Saç Rengi ve Saç Boyama ombre

Ben boyatman taraftarı değilim ama eğer ki illa değişiklik istiyorsan uzun bir süre kuaför araştır zira herkes yapamıyor

bende boya vurmak istemiyrum canım o yuzden ombre dedim :) araştırdım canlı örnekte gördüm buldum da zaten öyyle sarı bır sey attırmayı düşünmuyrum hafif geçişlerde al köpüğü tonu istyrum da bakalım bir değişiklik istedim bunaldım kendımden o yuzden :)

krepli balyaj onu da bır sorayım teşekkur ederim tatlım :)

uzun benım saçım da cok paraymıs yahu :))

Ombre yaptırın ama sakın dibe gelecek boya yaptırmayın saçlarım beyazladı bu yüzden. Hele koyu renkse saçınız 15 te bir en olmadı ayda bir boya gerekiyor. Saçınızın zeminini boyayıp Ombre yapalım diyene de sakın itibar etmeyin

bence krepeli balyaj yaptır ben öyle yaptırdım saçlarımın diplerini açık kahve boyadım 1 sene önce şimdi dip boya yaptırıyorum kuaföre açık kahve. sonra uçlara doğru tarattırıyorum doğal ombre gibi duruyor

e ne yapıcam canım o zaman ya :))))))))))))))))))
Saçların uzunca bi 300 tl ve fazlasını gözden çıkar
Diplerine boya surdurmiyceksen uçlarını açıcı ile acicaklar ve neden pişmanlık dediğimi o zaman anliycaksin
Ve ombre kolay değildir ya gerçekten çok çok güzel yaparlar ya da dibi gelmiş saç yaparlar

Bende yaptirdim 2 ay filan oluyor. Kendi saçlarım koyu kahve ve bel hizasindaydi. Bende hiç boyatmamistim. Çocuk gibi duruyordum ondan rahatsizdim. Neyse gittim boyattim. Krepe Balyaj yapti. Kendi sacimdan sonra direk açık kahve- kestane arası bi renk başlıyor. O kısim biraz sert duruyor. Sonra git gide aciliyor. Sarının en açık tonu bile var ama hiç göze batmiyor inanirmisin ? Kadin kendi sac rengimi bir ton acarsak daha hos duracagini soyledi. Ama ben dogalligini kaybetsin istemedigim için actirmadim. Gerci simdi de dogal durmuyor sacimin cogu kismi sari. Koyu saç insanın yüzünüde karartiyor. İyi bi kuaför bulursan kesinlikle tavsiye ederim. Hiç yıpranma olmadı bu arada. Dedigim gibi iyi kuaför..

tamamdır canım evet bunaldım yaa cok kendımdennn batıyorum kendı gozume :))))))))

tamam canım bır ıyıce bakayım ya :))))))))) uzun saclarım da o parada cok pahalı :) öğrenciyim de bakalım ya :)

kızlar boya pısmanlıktır demıssınız eyvallah
ama ya sac beyazlıyor ya da kendı saclarınız cok mat duruyor
benden soylemesı

kızlar boya pısmanlıktır demıssınız eyvallah
ama ya sac beyazlıyor ya da kendı saclarınız cok mat duruyor
benden soylemesı

haklısın canım şimdiden tek tük beyaz başladı ileride mecbur boyatcam şöyle iki üç sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…