Saç Rengi ve Saç Boyama ombre

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
selam canım kk ailesi dert midir bilmiyorum ama cokk kararsızım 23 yaşındayım bu yaşıma kadar saçımı hep aynı renk kullandım yanı hiç boya falan sürmedim sıkıldım kendimden bugday tenliyim saçım ssiyah ombre attırsam nasıl olur sizce siyah saça bu konuda cidden bilgisizm fikrim yok. şu anda tamamn boyatmak istemiyrum o yüzden başta bir ombre ile gözüm alışşın diyorum bal köpügü tınu düşünüyorum ) cok tesekkur ederim şimdiden..

tabi ki boyayı tavsiye etmem
ama illa çok heves ettim diyorsan ombre mantıklı
sonuçta dipten uca zarar görmeyecek
sadece uçlara yaptıracaksın
ombreyi emin ellere bırakmak lazım
o yüzden iyi bir kuaföre gitmelisin
kuaförde zaten saçının doğal rengine uygun ombreyi yaparlar diye düşünüyorum

Türk kuaförleri ombreyi koyu saça sarıyı basmak olarak anlıyor. Renk geçişi falan hak getire. Ama İnstagram'da çok güzel yapan 1-2 kuaför gördüm, onlar da İstanbul'da.

ombre kahvelre daha çok gidiyor uçlarda ıiıltı oş olur saçını kahve yapıp uçlara ışıltı attırabilirsin...siyah saç insana sert görüntü verir bana göre

Ombreyi tavsiye ederim ama tabiki iyi bi yerde yaptırırsan...
Ben 3 4 ay önce yaptırdım. Daha önce saçlarıma bir gram boya sürmemiştim
Saçlarım kahverengi, hatta kumrala yakın. Doğal geçişler olsun istedim ve öyle de oldu. Herkes çok beğendi çok doğal duruyor dedi
Ama bana bu yetmedi tabiki 2 ay sonra tekrar bi ton açık ombre yaptırıcam.

saçların ne kadar koyu bilmiyorum ama
internette araştırdığında saç rengi kahverengi, kumral olanlara daha çok yakıştığını göreceksin
eğer saç rengin bayağı koyuysa, ton geçişlerinin çok iyi yapılması gerekiyor

ombre değilde krepeli balyaj dersen daha doğal geçişleri olan bir saç elde edersin.
Ama krepeli balyajın adını bile duymamış bir kuaföre lütfen gitme. Ve omuz hizzasında bir saç için 150 200 tl yi gözden çıkar.

Ben koyu kestane saçta 2 defa kullandım. Denizede gittim herşeyi de yaptım çok memnunum ne üstüne işlem istiyor ne saçım yıprandı. Yıkandıkça güzelleşiyor ztn. Şimdi 3. yaptıracağım. Netten araştırdıgım kadarı ile ombre de direk geçiş oluyor muş ara tonlar yokmuş ama krepeli balyajda öyle olmuyor

Ben yaptırdım ama ombre gibi değil. Yani saçımda siyah da var sarı da, balyaj yaptırdım. Resimdekinin aynısı oldu ama şahsi fikrim, sarı ton yerine siyah ton hakim olsa daha güzel olurdu. Bence özellikle belirt,en çok kendi saçın kalsın.

Bende yaptırmayı düşünüyorum 3 senedir boyamiyorum saçım doğal rengine geldi bencede ombre doğru tercih saçın tamamen boyanmasini sevmiyorum

Ben boyatman taraftarı değilim ama eğer ki illa değişiklik istiyorsan uzun bir süre kuaför araştır zira herkes yapamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…