Olumlu geçen iş görüşmesi sonrası aranmamak.

Amin inşallah. Galiba başlayınca bi şekilde rayına oturulur diye düşünüyorum bende . İnşallah beni de bir yer alır:) Saka bir yana uzun süreli olmayacaksa olmasin zaten
Aynen öyle bir sekilde rayina oturuyor. Mesela yeni bir komsum var boyanmis cocuguyla tek kaliyor kadin calisiyor cocuk ilk okulda komsularimizdan biriyle anlasti servis getiriyor cocugu 2 3 saat diger komsumuz goz kulak oluyor. Seneye benim cocugumda ilkokula baslayacak onu bile dusunmeye basladim. Iyi bir komsu bile cok yardimci oluyor. ozellikle yasadiginiz sehirde tekseniz. Benim 1 bucuk senelik calistigim zamanda komsularimin bile yardimci oldugu oldu. Kres resmi tatil yapmisti ve ben ozel sektorde calistigim icin calisiyordum annem gelemedi ve komsum imdadima yetisip 2 gun bakmisti cocugumu. Daha bir cok badireler. Bir sekilde altindan kalktik

Hayırlı olsun yeni işiniz çok sevindim. Onların bahanesi bitmez malesef. Sizi çocuktan dolayı elemişler. Beni de kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz yok mu hmm siz çocuk yapar bizi bırakırsınız diyerek eliyorlar :)

Valla o kadar kisi yine yazdı bir de boyle seyler cok insanın basina geldigi icin açıkçası ben de umudu kesmiştim kendime kızmıştım ne safım diye amin çok teşekkür ederim

Tebrik ederrrim yeni işiniz icin cok istediniz belli, bence hemen alisacaksiniz.

Tebrik ederrrim yeni işiniz icin cok istediniz belli, bence hemen alisacaksiniz.

Çok teşekkür ederim evet çok istemiştim. Uzun süre evde vakit geçirmiştim çocuğumla ve geri döndüğümde işe çok mutlu olmuştum. Çalışmak güzel inşallah tahmin ettiğim gibi güzel bir yer çıkar uzun soluklu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…