Olumlu dnp, istedii gerek olanlar

Ne güzel yazıyorsun Perrii.

Teşekkür ederim canım. İstiyorum bu kadar umutsuz vaka olmayalım biz kadınlar olarak görebilelim hayatın güzelliklerini hep birlikte paylaşabilelim bu yazılar okundukça heyecan kıpırtısı olsun ''bende yapabilirim'' densin.Ben yapabiliyorsam herkes yapabilsin ufak ufak pratikler yapılarak hayallerimiz büyüsün, hayallerimiz büyüdükçe hayatlarımız güzelleşşin biz güzelleşeim :))

Ewt gerçekten güzel yazmışsınız...Allah razı olsun.Olucak diyeİnandığım şeyler oldu..çokca inandım...ama insanım ben bazen çewreme yenik düşünüyorum olumsuzluğa kapılıyorum elimde deil...Benim hayal ettiğim şeyler,başkalarının emeksiz önüne gelen oluyor..kısmet diyorum belkide kalp kırdım hak etmedim ws...Bu aralar kendimde arıyorum nedeni...Kendi içimdeki karmaşa bu we buna rağmen hamd ediyorum halime...Sağlıklıyım ailem war bi çok kişinin isticeği güzelliğim war...Hayat yoruyor insanı...çok isterdim,isteklerim oldu demek ama kısmetimde yok.Payıma düşen buymuş.Öylede böylede hayat geçiyor..Allah kimseye muhtaç etmesin we sağlığım yerinde olsun...

Son düzenleme:
Çok güzel yazmışsın Perrii Ben de bazen olumsuzluklara düşerdim. Hep aklım takılırdı. Ama çok uğraştığım için bu konularla artık kendimi her zaman iyi hissettirebiliyorum. Olumsuz düşünceler geldiği gibi gidiyor. Her şeyden önce yapmamız gereken ilk şey kendimize inanmak ve kendimizi sevmek. :) Aşk için de böyledir bu. Kendimize aşık olabilirsek herkes bize aşık olabilir.

kesinlikle öyle kendimizi sevelim aynanın bize verdiklerini esirgemeyelim hepimizz güzelizz hayatlarımızda o denli güzellllll hayırlı geceler hepimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…