- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
Birini suçlarken defalarca kez düşünün.Aksi takdirde komik duruma düşersiniz.Yazdıklarımın veya yazılanların hiçbiridnde Pkk'yı veya ölümleri savunan hiçbir cümle yok.Hatta aksine yazan herkese ''onlara göre'' ifadesini kullanmaya çalışmış.En başta onlar ve biz ayrımı yapıldığına göre desteklendiğini nasıl çıkardığınızı sorabilir miyim ?
Evet konu dışı belki banlanırım bu yüzden ama yeter yahu.Her işinize gelmediğinde ''teröristler,teröre desteksiniz'' demekten usanmadınız mı artık ? Başka bir savunmanız yok mu sizin karşınızdaki suçlamadan duramıyor musunuz ? Bakın gelecek yorumları birkaç sayfa önceden yazmışım.Şu site ve üyeler beni bir gün şaşırtabilecek mi cidden merak ediyorum...
konu dışı değil -burası bi platform ve bu şekilde karşılıklı konuşamaycaksak neden var -ilk siz suçlamışsınız hiç bi şekilde bunamı takıldın demek gelmemişti aklıma -bazı kavramları karıştırabiliriz -bilmeyebiliriz -öğrenmek için sorabiliriz
bu arada bunu yazan sizmiydiniz bilemiyorum-şimdı gelirler diye yazan -direkt su izanda bulunmuşsunuz ben buna kızıyorum işte-hem tasvip etmediğiniz şeyi yaparken aynı şeyle suçlıyorsunuz -zamanında yapılan devlet savaşıyla şimdiki paçavraları kıyaslamak -o zaman bizde vatan hainiydik demek ve buna gülmek -imada bulunmak bana ters gelen şeyler bizim o kadar gencecik evladlarımızı haince şehid eden -kalleşce tuzak kuranlar nasıl olabiliyorda kendilerine bu kutsal sıfatı yakıştırabiliyorlar ,hayır buna gülmek onlara göre bilmem ne diye tasvip etmek çok itici bence...hani zamanında hep karşı çıktığınız çözüm sürecindede verilen tavizler sonucu şımardılarya bu kadar ki bi çok kişinin bu konuda haklılığını gördüm..bu da bi tavizdir -ve tavizi sadece devlet yetkilileri vermez bizlerde vatandaş olarak tavrımızı koymak zorundayız !!!