ölümden döndük..

Arka koltukta kızınız varken boyle birşey yapmanızın hicbir bahanesi yada açıklaması olamaz. Kendi canınızı geçtim bir bebeğin (hele ki kendi bebeğinizin) canını nasil olurda riske atarsiniz ?. Acilen bir psikiyatriste gidip iyi bir tedavi görmelisiniz.

Eşinizin yerinde olsam sizi boşardım, hem benim canımı hem çocuğumun canını hiçe saydığınız için.

Canım lütfen kendini ,çocuğunu üzme yanında konuşmayın bırak eşin Olanları kendigörsün.Hemen herseye tepki verme biraz izin ver muhakkak eşin farkına varacaktır daha evliliğin başındasınız.Erkekler zamanla yeni ailesine alışır bağlanırlar.Sen aşırı tepki verince sürekli kavga modunda olunca haksız duruma düşersin böylelikle eşini kayınvalideye daha yaklaştırırsın hepimizin eşi zamanında anneci oldu.Zamanla,Sabırla,biraz susarak kendinize bağlarsınız onun ailesini asla eleştirmeyin bakın zamanla oda sizin ailenizi eleştirmeyi bırakacak onlara SAYGI duyacaktır.Yazdıklarınıza üzüldüm ama inanki herşey düzelecek ve eskisi gibi olacak ama biraz sabır...Lütfen kimseye karşı çok beklenti içinde olmayın bu tek kuralınız olsun evinizdeki huzuru siz sağlayabilirsiniz Neşeli olun,Neşeli bir müzik açın kızınızla oyun oynayın,ona kitaplar okuyun evde güleryüzünüz eksik Olmasın inanın bu pozitif duruşunuz sizede iyi gelecektir.Hayat çok kısa huzurunuzu kimseye bağlamayın sadece siz başarabilirsiniz bırakın eşinizde sizden öğrensin.Kısacası kimseye fazla anlam yüklemeyin.Sevgiler..

allah razi olsun sylediklerinizi dikkate alicam :KK43:

bi gün öyle cinnet de geçiriverirsiniz Allah korusun. gidin tedavi olun.
hafif bir antidepresan falan verir doktor gerekli görürse o bile ne kadar iyi geliyor biliyor musunuz?
geçen yıl ben de kullandım bi süre. hayata karşı bu kadar öfkeli olmazsınız. kafanıza takmazsınız.
gidin bi teşhis koysunlar.
yaptığınız hareket öyle basit bişey değil ki.
iyi gelicekse onuda kullanirim. artk cok yoruldum cnki

Yaptığınız dağlıklı bir tepki değil. Mutlaka altında bir hadtalık yattığını düşğnüyorum. Belliki elinizde olmayan engel olamadığınız dürtüleriniz var. Kontrol sorunları yaşıyorsunuz. Ailenizin veya çocuğunuzun canına kadtınız olmadığına eminim. Ama tedavi edilmesi gereken birşeyler var. Ve ertelemememiz gerekiyor. Belki kızınızın sevilmediğimi düşğnme sebebinizde ruhsal bir problemden ileri geliyordur

Kaynanan torununu sevmiyor ama sen cocugunun canina kastediyorsun.sevmezse sevmesin ama sen hemen bir doktora git canim senin psikolojin bozuk aklini kaybetmis gibi davranmissin.gecmis olcun

Anne değil baba değil. Babaanne sevgisinden mahrum olsa ne olur ya? Her şeyi anlıyor dediğiniz çocuğun önünde kavga etmek hakaretleşmek çok daha makul geldi sanırım.. Benim dedemde beni sevmezdi ne yapayım yani? Bir rolü yokki hayatımda ne gibi bir eksiklik olabilir bu. Rolü yoktan kastım en baştada dediğim gibi anne veya baba değil. Bu kadar saplantılı olmayın ya.

Önce tedavi olun sonra boşanın konularınız benim içimi kararttı siz hala hayatınızı değiştirmek için bir adım atmadınız.

Seni çok iyi anlıyorum. Kim ister ki boyle bir şey yaşamayı? Ama o an öyle olmuyor işte. Benim kaynanam 5 yaşındaki oğlumu 8 aylıkken gördü bir kez o kadar. Düşün benden ve cocugumdan ne kadar nefret ettiğini. Bende ondan nefret ediyorum. Kaynanana iyi olmak için uğraşma. Bırak onun için kilini bile kıpırdatma, yok say bu hayatta onu. Sevmezse sevmesin çocuğunu. Sen kendine ve çocuğuna bak onun için iyi olmaya çalış.

Yahu bunda bu kadar kendini çocuğunu ateşe atmalik ne var? Sevmiyorsa sevmesin belki size ozel degildir. Ben bir cocugu tatli buluyorsam severim. Belki daha küçüktür anlamiyor diye sevmiyordur. Ustune alinma delirdigine degmez su meseleler :) Bazi insanlara iyi davraninca yaranamazsın. Agizlarina mıç o zaman senden iyisi olmaz.

Ofke kontrolunuz yoksa arac kullanmayacaksiniz bu kadar basit. Benim esimde cabuk sinirlenir kendine guvenmedinden ehliyet bile almıyor. Benimde canima minnet. Kendim sakin sakin kullanirim aracimi.

sevme

sevmesn zaten umrumda degil benm canimi acitan eltimin cocugumu kucagna alip askim bebegim derken kizima yapma etme demesi o ortamda bulunmasini bile istemrum kizimn

terbiyesis kadın ne olacak..canım sevmezse sevmesin arayı biraz mesafeli tut..beynini değiştiremezsin..kendinide bu kadar üzme..ben anlıyorum seni..ama bebeğinede çok dikkatli ol..

Ciddi derecede öfke kontrolü probleminiz var. Bir an önce psikiyatriste gidin.

hadı eşiniz o an dıreksıyonu toparlayamadı ..110 km hızla gıden bı araç başka bı araca çarğtıgında 220 km hız ıle çarpmış gbı olacaktı allah korusun...allahtan kuçuk bı kazayla atlatmışsınız..onuda geçtım hadı çarptıgınız kişi bı yaya olsaydı ölumune sebep olsaydınız veya karşıdan gelen başka bı araca çarpıp hem karşıdakıne maddı manevı belkıde ölumcul bı kazaya sebep verseydınız babaannesının çocugunuzu sevmemesı çokmu önemlı olacaktı??..lütfen yapmayın yaa keşke tek derdım bu olsaydı allah sağlık huzur versın başka bırşey ıstemeyın..kımsenın kımseyı sevmesı sıze bırşey kazandırmayacak

Kaynananiz kizinizi sevmiyor olabilir ama en azindan canina kastetmez...

Neyse ki sadece kendi kendinize kaza yapmışsınız. Başkalarına bulaşmamanız iyi olmuş. Şans eseri o da.

Kendiniz, ve dahası çocuğunuz, hatta sokaktan geçen adamın bile canına tehditsiniz. Bugün kendini kaybedip çocuğunun bile hayatını tehlikeye atan insan, yarın çocuğunun yaramazlığından onu camdan da atar, kocasını da bıçaklar, bankada sıra bekleyen insana da saldırır. Kontrol yok, sınır yok, kendini bilme yok hareketlerinizde. Zaten cinayete teşebbüs etmişsiniz trafikte. Sizden her şey beklenir yani. Bunun hiç bir bahanesi de olmaz. Ölmeye çok meraklıysanız kendi kendinizi öldürün. Trafikte ve dışarıda kimsenin kılına bile zarar verme lüksünüz yok öyle. Sizin siniriniz kimseden çıkmak zorunda değil. Trafik babanızın bahçesi değil. Buradaki yorumlara kızmışsınız, kusura bakmayın ama toplum içinde, sizle birlikte yaşamak zorunda olan insanlar bunlar. O trafikte canını yakabileceğiniz veya yarın başka bir öfke kontrolsüzlüğünüzün kurbanı olabilecek insanlar. Sizin psikolojik sorununuz başkasının canına tehditse, kusura bakmayın kızanı da anlayacaksınız artık. "Kendimi köprüden atmaya kalktım" deseniz kimse sinirlenmez. Ama 110 km ile giderken sinirlenmiş, direksiyonu kırmış, bilmemne. Son derece sinir bozucu şeyler anlatıyorsunuz burada.

Neyse. Acilen psikiyatrik tedavi olun. Hatta bu tehlike örneğinizden sonra sizi yatırarak da tedavi etseler garipsemem.

Her gun Sancaktepe den Gebze ye gunde 70 km yol yapiyorum. Simdi aklima geldi ya benim de karsima sizin gibi biri cikarsa? Ya ben yolumda giderken biri onume direksiyon kirarsa? Sayenizde daha bir iskilli oldum.

Gecenlerde arkadasim esiyle araclarinda dar bir yolda giderken karsidan gelen kamyon durup dururken bunlarin uzerine kirmis direksiyonu. Zor kurtarmislar. Demek ki sizin gibilerden o kadar cok var ki.