Ölümlerin ardından halay çekti

konu dışı değil -burası bi platform ve bu şekilde karşılıklı konuşamaycaksak neden var -ilk siz suçlamışsınız hiç bi şekilde bunamı takıldın demek gelmemişti aklıma -bazı kavramları karıştırabiliriz -bilmeyebiliriz -öğrenmek için sorabiliriz
bu arada bunu yazan sizmiydiniz bilemiyorum-şimdı gelirler diye yazan -direkt su izanda bulunmuşsunuz ben buna kızıyorum işte-hem tasvip etmediğiniz şeyi yaparken aynı şeyle suçlıyorsunuz -zamanında yapılan devlet savaşıyla şimdiki paçavraları kıyaslamak -o zaman bizde vatan hainiydik demek ve buna gülmek -imada bulunmak bana ters gelen şeyler bizim o kadar gencecik evladlarımızı haince şehid eden -kalleşce tuzak kuranlar nasıl olabiliyorda kendilerine bu kutsal sıfatı yakıştırabiliyorlar ,hayır buna gülmek onlara göre bilmem ne diye tasvip etmek çok itici bence...hani zamanında hep karşı çıktığınız çözüm sürecindede verilen tavizler sonucu şımardılarya bu kadar ki bi çok kişinin bu konuda haklılığını gördüm..bu da bi tavizdir -ve tavizi sadece devlet yetkilileri vermez bizlerde vatandaş olarak tavrımızı koymak zorundayız !!!

Sehitlik rutbesi Allah Yolanda olanlar icin gecerlidir bir Anne emzirirken dahi olse sehit sayilir cunku allahin verdigi Cana hizmet ederken olmustur zalimlikle zulumle is yurutmeye calisanlar icin gecerli olmaz allahin izniyle

Sizde Fatih e bile dil uzatıp koy basan masum öldüren terörist lerle karşılaştırmak nasıl bir cüretkarlik....rahatlık batıyor demekki

Vah, canım bebek katili Fatih.
Sen ne yüce, sen ne harem sevdalısı kanatsız bir meleksin öyle.

Hadi, hep beraber "kardeş katlini" onaylanan bu yüce şahsiyetin şehadetini Tanrı'ların kabul buyurması için ellerimizi semaya uzatıp en içten duygularımızla dua edelim.

bu arada Mune abla yazmaya korkar olduk mesela bu topikte ban almayı gerektirecek bişey yok bence -yoksa hiç diyalog kuramayacak hale geleceğiz bu platformun amacı zaten münazara değil mi ? hakaret ve karşılıklı irite edici durumlar olmadığı sürece ban kalkmalı protesto hakkımı kulanıyorum ecük kızarmalı mızarmalı olmalı yani

Almış istanbulu da rahat rahat geziyoruz di mi ne fenaymış
Ne içtin sen ya

Erdogan gormez bunu meclistekilerin hic birinn umrunda degil cunku. Bomba onlarin tepesinde patlamadigi surece canlari yanmaz cunku. Ancak o zaman gercekten bir sey yapmaya calisirlar yoksa ma onlarca insan ölmüs kimin umrunda. Yaptiklari tek sey teror tanimini genisletmek onu da zaten hapse atamadigi can dundar icin istiyor.

Size degil bu vatan topraklarinda halay cekmek aldiginiz nefes bile haram zikkim olsun. Mecliste hdpli terorist gormek istemiyorum

Evet onu yazan bendim ama madem burası karşılıklı konuşma platformu sizin dediğiniz gibi bir kere benim istediğimi sorgulama bunu istediğimle konuşma hakkım var kimse de buna ''sana mı kaldı karışmak,şehitliği sorgulamak'' diyemez bu bir.
Kimse bana terörü desteklemediğim halde terörü destekliyormuşum gibi yorum yazamaz bu iki.
Ben o yorumda da belirttim.Bu benim bu konu hakkındaki ilk yorumum değildi.Ben çooook daha önce yine bu şehitlik konusuna değinmiştim.Baştan aşağı alakasız şeyler yazıldı.''Şimdi gelirler'' demem de bu yüzdendir bilesiniz ki haklı da çıktım kusura da bakmayın.
Ayrıca kalınlaştırdığım kısmı anlamadım.Ben vatan hainiydik gibi bir şey asla söylemedim.Arkadaş kıyaslama yaptı ama o da vatan haini olduğumuzu belirtmek için yapmadı onu.Sadece bakın onlara göre de böyle olmuyor mu o zaman diye sordu.
Ayrıca onlara göre diye tasvip etmeyince onlara göre diye bir şey olmuyor mu ? Ben cidden sizi anlamadım.Kadın açık açık onlar için şehit demiş.Ona göre böylelermiş,evet bana göre iğrenç,bana göre bırakın şehidi ben onları insan bile saymıyorum ama ''ona göre'' öyle.Ben buna gülüyor muyum hangi yorumumda gülmüşüm bir gösterir misiniz ? Arkadaş daha sonra şehitlik makamı ile ilgili bir şey söyledi ben de dikkatli olmasını söyledim o kadar.

şimdi sizin bi başka konuda ne yazdığını bilmem hatırlamam mümkün değil burda, belli başlı isimler aklımda o kadar (onlarda didiştiklerimiz )sizide yazdım artık

onlara göresi yok işte yokkkkk-bizim kınalı kuzularımızn vatanları uğruna o kalleşlerin kurşunlarına hedef olmaları ile-o kalleşlerin leşlerini bir tutmaya hakları yok benim buna tahammülüm yok sizinde olmasın -kıyaslanmasın-konuşulmasın -ben onların ağzından çıkan çok çok çok iyi bi söze bile tahammül edemiyorum -dilerim tez zamanda o meclisten defolup giderler

Yazmayın canım didişmek ne demek heyecanlı bir fikir alışverişi sadece
Anlıyorum sizi kızgınsınız onlara ama işte bizim yok saymamız var oldukları gerçeğini değiştirmiyor.Yani buradaki kimse onların düşüncesini onların ağzından yazarak onlara destek çıkmıyor onu anlatmaya çalışıyorum.Ben de istiyorum artık şu terörün bitmesini,terör savunucularının güzel bir ceza almasını,bu bombaların susmasını,bombalar patladığında ''bir şey olmuş mudur acaba'' dememeyi...

yok sevmedim o ne öyle heyecanlı fikir alışverişi soğansız terayağsız pilav gibi didişmek daha sevimli

onlara göre yok işte yok -onlarında savunucularınında -topununda toprağı irin dolsun -ağızlarını bile açmalarına fırsat verilmemeli artık
adam sandık kaba serdık döşeği

Savunman bu mu?
Yani bir şeyin doğruluğu noktasında tek kıstasın "senin rahatlığın"?
Sizi rahatsızl
Savunman bu mu?
Yani bir şeyin doğruluğu noktasında
Savunman bu mu?
Yani bir şeyin doğruluğu noktasında tek kıstasın "senin rahatlığın"?
Sende rahatsın bu topraklarda değil misin ...bir arkadaşım vardı ünvde ben para önerdim yurda o para vermezdi burs alırdı vede medikodan yararlanırdi ....bizden zengindi bu devlet bize bişey yapmıyor derdi ...benden de rahattı da batardi rahatlık işte. ...

Peki peki didişmek olsun.Bence güzel bir ban bizi bekliyor bana öyle geliyor şu an

Evet bütün dualarımız onunla.
Esasen senin benim duamada ihtiyacı yok. Kendisi Peygamber duası alıp "ne GÜZEL komutan" şerefine ermiş biri...

Emine Erdoğan meğer meğer turkusunde aglamamis miydi ?
Su teröriste yakılan ağıt
Teröristlerin şenlikle karsilandiklari gün ?
Ona sasirmadiniz buna mi sasirdiniz
Dönemin basbakaninin terörist ağıtina ağlaması bence daha vahim

Evet bütün dualarımız onunla.
Esasen senin benim duamada ihtiyacı yok. Kendisi Peygamber duası alıp "ne GÜZEL komutan" şerefine ermiş biri...
Gözünü yumup inandığın sürece öyle tabi.
Din konusuna girmeyeceğim.
Onu da yasak olmadığı bir "başlık" altında tartışabiliriz.

Arkadaşım tahammülün yoksa niye oy verdin? Tam olarak bu insanlara oy vermedin mi?

Eklentiler

• images (6).jpg
    17 KB · Görüntüleme: 213
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…