- 9 Ocak 2019
- 36
- 14
-
- Konu Sahibi pembeguvercin123
Farklı evlerdeyizEvlatlıktan reddedecegi kişinin hayatına neden böyle müdahale ediyor?
Ses kaydı var diyorsunuz polise mi gitseniz acaba can güvenliğimiz tehlikede diye.
Madem başka kadınla nikâhlandı neden onunla hala aynı evdesiniz ?
Evlenmenize izin vermemesinden daha ciddi bu konular.
Babam kendi yararına çok yalan söyler. İnanın aslı yokBabanizla ilgili suc duyurusunda bulunabilirsiniz ama benim aklima takilan su;erkek arkadasiniz icin 2 kisi serseri demis ,bunun dogruluk payi cok yuksek,kimse boyle bir konuda yalan soylemez,soylese de 2 kisi birden soylemez. Muhtemelen erkek arkadasinizi iyi tanimiyorsunuz henuz veya bilmediginiz seyler var bende o konuda daha fazla dikkat edin.
Babaniz sormasin anneniz sorsun o zaman mutlaka. Siz evlenmeseniz babanizin isine ne sekilde yarayacaksiniz kiBabam kendi yararına çok yalan söyler. İnanın aslı yok
babam dışında soranlar var kötü diyen çıkmadı. Herkes ses kaydına şahitKimse kusura bakmasın ama polise şikayet eder etmez hemen ağzınızı açmayın.gerçekten gelip elektronik kelepçedir korumadır bu önlemleri aldıklarına emin olun sonra evlilik işlemlerine başlayın.malum memleketimizde ne caniler ne sabıkalılar salınıyor.Hukukçu arkadaşlar daha detaylı bilgilendirir sizi.
Baba tarafınızda başka aile büyükleriniz dede,amca,hala vs. varsa onlarla konuşabilirsiniz,ses kaydını da dinletirsiniz.hatta kendileri soruştursunlar eş adayınızı.belki baba gerçekten de kimseye sormadı kendi uyduruyor bu lafları.
Çalışırsınız da eğitime de devam edersiniz,gerekirse anneniz de çalışır bir şekilde gelir sahibi olur.hele uzaklaştırma gerçekleştirilsin de gerisinden hiç korkmayın.
Madem kardeşleriniz filan da aman aileyi birarada tutalım babayı kırmayalım derdinde değil,gerekirse izinizi kaybettirin ailece
İş dolayısıyla tanıdığım genç bir imam ağbimiz vardı.gayet modern giyimli,modern düşünceli,görgülü,kibar bir beyefendiydi.yıllardır engelli kardeşine bakar,ailesine bağlıdır.evleneceği zaman adettendir ya mahallesinde sordurmuşlar.hani istanbulda, göbeğine kadar sakallı- entarili tiplerin mahalleleri anladınız siz.sözde komşuları demiş ki: serserinin tekidir,ne iş yaptığı belli değil,kirasını ödeyemiyormuş... ev dededen kalma,tekrar ediyorum işi imamlık.Babanizla ilgili suc duyurusunda bulunabilirsiniz ama benim aklima takilan su;erkek arkadasiniz icin 2 kisi serseri demis ,bunun dogruluk payi cok yuksek,kimse boyle bir konuda yalan soylemez,soylese de 2 kisi birden soylemez. Muhtemelen erkek arkadasinizi iyi tanimiyorsunuz henuz veya bilmediginiz seyler var bence o konuda daha fazla dikkat edin.
Bilemiyorum sizinki cok uc bir ornek,ben sahsen evlilik durumlarinda soylenenlere guvenirim. İs yerinden sorusturmak isterim,mahallesi bahsettiginiz gibi bir mahalleyse zaten isim olmaz o kisilerle akraba olmak istemem,sormama gerek kalmaz.İş dolayısıyla tanıdığım genç bir imam ağbimiz vardı.gayet modern giyimli,modern düşünceli,görgülü,kibar bir beyefendiydi.yıllardır engelli kardeşine bakar,ailesine bağlıdır.evleneceği zaman adettendir ya mahallesinde sordurmuşlar.hani istanbulda, göbeğine kadar sakallı- entarili tiplerin mahalleleri anladınız siz.sözde komşuları demiş ki: serserinin tekidir,ne iş yaptığı belli değil,kirasını ödeyemiyormuş... ev dededen kalma,tekrar ediyorum işi imamlık.
Allahtan kayınpederi başka çevrelerde de soruşturup vermiş kızı