• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumlu dnp, istedii gerek olanlar

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Ben hep olumlu düşünürüm isteğimin olması için
şimdide bi isteğim var ve yine olumlu düşünüyorum
ama gerçekten bu isteğinizin olması için çok emin olmanız gerekiyor
buda zor bana göre
mesela ben bikere duvara bakınca bi anda bildiğimiz duvar saati şeklinde bi şekil gördüm oda izmiş meğer
bende saate benzettim ve saat 9un üzerindeydi
o anda saat 8 buçuktu (akşam)
bende hemen "oleey saat 9da mesaj gelicek bana" dedim ve 9a kadar bekledim
sanki önceden biri bana sölemişte bende o kadar emin bekliyorum
ve gerçekten geldi
bu olay olalı 2,5 ay falan oldu
ama bugün yine öyle mesaj bekliyorum
bi kaç hafta önce yine böyle yapmıştım çok inanmaya ÇALIŞMIŞTIM ama o zamanki gibi inanmamıştım olmamıştı
istediğinizin olması için çook inanmanız gerekiyor bence
sizdede oldumu böyle şeyler?

sanırım cekim yasasına inaıyorsun..evet bende inanıyorumm basımdan tam olarak birsey gectigini söyleyemem ama hayatıma böyle bakarak mutlu olmayı ögrendim hemde bir depresyon hastasıyken...

hersey bir bakısta bitiyor...düşünceyle..o yüzden insan önce bakmasını bilmeliii...ögrenmeliii

mutlugu bakarsann mutlulugu görürüsün...

canım bende de buna benzer bisey olmustu uzun zamandır konusmadıgım bırını dusundum ve onun benı aramasını oyle cok ıstedımkı ama nasıl ıstedım bı anda oldu bu keske arasa arıcak faland erken bı baktım o aradı!!!! we ımkansız gıbı bıseydı nasıl sok olmustum nasıl sevnmıstım hihoyyyt bide baska bi topicte daha yazmıstım hep arkadaslarım olan bı cıfte bakardım bırbırlerını oyle sevıyolardıkı oyle mutlulardıkı nasıl eglenırlerdı beraberken bende o kadar cok ımrenıyodum kı onlara hep dıyodum allah ım nolur bana da boyle bı ılıskı ver bu kadar guzel bı beraberlıgım olsun hep eglenım hep gulım diye ve bundan bıkac ay sonra yenı bı ılıskım oldu gercekten de tam ıstedıgım gıbı!!! 24 saat benı gulduren sureklı eglendıgım harıka bı ınsanla beraberım ve onu cok sevıyorummm opuyorumnanaktan hersey dusunceden gecıyo bence kaydirigubbakcemile2

ayrıca mevlananın cok guzel bı sozu var kızlar bılıyo musunuz bılmıyorum ama soyleydı ;
insan dusunceden ıbarettir gerisi et ve kemiktir.gül dusunurse gul olur , diken dusunurse diken.

harıka bı felsefe bence yerimseniben

Bi kaç gün önce sevgilim işteydi...
ışleri pek olmadığından yatıyordu uyuyordu o gün sabahtan yorulmuşlar akşam üstüde yatmıştı uyumaya...
Aradan baya saat geçmişti hala uyanmamıştı...
Bende kitap okuyordum saat gece 2yi geçiyordu...
Telefonumda pcnin yanında şarjdaydı..
Birden kalbim hızla atmaya başladı o an bişiler hissettim msj gelicek çok kısa bi süre içinde diye geçirdim içimden.
Yerimden kalktım telefonumu elime aldığım gibi sevgilimden msj geldi..
Hissettiğim bir şey olucağı zaman kalbim her zaman ki ritiminden daha hızlı atar.. Bana sinyallerini verir ssanki...
Bazen olur böyle şeyler...
Ama bu olumlu düşünmekle alakalı bir şey değil... 6. hisse alakalı bir şey sanırım...
Yoksa ben bi olayda hep olumsuz düşünürüm..
Hiç olumlu düşünmem...
Ben kendimi hep en kötüsüne inandırırım ve hazırlarım sonunda hayal kırıklığına uğramamak için... ıyi çıkarsa bahtıma derim...

Düşünce gücü işe yarıyorsa polyanayı oynamaya başlayıp sürekli iyi düşüncelere yöneleyim:))))

düş k.bakma ama s enınkı hıs degıl telefonun yaydıgı yuksek radyasyonla ılgılı
biliyorsun kı sanıyeler evvelınden senın telefonun tum radyasyonunu odaya yayıyor ve 1m yakınındaysan senı uyuyorsan uyandırıabılıyor bıle, yanı radyasyon senınkısı. :)

canım bende de buna benzer bisey olmustu uzun zamandır konusmadıgım bırını dusundum ve onun benı aramasını oyle cok ıstedımkı ama nasıl ıstedım bı anda oldu bu keske arasa arıcak faland erken bı baktım o aradı!!!! we ımkansız gıbı bıseydı nasıl sok olmustum nasıl sevnmıstım hihoyyyt bide baska bi topicte daha yazmıstım hep arkadaslarım olan bı cıfte bakardım bırbırlerını oyle sevıyolardıkı oyle mutlulardıkı nasıl eglenırlerdı beraberken bende o kadar cok ımrenıyodum kı onlara hep dıyodum allah ım nolur bana da boyle bı ılıskı ver bu kadar guzel bı beraberlıgım olsun hep eglenım hep gulım diye ve bundan bıkac ay sonra yenı bı ılıskım oldu gercekten de tam ıstedıgım gıbı!!! 24 saat benı gulduren sureklı eglendıgım harıka bı ınsanla beraberım ve onu cok sevıyorummm opuyorumnanaktan hersey dusunceden gecıyo bence kaydirigubbakcemile2

ayrıca mevlananın cok guzel bı sozu var kızlar bılıyo musunuz bılmıyorum ama soyleydı ;
insan dusunceden ıbarettir gerisi et ve kemiktir.gül dusunurse gul olur , diken dusunurse diken.

harıka bı felsefe bence yerimseniben

eveet çok güzel bi sözmüş ama bu aralar pek olmuyo istediklerim ama bu sözü duyduğum iyi oldu :smiley-cool:

benim yaptıgım en büyük taktiğim olumlu düşündüğümde olumlu sonuçlar alabiliyorum ama öbir türlüsününüde bilemiyorumm

Küçüklüğümden beri hep dişlerime düşkün bi insanım.Küçükken hep diş teli taktırmak isterdim bizimkilerde hep ertelerdi bende hep aynada dişlerime bakarken diş teli olduğunu hayal ederdim ve şimdi 2.5 senedir diş teli kullanıyorum :smiley-cool:
En son yaşadığım örnekte mezun olmam için bir dersim kalmıştı daha önce hiç çalışmadığım 5 haftalık konular vardı ve o dersten iki sefer sınava girmeme rağmen geçememiştim.5haftalık konuyu 2 satte çalıştım hatta annem boşuna gidiyosun sınava demişti ama ben o dersi verip mezun olmuştum hihoyyyt
Bunlar aklıma gelenler daha çok var....
Keşke hep böyle inanabilsem ama inanmak çok zor geliyo bazen....

çok istediğim şeyler benimde olur hemde bir kaç saat içinde. ama o atmosfere girmek zor bazen isterim ama yeteri kadar isteyemem olmayacĞINI KEndimde bilirim. ama bu sanırım benim elimde değil bazen istiyorum hemde çok ama istediğim şeye odaklanamıyorum ve olmuyor. şu anda da istediğim bişey var ama istekte en son nokta var o noktaya gelemedim ve inanın olmuyor. mesela bigün rüyamda çikolatalı pasta aldım ama yiyemedim uyandığımda inanılmaz bi şekilde pasta istiyordum.sabah okula gittim dönüşte alıcaktım ama unuttum eve geldiğimde hatırladım öyle çok istiyordum ki düşündüğümde pastayı ağzımda hissediyordum. ama akşam üşendim dışarı çıkıp almak istemedim hala aklımdaydı. babam geldi biyere gitmemiz gerekti annem evden çıkarken pastaneye uğrarmıyız dedi neden dedim pasta alırız dedi ben şok oldum evdeki kimseye pasta istediğimi söylememiştim. bazen böyle şeyler yaşıyorum.

bide şöyle bi olay var bir süre önce sevgilimden ayrıldım. onunla konuşmak istemiyorum ama beni özlemesini benim yokluğuma dayanamamasını istiyorum. kötü bi ayrılık oldu ayrılırken çok ağır konuştum şimdiye kadar kimseye söylemediğim çok gurur kırıcı laflar söyledim. karakterini aşalayıcı sözler söyledim vs.. vs.. tabi yinede öfke geçtikten sonra içinizde bi özlem oluyo ama bu sefer kesin beni unutur unutamazsa başkasıyla beni unutmaya çalışır diye düşündüm. zaman geçtikçe beni aramamasına sinir oluyordum peşimden koşmasınıda istiyorum garip bi durum. onun hep acı çektiğini üzüldüğünü hayal ediyorum. arkadaşıma sormuş beni çok pişmanmış söylediğim onca lafa rağmen beni hala sevdiğini benim masum olduğumu söylemiş hatta dayanamıyorum aramak istiyorum ama yüzüm yok falan demiş. buda beni çok şaşırtmıştı..

Buna inanıyorum ama farklı şekilde,olumlu düşünmekle beraber çabalamak gerektiğini düşünüyorum ben..

Klişe ama bir insanın çok parası olacağını sadece olumlu düşünerek elde edebileceğine inanmıyorum,zira herkes bunu yapabilirdi değil mi?Ama bir insanın bir şeye sahip olması ,ulaşması için iyi düşünceyle beraber emek vermesi gerektiğine inanıyorum.

Sınavı kazanacağını hayal edersin,ama çalışmazsan havanı alırsın,kazandığını hayal edersin ve bu hayalin için çalışman gerektiğini bilirsin işte o senin olur.Yoksa bende her akşam hayallerimi düşleyerek dalıyorum,ama bunlar için ciddi emekte veriyorum.

Ha maddi olmayan şeyler için de güzel düşünmek gerektiğine inanıyorum bende,ne demişler güzel bakan güzel görür,güzel gören güzel düşünür.Ama mesele hep insanın kendinde bitiyor,eğer kötü niyetli değilseniz veya herhangi bir kişi,eşya,iş v.b için emek verip elinizden geleni yaptıysanız,herşeye rağmen olmadıysa o istediğiniz şey,hayat bambaşka bir yerden bambaşka güzel şeyler veriyor,hiçbirşey boşuna değil yani.Hep derim yine diyicem,insana tek ihanet etmeyen şey emeği..

Kesinlikle çekim yasasına inananlardanım..daha öncede bir topike yazmıştım...
2008 össye girmeyi hiç istemiyordum..çünkü bir önceki yıl kazanıp gitmemiştim..puanım düşücekti ve imkansızdı kazanmam..ama ailemin isteğiyle girdim sınava..ama çalışmadım hiç ders filan...hatta bir işe bile girmiştim..işten çıktım daha sonra..bu arada össde geçmişti..sonuçlar açıklandı puanım düşüktü tabiki..ve önceki yıl kazanıp gitmediğim için dahada düşüktü..ek tercih döneminde kardeşlerimin isteğiyle tercih yaptım..ama öylesine..o kadar emindim ki kazanamayacığıma..sonra o sıralar The Secret kitabını okudum..ve tercihlerimden birini kazandığıma gerçekten inandım...hatta kardeşim öss konusunu açınca zaten kazandım ben diyordum..kazanmışım gibi hazırlıklar yapıyordum..sonuçların açıklanmasına 15 gün vardı..15 gün bu oyunu oynadım..Sonuç mu??Tabi ki KAZANDIM..Hemde özel bir üniversitenin 2 yıllık burslu bir bölümünü..şu an son yılım..Aslında tembellik yapmasam bir çok şeyi düşlesem gerçekten inansam bana gelceğini biliyorum..buna şüphem yok...Çekim yasası gerçekten mükemmel bir olay..

bu arada tabiki yan gelip yatıp sadece hayal kurmakla bir şey olmaz..
Ama zaten çekim yasasıda mutlaka bir şekilde harekete geçmenizi sağlıyor...

bide şöyle bi olay var bir süre önce sevgilimden ayrıldım. onunla konuşmak istemiyorum ama beni özlemesini benim yokluğuma dayanamamasını istiyorum. kötü bi ayrılık oldu ayrılırken çok ağır konuştum şimdiye kadar kimseye söylemediğim çok gurur kırıcı laflar söyledim. karakterini aşalayıcı sözler söyledim vs.. vs.. tabi yinede öfke geçtikten sonra içinizde bi özlem oluyo ama bu sefer kesin beni unutur unutamazsa başkasıyla beni unutmaya çalışır diye düşündüm. zaman geçtikçe beni aramamasına sinir oluyordum peşimden koşmasınıda istiyorum garip bi durum. onun hep acı çektiğini üzüldüğünü hayal ediyorum. arkadaşıma sormuş beni çok pişmanmış söylediğim onca lafa rağmen beni hala sevdiğini benim masum olduğumu söylemiş hatta dayanamıyorum aramak istiyorum ama yüzüm yok falan demiş. buda beni çok şaşırtmıştı..

ne güzel ya bende senin gibi ayrılınca çoook isterim üzülmesini,pişman olmasını ayrılırken gurur kırıcı laflar etmem sadece bye derim o kadar yani...bende hep şöyle düşünürüm :ben üzülünce onunda üzüleceğini.bilmiyorum gerçekten öyle oluyormu ama olduğunu düşünüyorum demekki oda üzülüyor :)

ben nedense bunu hiç beceremiyorum
ne zmana olumlu düşünsem kesin bir yerden patlak veriyor
olumlu düşünmek bana yaramıyor
bundan sonra da olumlul olmayacağım

bende bunu başaranlardanım
okulda çok başarılı bir öğrenci değildim
herkes hiç meslek sahibi olamayacağımı düşünürdü
ama hırs yaptım
önce üniversiteyi kazandım
iyi bir başarıyla bitirdim, sonra
okul biter bitmez kpss den yerleştirmem oldu
ve dayım bir gün itiraf ettiki