- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Cumhurbaşkanı olsun, Başbakan yardımcısı olsun evinizde durmayın, eşinizle dostunuzla komşunuzla görüşün çıkın diyorsa onları halay çektiği için suçlayamaz kimse.
Cumhurbaşkanlarını dinliyorlar demek ki...
Değil mi ama? :):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
değil mi ama .Tarihi kazananlar yazar.
Yarın öbür gün istedikleri gibi Kürdistan'ı kurabilirlerse bugün ölen bütün PKKlılar onlar için şehit olmuş olur. Eğer şehitliği "vatan için ölmek" olarak tanımlarsak, Kürdistan için öldükleri için (altını çiziyorum) onların gözünde, onların tarihinde şehit olarak adlandırılır.
Figen Yüksekdağ'ın olaya hangi açıdan baktığını bildiğimiz için bu terimi de kendince kullanmasına şaşmamak lazım.
değil mi ama .
Fatih de İstanbul'u bizim şehit dediğimiz insanlarla fethetti.
Şimdi Rumlara göre de bizim şehit dememiz saçma olur .
Ne de olsa vatanlarına göz diktik...
:)))))))))))))))))))
hayırdır?
yasadıgın vatanı korumak icin ölürsen sehitsindir..yasadıgın ulkeyi bolmeye calısırken ölürsen degil onların yaptıgı bu..Tarihi kazananlar yazar.
Yarın öbür gün istedikleri gibi Kürdistan'ı kurabilirlerse bugün ölen bütün PKKlılar onlar için şehit olmuş olur. Eğer şehitliği "vatan için ölmek" olarak tanımlarsak, Kürdistan için öldükleri için (altını çiziyorum) onların gözünde, onların tarihinde şehit olarak adlandırılır.
Figen Yüksekdağ'ın olaya hangi açıdan baktığını bildiğimiz için bu terimi de kendince kullanmasına şaşmamak lazım.
Bizim açımızdan öyle.yasadıgın vatanı korumak icin ölürsen sehitsindir..bir ulkeyi bolmeye calısırken ölürsen degil onların yaptıgı bu..
Sizde Fatih e bile dil uzatıp koy basan masum öldüren terörist lerle karşılaştırmak nasıl bir cüretkarlik....rahatlık batıyor demekkiKibe bas annem oraya yaz şikayetini
Bizim açımızdan öyle.
Onların açısından vatan kurmak için ölüyorlar.
Ben ölen PKKlılar şehittir demiyorum, asla öyle bir söylemim olmadı olmaz da. Lakin konu şehitlik kavramına gelirse, bu olayların iki tarafı var, onların cephesinden bakarsak 'özgür bir vatan kurmak için' ölüyorlar.
Sizde Fatih e bile dil uzatıp koy basan masum öldüren terörist lerle karşılaştırmak nasıl bir cüretkarlik....rahatlık batıyor demekki
Rahat batıyor. ..Elektrik bedava oralarda hür onların gittiğimiz mi var arazileri var yarın ordan Petrol çıksa hepimiz yine kaçınılmaz savaş olsa Suriye'nin durumu çok mu iyi kurulacak dediğiniz şey piyon devlet olacak huzur olmayacak amerikada mozaik orda her milletten insan var Osmanlıda öyleymiş türkiyede mozaik seni beni yok ortak menfaat var ...saçma saçma şeylere nsl inandirilmislarsiz hiç laf sokamamışsınızhayır tasvip etmediğiniz şeyi neden yapıyorsunuz yüzünüz kızarmadan çok merak ediyorum evet şehitlik kavramı tartışılamaz bu kadar net !!!
ALLAH aşkına bunlar yedikleri kaba tüküren vatanlarını bölmek isteyen 3-4 zirtapoz neredeyse arkalarında duracaksınız pes!!! bunu açık açık yapamıyorsunuz ayrı
izmir bizim değilmiş vs.vs orada devletler savaşıyordu hayırdır pkk ne zaman devlet olduda bizimle savaşıyor arkasında çakallık yapan devletlerin farkında mısınız yoksa sizde !!!
siz hiç laf sokamamışsınızhayır tasvip etmediğiniz şeyi neden yapıyorsunuz yüzünüz kızarmadan çok merak ediyorum evet şehitlik kavramı tartışılamaz bu kadar net !!!
ALLAH aşkına bunlar yedikleri kaba tüküren vatanlarını bölmek isteyen 3-4 zirtapoz neredeyse arkalarında duracaksınız pes!!! bunu açık açık yapamıyorsunuz ayrı
izmir bizim değilmiş vs.vs orada devletler savaşıyordu hayırdır pkk ne zaman devlet olduda bizimle savaşıyor arkasında çakallık yapan devletlerin farkında mısınız yoksa sizde !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?