- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- Konu Sahibi pembeguvercin123
Tehditten şikayet et. Okulunu oku, bir mesleğin olmadan başkasına bel bağlayarak evlenme. Sonra pişman olup da gidecek yeri, maddi geliri olmayan insanları görüyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babam dışında soranlar var kötü diyen çıkmadı. Herkes ses kaydına şahit
Bayanlar merhaba
Öncelikle uzun süreli bi ilişkim var ve sinirlenince kavgalarda gözü dönüyor.
Evlenme teklifi etti kabul ettim ciddi şekilde ilerliyoruz.
Bana karisabiliyor ama ona karışınca 27 yaşında bana bunları mı ogreteceksin ben biliyorum ne yapmam gerektiğini diyor.
Ben özgür bi insanken ona göre davranıyorum kölesi degilim canim neyi nasil isterse ona gore yaparim bana pek müdahale ettirmiyorum. Ama aynı muameleyi görmeyince bende (empati pek bilmez) bana ne yaparsa bende ona yapıp ayni duyguyu yasatiyorum.
Bu durumda ben sivri dilli başına buyruk zitlasan biri oluyorum.
Asıl konuya gelirsek. Kavga ettik sosyal medyadan evlilik teklifi fotoğraflarına kadar sildi beni engelledi.
Kavgamiz da bana karıştığı gibi ona karistim diye.
Senden sogudum
Seni sevmiyorum
Istemiyorum
Dedi engelledi her yerden simdi de hic bir sey olmamis gibi arıyor soruyor.
Ofke problemi var sinirlenince ne yaptigini bilmiyor.
Siz olsaniz bu durumda ne yaparsiniz.
Ben o fotograflari silmesini ve engellemesini hazmedemiyorum ya. Tabi hakaret ve küfürler de var. Bu 1 degil 2 degil
Seviyorsan kaç hiç birşey yapamaz baban şikayet edersin bişey yaparsaBayanlar Allah aşkına bi fikir verin.
Evlenmek istiyorum. Uzun süredir bi ilişkim var. Babam onay vermiyor. Hemde yok demesinin mantıklı bir nedeni de yok.Çocugu 2 kişiye sormuş alkol alır serseri demişler ki erkek arkadaşım öyle biri değil alkol çok ama çok nadir alır.
Annemi ve beni ölümle tehdit ediyor(Babam kendi sosyaliğine düşkün annemi aldatmış ve biz kardeşim abi annem ben ortada kaldık. Annemi 6 ay sonra nikah kıycam diyip anlaşmalı kandırıp ayrıldı başkasına kıydı nikah. bize hata yapmaz diye güvenmiştik)
Annemi beni ölümle erkek arkadaşımı da dövdürüp bi kenara atmakla tehdit etti. Ses kayıtlarım duruyor.
Üniversiteye gitmek istedim yok dedi. Her hangi bir iş için kursa gitmek istedim yok dedi. Dershaneye gitmek istedim sınav için yok dedi. Buna da yok diyor.
3 ay önce evlenme teklifi aldım. Babam 3 aydır süründürüyor bizi. Hiç bir kardeşim babamla konuşmazken ben konuştum hatasına ragmen silmedim. Bana evlatlıktan reddetmek için dava açaçağını söyledi.
O çocuga vermicem diyor başka bişey demiyor.( Dediği gibi biri değil halbuki)
Siz olsanız ne yaparsanız. Silsem ben herşeye ragmen istiyorum evlencem mi desem ? Beklesem yine düzelmeyecek fikri değişmez aşırı ters ve inat birisi. Rızası olmadan yapsam tehditlerini yapar mı? Çok korkuyorum ve tedirginim.
Bu süreçte erkek arkadaşım babanın rızası olsun diye hep sustu bekledi..Yanımda oldu hep ama artık yapacak bişey göremiyoruz.
ELDE TUTULUR Bİ NEDENİ OLMADAN BANA YOK DİYOR.
Bir insan 2 kişiye mi sorulur sadece ( Sorduğuna inanmıyorum ben ve annem)
Bizlere hata yaptı onca akrabanın içine çıkmaya utanıyor olabilir mi ?
Bayanlar Allah aşkına bi fikir verin.
Evlenmek istiyorum. Uzun süredir bi ilişkim var. Babam onay vermiyor. Hemde yok demesinin mantıklı bir nedeni de yok.Çocugu 2 kişiye sormuş alkol alır serseri demişler ki erkek arkadaşım öyle biri değil alkol çok ama çok nadir alır.
Annemi ve beni ölümle tehdit ediyor(Babam kendi sosyaliğine düşkün annemi aldatmış ve biz kardeşim abi annem ben ortada kaldık. Annemi 6 ay sonra nikah kıycam diyip anlaşmalı kandırıp ayrıldı başkasına kıydı nikah. bize hata yapmaz diye güvenmiştik)
Annemi beni ölümle erkek arkadaşımı da dövdürüp bi kenara atmakla tehdit etti. Ses kayıtlarım duruyor.
Üniversiteye gitmek istedim yok dedi. Her hangi bir iş için kursa gitmek istedim yok dedi. Dershaneye gitmek istedim sınav için yok dedi. Buna da yok diyor.
3 ay önce evlenme teklifi aldım. Babam 3 aydır süründürüyor bizi. Hiç bir kardeşim babamla konuşmazken ben konuştum hatasına ragmen silmedim. Bana evlatlıktan reddetmek için dava açaçağını söyledi.
O çocuga vermicem diyor başka bişey demiyor.( Dediği gibi biri değil halbuki)
Siz olsanız ne yaparsanız. Silsem ben herşeye ragmen istiyorum evlencem mi desem ? Beklesem yine düzelmeyecek fikri değişmez aşırı ters ve inat birisi. Rızası olmadan yapsam tehditlerini yapar mı? Çok korkuyorum ve tedirginim.
Bu süreçte erkek arkadaşım babanın rızası olsun diye hep sustu bekledi..Yanımda oldu hep ama artık yapacak bişey göremiyoruz.
ELDE TUTULUR Bİ NEDENİ OLMADAN BANA YOK DİYOR.
Bir insan 2 kişiye mi sorulur sadece ( Sorduğuna inanmıyorum ben ve annem)
Bizlere hata yaptı onca akrabanın içine çıkmaya utanıyor olabilir mi ?