Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
yıllarını kısısel gelısıme adamıs bırı olarak sızınle paylaşmak ıstedığım ve sızlerden öğrenmek ıstedıgım çok sey var benımle paylasırsanız cok sevınırım
:) inşallah alınan eğitimler dahilinde sizde seminerler verirsiniz ve bizde sizi seve seve dinleriz:)
konusuna göre değişiyor aslında semınerlerde sorulan sorular
kımı doğru nefes alıyormuyum dıyor
kımı oğlumun/kızımın konsantrasyon sıkıntısı var diyor..
Ama olumlu dusunme ıle ılgılı ne soruyorlar diye soruyorsanız
en cok su soru
-ben çok kıtap okuyorum,bır o kadar semınerlere katılıyorum, senelerımı bu işe verdim dıyor ama hayatıma uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor neden?
6 yıl sonrası bende :) Burda okuduğum çoğu yazıda da aynı sorun var gibi..Bunu bizim için biraz daha açar mısın neden yapamıyoruz çoğu zaman neden vazgeçişlerimiz oluyor..Bu arada nefes ile olumlu düşünce arasında ki bağlantı nasıl oluyor?
ego değişimi sevmez değişmektense olduğu yerde azıcık asım kaygısız basım modu onu her daım mutlu eder:)
olay suraya kadar gelır gecenlerde bır danısanım dedı kı ben hep savas verıyorum sımdıde degısmek ıcın mı vereceğım dusunun olay buralara kadar gelıyor işte vazgecıslerımız öğrenılmıs caresızlık yada dolaylı yoldan ögrendıgımı yada yapılandırdığımı cekırdek ınanclarımızdan kaynaklanıyor.
harikasınız ben sitede yenıyım :)
elimden gelen herseyi yaparım sorularınızı tektek alabılırım :)
Hoşgeldiniz o zaman:)
Olumlu düşünmeyi sürekli hale getiremiyorum bu konuda neler söyleyebilirsiniz?
çok teşekkur ederımmm:)
o zaman sureklı hale getırmeye zorlamayın bu olay sureklı olma ımkanı var mı ? buda aslında diyet gıbı derler ya dıyet yapmayın yeme stılınızı degıstırın sağlıklı yasam kuralları:) buda aynen öle....
oncelıkle kucuk bır alıstırmayla baslayın
ben semınerlerde hep bunu solerım
gun ıcınde 4 saat boyunca kendınıze yada etrafınıza sınırlendıgınızde bır kagıda cızık atın bakın kaç cızıkolacak
merakla bekliyorum :) mutalak yazın ama oldumu :)Yarın çizik atıp sayısını yazıcam:))) Umarum kağıt dolmaz.
merakla bekliyorum :) mutalak yazın ama oldumu :)