- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım lütfen kendini ,çocuğunu üzme yanında konuşmayın bırak eşin Olanları kendigörsün.Hemen herseye tepki verme biraz izin ver muhakkak eşin farkına varacaktır daha evliliğin başındasınız.Erkekler zamanla yeni ailesine alışır bağlanırlar.Sen aşırı tepki verince sürekli kavga modunda olunca haksız duruma düşersin böylelikle eşini kayınvalideye daha yaklaştırırsın hepimizin eşi zamanında anneci oldu.Zamanla,Sabırla,biraz susarak kendinize bağlarsınız onun ailesini asla eleştirmeyin bakın zamanla oda sizin ailenizi eleştirmeyi bırakacak onlara SAYGI duyacaktır.Yazdıklarınıza üzüldüm ama inanki herşey düzelecek ve eskisi gibi olacak ama biraz sabır...Lütfen kimseye karşı çok beklenti içinde olmayın bu tek kuralınız olsun evinizdeki huzuru siz sağlayabilirsiniz Neşeli olun,Neşeli bir müzik açın kızınızla oyun oynayın,ona kitaplar okuyun evde güleryüzünüz eksik Olmasın inanın bu pozitif duruşunuz sizede iyi gelecektir.Hayat çok kısa huzurunuzu kimseye bağlamayın sadece siz başarabilirsiniz bırakın eşinizde sizden öğrensin.Kısacası kimseye fazla anlam yüklemeyin.Sevgiler..
iyi gelicekse onuda kullanirim. artk cok yoruldum cnkibi gün öyle cinnet de geçiriverirsiniz Allah korusun. gidin tedavi olun.
hafif bir antidepresan falan verir doktor gerekli görürse o bile ne kadar iyi geliyor biliyor musunuz?
geçen yıl ben de kullandım bi süre. hayata karşı bu kadar öfkeli olmazsınız. kafanıza takmazsınız.
gidin bi teşhis koysunlar.
yaptığınız hareket öyle basit bişey değil ki.
sevme
sevmesn zaten umrumda degil benm canimi acitan eltimin cocugumu kucagna alip askim bebegim derken kizima yapma etme demesi o ortamda bulunmasini bile istemrum kizimn