ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYORUZ

Yarısına kadar okudum babani dinle rızası olmadan olmaz dicektim.
Devamını okudum baban anneni çok büyük kandırmış ki burda yorumum değişti böyle bir adamın ben düşüncesini zerre umursamam .

Ama yine de içki meselesini sende biraz arastir derim içki içip evlendiginde sana zulmedebilir içki kötülüğün babası der atalarımız ...

Benim böyle babam olsa ondan daha psikopatını bulurdum sevgili olarak pısıp kalırdı size yaptığı gibi,bazen çivi çiviyi sökmesi lazım hakketen bütün hayatınızı köle gibi heba etmiş,bari geri kalanında hayatınıza sahip çıkın.
Olmadı evlenin ama başka bi şehirde hatta ülkede olmak şartıyla kurtulun herşeyden.+

Öyle davranan kişiye baba denmez. Babalık böyle birşey değil ya. Ben yaşım küçükken evlenmek istedim. Tutturdum olacak diye. Babam karşıydı. Ama bir kez tehdit olsun , hakaret olsun birşey demedi. Seni seven okulunun bitmesini bekler dedi. O kadar. Iyiki de karşı çıkmış. Simdi hep şükran duyuyorum. Tepki tehditle verilmez.

Sizin baba zaten boşanma, eğitim falan konularında da aşmış. Silin kendisini. Güçlü olun. Tehdit suçtur. Şikayet edin. Hem polise hem savcılığa. Kendi ayağınızın üstünde durmayı da önemseyin. Simdiden aileniz sevgilinizin gözünde size destek olmayan bir konumda duruyor. Ilerde bu da sorun çıkarabilir. Her zaman istikrarlı ve güçlü durun, eğitiminize bir yerden başlayın ayrıca.

Kötü diyen sizsiniz.
Babanızı şikayet etseniz de bu adamla evlenmeyin.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur bu.

babam dışında soranlar var kötü diyen çıkmadı. Herkes ses kaydına şahit
Bayanlar merhaba
Öncelikle uzun süreli bi ilişkim var ve sinirlenince kavgalarda gözü dönüyor.
Evlenme teklifi etti kabul ettim ciddi şekilde ilerliyoruz.
Bana karisabiliyor ama ona karışınca 27 yaşında bana bunları mı ogreteceksin ben biliyorum ne yapmam gerektiğini diyor.
Ben özgür bi insanken ona göre davranıyorum kölesi degilim canim neyi nasil isterse ona gore yaparim bana pek müdahale ettirmiyorum. Ama aynı muameleyi görmeyince bende (empati pek bilmez) bana ne yaparsa bende ona yapıp ayni duyguyu yasatiyorum.
Bu durumda ben sivri dilli başına buyruk zitlasan biri oluyorum.

Asıl konuya gelirsek. Kavga ettik sosyal medyadan evlilik teklifi fotoğraflarına kadar sildi beni engelledi.
Kavgamiz da bana karıştığı gibi ona karistim diye.
Senden sogudum
Seni sevmiyorum
Istemiyorum
Dedi engelledi her yerden simdi de hic bir sey olmamis gibi arıyor soruyor.
Ofke problemi var sinirlenince ne yaptigini bilmiyor.

Siz olsaniz bu durumda ne yaparsiniz.

Ben o fotograflari silmesini ve engellemesini hazmedemiyorum ya. Tabi hakaret ve küfürler de var. Bu 1 degil 2 degil

Hayata gelmenize yardım etti diye bu kadar söz sahibi olamaz üzerinizde. Anneniz böyle biriyle neden hala diyalog icerisinde onu anlamadım? Evlatlarıyla yeni bir hayat kurabilir. Böyle manyak bir adamla ömür gecmez. Hayatınıza yön verin kendiniz

bana enteresan gelen kısım su
annenıze nıkah yapmamıs
aılenıze babalık yapmamıs
sız onun dusuncesıne neden uymak zorundaymıssınız ısteklerıne kölelerı gıbı hemen yanıt vermek zorundaymıssınız gıbı davranıyorsunuz kı
bıyolojık olarak baba okadar
adam yerıne koyup tırım tırım tırsttıgınız ıcın ustunuzde egosunu tatmın edıyor

Öncelikle bu kişi baba değil, gardiyan. Hayatınızı zindana çevirmiş, elinizden okuma şansınızı almış, şimdi de mutlu olma şansınızı alıyor. Buna müsade ederseniz ileride kendinize kızacaksınız.

Eğer evlenme teklifi eden kişiyi siz iyice tanıdıysanız hiç dinlemeyin babanızı, evlenin. Tehditlerini yapmasından korkuyosanız da mahkemeye verin, uzaklaştırma falan versinler.

Bu arada bildiğim kadarı ile evlatlıktan red davası diye birşey yok. Ancak mirasından reddedebilir sizi. Öyle adamın da ne mirası olacak, olsa da hayır gelecek mi soru işareti. Ancak kendi kıçlarını gezdirir, kendi uçkurunun peşine koşar, evdeki karısına kızına gram değer vermez böylesi. Zaten annenizi ve sizi öldürüp erkek kardeşinizi yalnızca dövmekle tehdit etmesi de erkeğe ve kadına verdiği değer arasındaki farkı göstermiyor mu? Erkek kardeşinizin canı kıymetli iken sizin bir kıymetiniz yok.

Rezil adam, evire çevire dövmek geldi içimden.....

Bayanlar Allah aşkına bi fikir verin.

Evlenmek istiyorum. Uzun süredir bi ilişkim var. Babam onay vermiyor. Hemde yok demesinin mantıklı bir nedeni de yok.Çocugu 2 kişiye sormuş alkol alır serseri demişler ki erkek arkadaşım öyle biri değil alkol çok ama çok nadir alır.

Annemi ve beni ölümle tehdit ediyor(Babam kendi sosyaliğine düşkün annemi aldatmış ve biz kardeşim abi annem ben ortada kaldık. Annemi 6 ay sonra nikah kıycam diyip anlaşmalı kandırıp ayrıldı başkasına kıydı nikah. bize hata yapmaz diye güvenmiştik)

Annemi beni ölümle erkek arkadaşımı da dövdürüp bi kenara atmakla tehdit etti. Ses kayıtlarım duruyor.

Üniversiteye gitmek istedim yok dedi. Her hangi bir iş için kursa gitmek istedim yok dedi. Dershaneye gitmek istedim sınav için yok dedi. Buna da yok diyor.

3 ay önce evlenme teklifi aldım. Babam 3 aydır süründürüyor bizi. Hiç bir kardeşim babamla konuşmazken ben konuştum hatasına ragmen silmedim. Bana evlatlıktan reddetmek için dava açaçağını söyledi.

O çocuga vermicem diyor başka bişey demiyor.( Dediği gibi biri değil halbuki)

Siz olsanız ne yaparsanız. Silsem ben herşeye ragmen istiyorum evlencem mi desem ? Beklesem yine düzelmeyecek fikri değişmez aşırı ters ve inat birisi. Rızası olmadan yapsam tehditlerini yapar mı? Çok korkuyorum ve tedirginim.

Bu süreçte erkek arkadaşım babanın rızası olsun diye hep sustu bekledi..Yanımda oldu hep ama artık yapacak bişey göremiyoruz.

ELDE TUTULUR Bİ NEDENİ OLMADAN BANA YOK DİYOR.

Bir insan 2 kişiye mi sorulur sadece ( Sorduğuna inanmıyorum ben ve annem)
Bizlere hata yaptı onca akrabanın içine çıkmaya utanıyor olabilir mi ?
Seviyorsan kaç hiç birşey yapamaz baban şikayet edersin bişey yaparsa

Bayanlar Allah aşkına bi fikir verin.

Evlenmek istiyorum. Uzun süredir bi ilişkim var. Babam onay vermiyor. Hemde yok demesinin mantıklı bir nedeni de yok.Çocugu 2 kişiye sormuş alkol alır serseri demişler ki erkek arkadaşım öyle biri değil alkol çok ama çok nadir alır.

Annemi ve beni ölümle tehdit ediyor(Babam kendi sosyaliğine düşkün annemi aldatmış ve biz kardeşim abi annem ben ortada kaldık. Annemi 6 ay sonra nikah kıycam diyip anlaşmalı kandırıp ayrıldı başkasına kıydı nikah. bize hata yapmaz diye güvenmiştik)

Annemi beni ölümle erkek arkadaşımı da dövdürüp bi kenara atmakla tehdit etti. Ses kayıtlarım duruyor.

Üniversiteye gitmek istedim yok dedi. Her hangi bir iş için kursa gitmek istedim yok dedi. Dershaneye gitmek istedim sınav için yok dedi. Buna da yok diyor.

3 ay önce evlenme teklifi aldım. Babam 3 aydır süründürüyor bizi. Hiç bir kardeşim babamla konuşmazken ben konuştum hatasına ragmen silmedim. Bana evlatlıktan reddetmek için dava açaçağını söyledi.

O çocuga vermicem diyor başka bişey demiyor.( Dediği gibi biri değil halbuki)

Siz olsanız ne yaparsanız. Silsem ben herşeye ragmen istiyorum evlencem mi desem ? Beklesem yine düzelmeyecek fikri değişmez aşırı ters ve inat birisi. Rızası olmadan yapsam tehditlerini yapar mı? Çok korkuyorum ve tedirginim.

Bu süreçte erkek arkadaşım babanın rızası olsun diye hep sustu bekledi..Yanımda oldu hep ama artık yapacak bişey göremiyoruz.

ELDE TUTULUR Bİ NEDENİ OLMADAN BANA YOK DİYOR.

Bir insan 2 kişiye mi sorulur sadece ( Sorduğuna inanmıyorum ben ve annem)
Bizlere hata yaptı onca akrabanın içine çıkmaya utanıyor olabilir mi ?

vermiycekmiymiş?
tapulu malı sanıyor seni zaar.
kaç yaşındasın git kıy nikahı olsun bitsin. zaten baban başkasıyla evli gelip annenden istesinler. bu sürece onu dahil etmeye çalışmanın manası ne?

Haddini bildir, git sikayet et derim aslinda ama bende cok korkarim. Hergun haberlerde izliyoruz boyle psikopat insan cooook. Allah muhafaza size zarar vermesin. Ben sikayet etseniz devletin sizi koruyacagina da inanmiyorum. Ölen onca kadini koruyamadigi gibi. Iki ucu keskin kilic. Allah yardimciniz olsun.

X