güzelleşiyor ztn. Şimdi 3. yaptıracağım. Netten araştırdıgım kadarı ile ombre de direk geçiş oluyor muş ara tonlar yokmuş ama krepeli balyajda öyle olmuyor
Her kuaföre güvenme sakin
Lüks diye yapar diye de düşünme
Boya pismanliktir
ombre değilde krepeli balyaj dersen daha doğal geçişleri olan bir saç elde edersin.
Ama krepeli balyajın adını bile duymamış bir kuaföre lütfen gitme. Ve omuz hizzasında bir saç için 150 200 tl yi gözden çıkar.
siyah saçta hoş durmuyor bence....
Ombre yaptırın ama sakın dibe gelecek boya yaptırmayın saçlarım beyazladı bu yüzden. Hele koyu renkse saçınız 15 te bir en olmadı ayda bir boya gerekiyor. Saçınızın zeminini boyayıp Ombre yapalım diyene de sakın itibar etmeyinselam canım kk ailesidert midir bilmiyorum ama cokk kararsızım 23 yaşındayım bu yaşıma kadar saçımı hep aynı renk kullandım yanı hiç boya falan sürmedim sıkıldım kendimden bugday tenliyim saçım ssiyah ombre attırsam nasıl olur sizce siyah saça bu konuda cidden bilgisizm fikrim yok. şu anda tamamn boyatmak istemiyrum o yüzden başta bir ombre ile gözüm alışşın diyorum bal köpügü tınu düşünüyorum ) cok tesekkur ederim şimdiden..
Saçların uzunca bi 300 tl ve fazlasını gözden çıkare ne yapıcam canım o zaman ya :))))))))))))))))))
Bende yaptirdim 2 ay filan oluyor. Kendi saçlarım koyu kahve ve bel hizasindaydi. Bende hiç boyatmamistim. Çocuk gibi duruyordum ondan rahatsizdim. Neyse gittim boyattim. Krepe Balyaj yapti. Kendi sacimdan sonra direk açık kahve- kestane arası bi renk başlıyor. O kısim biraz sert duruyor. Sonra git gide aciliyor. Sarının en açık tonu bile var ama hiç göze batmiyor inanirmisin ? Kadin kendi sac rengimi bir ton acarsak daha hos duracagini soyledi. Ama ben dogalligini kaybetsin istemedigim için actirmadim. Gerci simdi de dogal durmuyor sacimin cogu kismi sari. Koyu saç insanın yüzünüde karartiyor. İyi bi kuaför bulursan kesinlikle tavsiye ederim. Hiç yıpranma olmadı bu arada. Dedigim gibi iyi kuaför..
Saçların uzunca bi 300 tl ve fazlasını gözden çıkar
Diplerine boya surdurmiyceksen uçlarını açıcı ile acicaklar ve neden pişmanlık dediğimi o zaman anliycaksin
Ve ombre kolay değildir ya gerçekten çok çok güzel yaparlar ya da dibi gelmiş saç yaparlar
instagramda yanlış hatırlamıyorsam ombrehairtr diye bir sayfa vardıBunlari yapabilecek kuaför var mı türkiyede
Öpüp başıma koyarim
kuaför saç tonuna en çok uyan ombreye karar verecektir önemli olan renk geçişleritabiki açık saçgta hos canım ama doğru renge de bağlı bu biraz :))) bakalım kuafor ne diyecek :)
kuaför saç tonuna en çok uyan ombreye karar verecektir önemli olan renk geçişleri
kızlar boya pısmanlıktır demıssınız eyvallah
ama ya sac beyazlıyor ya da kendı saclarınız cok mat duruyor
benden soylemesı