SIzi çok iyi anlıyorum. Cünkü benzer seyler yasadim baslayacaksiniz diyip baska birini almak henuz basima gelmedi insallah olmaz da suan icime kurt dustu
ama cok cok istedigim buyuk bir firma gorusmeye cagirmisti. Gittim o kadar olumlu gecti ki gorusme yer evime yakin adam ne zaman baslayabilirsin diye soruyor falan. Mutluyum cocugum oldugunu soyledigimde konusma garip bir hal aldi cocuk kac yasinda krese gidiyor mu hastalik durumunda bakacak biri var mi gibi falan. O cok buyuk kurumsal zannetigim firma bile yuzde yuz eminim cocugum var diye eledi beni. Ha kotu mu oldu olmadi cunku cok daha guzel bir firmada sevdigim bir pozisyonda ise basladim. Cocuguma da deger veren bir firmaydi hastalandigimda ustum otur dinlen evde gelme derdi ben gelmeye calistigimda. Yani her şerde bir hayır varmış gerçekten onu anladım. Evet ama yine de çok can sıkıcı dönemlerdi. Insallah size de hayırlı bir iş fırsatı çıkar. Ben de bi bilinmezligin icindeyim zaten baslicam ama surec nasil gidecek iyi bir yer mi mutlu olacak miyim hicbir fikrim yok. Bu isler de sans isi bitaz malesef