Saç Rengi ve Saç Boyama ombre

bende soru sorayım
saclarım belıme kadar ve roflelı
fakat duz boya gıbı degıl ara ara koyu renkler var
ben sarıları bıraz daha yogun ve ara renklerı belırgın ıstıyorum
acaba dıpmı yaptırsam suanda balyajmı attırsam uzerıne?
sacımda cok hızla uzuyor 2 ay once boyattım bır suru cıktı dıbı

selam canım kk ailesi:KK66: dert midir bilmiyorum ama cokk kararsızım 23 yaşındayım bu yaşıma kadar saçımı hep aynı renk kullandım yanı hiç boya falan sürmedim sıkıldım kendimden bugday tenliyim saçım ssiyah ombre attırsam nasıl olur sizce siyah saça bu konuda cidden bilgisizm fikrim yok. şu anda tamamn boyatmak istemiyrum o yüzden başta bir ombre ile gözüm alışşın diyorum bal köpügü tınu düşünüyorum ) cok tesekkur ederim şimdiden..
selam bdv kurallarına lütfen uyalım. konularımızı ilgili bölümlere açalım. bilmeyenlere bdv kurallarını tekrar tekrar kopyalıyorum. yine kopyalayacağım

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

teşekkur ederm. sayın editürum özür dilerim :::KK43:(((

teşekkur ederm. sayın editürum özür dilerim :::KK43:(((
rica ederim. ben bilmeyenler içinde kuralları koyuyorum çoğu konuya
,sizin konunuzuda okuyanlar görmüş olurlar böylece....
bu arada siyahta ombre çok iyi durmaz kanısındayım. biraz rengi kestaneye döndürseniz güzel şeyler çıkabilir. ama siyahta zor

rica ederim. ben bilmeyenler içinde kuralları koyuyorum çoğu konuya
,sizin konunuzuda okuyanlar görmüş olurlar böylece....
bu arada sahta ombre çok iyi durmaz kanısındayım. biraz rengi kestaneye döndürseniz güzel şeyler çıkabilir. ama siyahta zor

cevap içinde çok teşekkur ederim :KK66:)) bakalım gidip ayrıntılı öğreneceğim .

genelde kestane koyu kahve üstüne yapılıyor
995d972451c648483c63db7c43d8cf54.jpg
8a905d1570e5e91a9ac65bc345bacde5.jpg
f94b8083b1597e8245ab5d1063805561.jpg
ee5d1743558f0a670ea376d1576d4ec0.jpg

Ben yaptırmiştim ve cok memnun kaldim ama guvenilebilir bi kuafor bulman lazim yani cok guzel duruyo hakki verilerek yapildigi zaman

Ben koyu kestane saçta 2 defa kullandım. Denizede gittim herşeyi de yaptım çok memnunum ne üstüne işlem istiyor ne saçım yıprandı. Yıkandıkça güzelleşiyor ztn. Şimdi 3. yaptıracağım. Netten araştırdıgım kadarı ile ombre de direk geçiş oluyor muş ara tonlar yokmuş ama krepeli balyajda öyle olmuyor
ne renk yaptırdınız peki ombreyi sarımı kumralmı karamel mi

selam canım kk ailesi:KK66: dert midir bilmiyorum ama cokk kararsızım 23 yaşındayım bu yaşıma kadar saçımı hep aynı renk kullandım yanı hiç boya falan sürmedim sıkıldım kendimden bugday tenliyim saçım ssiyah ombre attırsam nasıl olur sizce siyah saça bu konuda cidden bilgisizm fikrim yok. şu anda tamamn boyatmak istemiyrum o yüzden başta bir ombre ile gözüm alışşın diyorum bal köpügü tınu düşünüyorum ) cok tesekkur ederim şimdiden..
Ombre değilde ben krepe balyaj tarzı aralara attırmanı tavsiye ederim şahsen.. Ombre demek saçın yarısının açıcıyla yanması demek.. Ama krepe balyaj diplerden şöyle bi 3-4 cm kadar uzak olacak şekilde aralara ışıltı attırabilirsin hem yaşın daha çok genç.. Fazla yıpratmamış olursun saçlarını hemde biraz hava katmış olursun :KK66:

Ombre insanı vezir de eder rezil de :) Gidebileceğin en iyi kuaföre git, 'ben bu saçı süper yaparım' diyen mahalle kuaförüne itibar etme.Saçını beğendiğin birine nerede yaptırdığını sorup oraya gidebilirsin mesela.Bir de hazır saçında boya yokken çok açık renk de istemediğine göre, açıcısız sırf boyayla yapmalarını iste ki saçların yıpranmasın.

Türk kuaförleri ombreyi koyu saça sarıyı basmak olarak anlıyor. Renk geçişi falan hak getire. Ama İnstagram'da çok güzel yapan 1-2 kuaför gördüm, onlar da İstanbul'da.

ombre bence harika bir şey ama hakkını veren gerçekten yok :KK43: benim önerim arkadaşımın gittigi kuaför olan garage hair repair studio olur türkiye'ye onların getirdigini soyledi bana bu olayı :)

Kızlar merhaba ombre yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim açıcı jellerden alıp evde kendim mi yapsam yoksa boyayla mı yaptırsam yıpranma olarak da hangisi daha kötü olur karşılaştıramıyorum.
Bu arada kendi saç rengim koyu kahve bir iki ton açıklık istiyorum bildiğim iyi bir kuaför de yok yaşadığım şehirde.

ebru_gundes_sac_rengi_ve_modelleri_2015-7.jpg

kızlar saçımın koyuluğu böyle.saçıma ombre alsam açsam rengi kötü oluyo.mutlaka üstüne boya gerekiyor.bu tonu nasıl elde edebilirim.

X