• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümlerin ardından halay çekti

Bu kadının yaptgı yanlış
Ama siz sanki cokmu yastasınız
Vatanseverliginizi bdp üzerinden göstermeyin
Adamlar rakı balık eşliginde faasıl dinliyorlar

İmzalanacak olan Tanap - Azeri Doğalgaz projesinin hisseleri: Türkiye %30 İngiltere %12
Bakü Tiflis Ceyhan Petrol Hattındaki eski hisselere bakalım: Türkiye %6.5 İngiltere % 40
Bu patlamalar Kürdistan için mi? ... İngilizlere Sebastianlık gibi görünüyor buradan bakınca da.

Ya bi cevap verdin durun da
Çözüm surecinde Öcalan'ı kanaatindeyim ilan etmisleri savunan, savunmasa bile hata diye nitelendiren biri Şehitlik üzerinden nasıl açıklama yapacak merak ettim.
Koşa koşa yine destekleyecekler
Tahammül edemiyorlarmis oy vwrmeseydin

Çalışmadıkları yerden Sorma rica ederim.
Şaka gibi tahammül edemiyorum dedi.
Burada birisi HDP ye oy verdim dese vatan haini ilan ediyorlar .
Bunlari söyleyen insanlara oy verdiler .
Şehitlik diyorlar
Biz teröre güven olmaz çözüm değil ihanet derken bu kadar şehit edebiyatı yapmadık

Emine Erdoğan meğer meğer turkusunde aglamamis miydi ?
Su teröriste yakılan ağıt
Teröristlerin şenlikle karsilandiklari gün ?
Ona sasirmadiniz buna mi sasirdiniz
Dönemin basbakaninin terörist ağıtina ağlaması bence daha vahim

Dağların başı dumanlıdır kuzum
yara derindir dermansızdır benim babam
biz niye böyleyiz ağlama ağlama
artık inleme ağlama ağlama
bu ne haldir ağlama ağlama
matem zavallılıktır ağlama ağlama

bu karanlılığı yırtın kuzum
bu tarihlari yırtın benim babam
halkımızın doğruluğunu görelim
ağlama ağlama ağlama
artık sızlama ağlama ağlama

bu çözüm sürecinde hepimiz kardeşlik için -gönülden destekledimmi hayır içime sindimi hayır ve sinmediği kadar da oldu -l bu bi kangrendi bu şarkıda o anlatılmış-çözülmesi gerekti ya silahla ya barışla-gördükki barışla olmuyor haini kalleşi çok -bu saatten sonra silahlar konuşmalı ve en son tozlarıda alınarak bitirilmeli
bu şarkı bi pkklı için yazılmış -ağlamaları o terörist içinmi yoksa sözleri içinmi onu bilmek lazım -bakış açısına bağlı ve ben terörist için ağladığını düşünmek istemiyorum -ama siz bunun böyle olmasını istiyorsunuz
artı bütün alıntıları yapıp tek tek cevap verseydinya defnehan tam birini yazıyorum bi alıntı daha geliyor :KK53:

Arkadaşım tahammülün yoksa niye oy verdin? Tam olarak bu insanlara oy vermedin mi?

capsler için diğer konuda yazdım bkz.ak troller

Dağların başı dumanlıdır kuzum
yara derindir dermansızdır benim babam
biz niye böyleyiz ağlama ağlama
artık inleme ağlama ağlama

bu karanlılığı yırtın kuzum
bu tarihlari yırtın benim babam
halkımızın doğruluğunu görelim
ağlama ağlama ağlama
artık sızlama ağlama ağlama

bu çözüm sürecinde hepimiz kardeşlik için -gönülden destekledimmi hayır içime sindimi hayır ve sinmediği kadar da oldu -l bu bi kangrendi bu şarkıda o anlatılmış-çözülmesi gerekti ya silahla ya barışla-gördükki barışla olmuyor haini kalleşi çok -bu saatten sonra silahlar konuşmalı ve en son tozlarıda alınarak bitirilmeli
bu şarkı bi pkklı için yazılmış -ağlamaları o terörist içinmi yoksa sözleri içinmi onu bilmek lazım -bakış açısına bağlı ve ben terörist için ağladığını düşünmek istemiyorum -ama siz bunun böyle olmasını istiyorsunuz
artı bütün alıntıları yapıp tek tek cevap verseydinya defnehan tam birini yazıyorum bi alıntı daha geliyor :KK53:

capsler için diğer konuda yazdım bkz.ak troller
He yani akp yöneticileri ve tabanı pkkya guvendi? Terörle anlaşma yaplmayacagini bilemeyecek kadar görüşleri dar ? Öyle mi diyorsunuz?
Ben bu halimle pkkyla anlaşma yapilmayacagini guvenilmeyecegini biliyorum?

evet bence de çok güzelmiş.
ben de bunu bu site başta olmak üzere artık her girdiğim paylaşım sitesinden yapacağım.
bu günlerde böyle yorumlar yapılabiliniyorsa gerekli yerlere bildirilmeli bu ortam herkesi yaralıyor az önce ölen bir polis diyarbakır da toprağa verilirken annesi kürtçe ağlıyordu
üzüldüm dün patlayan bomba millet siyasi görüş kim kime oy vermiş vs ayırt etmiyordu
kenetlenmemiz gereken şu günlerde bölücü çatlak seslere bir dur demeli ...
aynı sofrada yemek yediğimiz kız alıp verdiğimiz etle tırnak olduğumuz millet ile ayırım yapan böyle bölücülük yapan şu günlerde halkı kışkırtanları bildirmeli...

Savaş meydanındaki bir gencin ölümü ile üniversite sınavından çıkmış bir çocuğun ölümü aynı mı arkadaşlar?

bu günlerde böyle yorumlar yapılabiliniyorsa gerekli yerlere bildirilmeli bu ortam herkesi yaralıyor az önce ölen bir polis diyarbakır da toprağa verilirken annesi kürtçe ağlıyordu
üzüldüm dün patlayan bomba millet siyasi görüş kim kime oy vermiş vs ayırt etmiyordu
kenetlenmemiz gereken şu günlerde bölücü çatlak seslere bir dur demeli ...
aynı sofrada yemek yediğimiz kız alıp verdiğimiz etle tırnak olduğumuz millet ile ayırım yapan böyle bölücülük yapan şu günlerde halkı kışkırtanları bildirmeli...
Neyse ki sizin dışınızda herkes kimin ne demek istediğini anladı. Şu başlıkta kimsenin PKK'yı savunduğu falan yok, hatta tam tersi herkes eleştirel şekilde yazmış ama vatanını seven bir sizsiniz.

L lamelifAmine çoğu konuda tartıştığım ve hemfikir olmadığım bir insan olarak size sormak istiyorum Allah aşkına ben burada PKK'yı falan savunup destekledim mi hiç? Veya bölücü yorumlarım oldu mu?

Neyse ki sizin dışınızda herkes kimin ne demek istediğini anladı. Şu başlıkta kimsenin PKK'yı savunduğu falan yok, hatta tam tersi herkes eleştirel şekilde yazmış ama vatanını seven bir sizsiniz.

L lamelifAmine çoğu konuda tartıştığım ve hemfikir olmadığım bir insan olarak size sormak istiyorum Allah aşkına ben burada PKK'yı falan savunup destekledim mi hiç? Veya bölücü yorumlarım oldu mu?
sen nie üstüne alındın ki....

niye ben shot :KK53: genel itibari ile dek gelmedim, aşirı hükümet karşıtısın ,ki olabilir hakkındır ancak pkkya destek vb. imada bulundun mu ? farkında değilim yada dek gelmedim sanırım hümanistlerden değilsin :KK55:-bu topiğide dikkatli okumam gerek :KK53:

niye ben shot :KK53: genel itibari ile dek gelmedim, aşirı hükümet karşıtısın ,ki olabilir hakkındır ancak pkkya destek vb. imada bulundun mu ? farkında değilim yada dek gelmedim sanırım hümanistlerden değilsin :KK55:-bu topiğide dikkatli okumam gerek :KK53:
Başlıkta yazanlardan tartıştığım tek siz varsınız da ondan günün talihlisi siz oldunuz :D
Yoo işte ben de onu diyorum destekte falan bulunmadım :D

ben bölücülük dedim yarası olan göcünür...

Back