ölümden döndük..

Yaptiginizin hicbir hakli aciklamasi olamaz
Arabada cocugum varken esim boyle birsey yapsin arabadan atarim onu!
Kayinvalidenize sevmiyor diye kiziyorsunuz ama cocugunuzun yaninda tartismaniz onun canini istemeden de olsa tehlikeye atmaniz ona daha buyuk kotuluk.
Ofke kontrolunuz varsa uzmandan destek alin.Hatta hemen bir randevu alin.

insan üzülünce ne yaptıgını bılemıyor heralde lütfen yüklenmeyın
ben de konumda anlattım halımı esımle kavga ettık hastanelık oldum ve gelınce hafıza kaybı gıbı hem abdestı yanlıs aldım hem namazı yanlıs kıldım
canınıza bıse olmamıs allahtan
bos verın dıcem de bende bosveremyıroum ıste

Bu baska bisey.sadece kendine zarar verse amenna, onun bu sorumsuzlugu birilerinin canina mal olabilirdi.

Bu haberdeki taraflardan biri siz olabilirdiniz. Anlık hareketler dönüşü olmayan sonuçlar yaratır. Lütfen senin ailen öyle dedi böyle dedilerle bugününüzü zehirlemeyin. Kendi çocukluğunuzu düşünün. Kalabalık aile buluşmalarında önceliğiniz neydi ? Akranlarınızla oynamak ve enerjinizi atmak mı , aile büyüklerinin dizinin dibinde oturmak mı ? Fark etmeden çocuğunuzun zihnine sevilmediği mesajını işliyorsunuz.

Sakarya'da feci kaza: 5 ölü 2 yaralı
Sakarya'nın Pamukova-Mekece mevkiinde özel otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1' i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi de yaralandı

09 Haziran 2015 - 14:55

Sakarya'nın Pamukova İlçesi’nde bir otomobil ile TIR çarpıştı. Kazada otomobildeki 1’i çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 1 çocuk da yaralandı. Kaza saat 13.00 sıralarında Mekece Çıkışı İznik Yolu yakınlarında meydana geldi. Emin Kars (41) idaresindeki 35 PAU 35 plakalı otomobil, tırmanma şeridinde karşı yönden gelen 34 LR 0594 plakalı TIR’la çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Emin Kars, aynı araçta bulunan Nesihan Kars (68) ve Vildan Kars (37) ile kimliği belirlenemeyen biri çocuk iki kişi yaşamını yitirdi. Yaralı bir çocuk da hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada ölen ve yaralıların kimlikleri belirlenmeye çalışılırken, soruşturma sürüyor.

fft31_mf7040812.Jpeg

fft31_mf7040813.Jpeg

fft31_mf7040814.Jpeg

http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Sakarya-da-feci-kaza--5-olu-2-yarali.htm?ArticleID=285945

Bu kadar öfke kontrol sorununuz varken,yarin obur gün çocuğunuzun daha yaramaz olacağı zamanları dusunemiyorum,camdan filanda atabilirsiniz gözünüz donerse,110 km hızla giden bir aractada direksiyonu cevirme hareketiniz büyük cesaret ister.Kesinlikle ama kesinlikle psikologa gidin...Acil yardim almanız gerek...Esinizi kendinizi ve çocuğunuzu da onun bunun için yipratmayin,senin sevgin gibi kimse sevgi veremez yavruna ,sen sev yeter onlar sevmesede olur...

ya sevmyo demeyin Allah askina gzum karariyo aniden aklim boşalyo sanki ne yaptgmi blmrum :KK43:
o zaman akli melekelerinde sıkıntı var psikiyatriye gitmen şart,ve ne kadar kızarsan kız kimse senin çocuğunu sevmek zorunda değil sen sev yeter..

yani bir kaynana yüzünden düştüğünüz durumlara bakın. sen sev yeter ki çocuğunu. çocuğa annesininbabasının sevgisi yeter. s***r et git kv sevgisini. ne kadar abartmışsın. resmen huzur emicisin. bir de trafik canavarı

insallah bende sabirli bi insan olmak istyrum ama basaramyrm. sakinlestirici falan kullanan varmi aranizda ii geliyormu

Kendinize ya da bi başkasına zarar vereceksiniz bu gidişle, o yüzden bi doktora gitmeniz şart. Ve doktora gitmeden bi şey kullanmaya kalkmayın lütfen.

Bakın sinir krizleri, bayılmalar, öfke nöbetleri... Bunların hiçbiri geçiştirilecek şeyler değil. Herkesin sorunları var ama insanlar bu tepkileri vermiyolar.

Ters bi yerde bayılıp vücudunuza zarar verebilirsiniz, başınızı çarpsanız ölebilirsiniz.

Arabada yaptığınız şeye hiç gelmiyorum, bebeğinizi öldürebilirdiniz, kocanızı ya da yan arabadaki masum bi insanı. Katil olabilirdiniz.

O yüzden kendi başınıza bu durumun düzelmesini beklemek yerine acilen bi uzmanla görüsün.

Neymiş efendim eşiniz destek çıkmıyor,kayinvalide kızınızı sevmiyor vs..

Sizin gibi hastalar araba kullanırken kriz geçirecek,110 la direksiyon kıracak. Gidin napıyorsanız yapın! Kıvırdığınız o direksiyon birinin canını alacak bu gidişle.Allah korusun bu benim yavrum da olabilir...

Başlarım böyle psikolojiye. Git tedavi ol! Hayatımda üç kez psikolojik tedavi oldum,senın o anlattığın bahaneler varya devede kulak cinsinden benim için..

Tedavini ol! Başkalarının canını yakma.

yardım alın. tepkiniz hiç normal değil.

ayrıca kimse çocuğunuzu sevmek zorunda değil ki. ne saçma bi kavga. eşinizin ne yapsın zorla mı sevdirsin annesine. babnne sevmese ne olur yaaaa.bir buçuk yaşındaki çocuğun boynu bükük olmaz anası var babası var allahaşkına yaaa

şaşırdın sen herhalde!
kendi hayatını geç çocuğunun hayatını insan nasıl tehlikeye atar?
bence bi psikiyatri servisine gitmelisin acilen.
çocuğum sevilmiyor diye kendinizi öldürmeye mi niyetlendin?

hayır bi de bi günahsıza çarpıp öldürceksiniz sizin saçma kavganız yüzünden birileri evlatsız, eşsiz, kardeşsiz, anasız babasız kalacak!

hem çocugunun suratına bakmıyor hemde gelip sizdemi kalıyor
sizde kaldıkları zaman nasıl davranıyor çocuguna
hic yokmus gbi sanki ortaa dolanmiyo gbi gorumcem anne bak nasil tatli dyo oda suan oyun zamanimi dyo suratna bakmyo benm ayar olsugumda bu cok yuzsuz ve arsiz her hareketi falso kadinin artk bktrdi

kendimi fark edemiyomuyum bu kaarmi vahim :KK43:(( cocugum icin gdicem hastaneye
Bir daha böyle bir şey olmaz inşallah mı?

eğer Türkiye sosyal bir devlet olsaydı o çocuğun sizin elinizden alınması gerekirdi. (Hatta bu forumda IP ve ozel bilgileriniz tespit edilip devlet gerekeni yapardı..)

Tedavi olmalısınız ama tedavi olurken de gözetiminizde biri bulunmalı.

Hastasınız siz...Ve çok tehlikelisiniz...kendiniz bu tehlikenin farkına varamıyorsanız yakınlarınızın varması gerekir.

Buralarda zaman kaybediyorsunuz. Biz çare değiliz. Sorun artık psikiyatrik aşamada. İlaç tedavisi hatta belki de bir kaç gün hastanede gözetim)

oldu canım. senin kendini kaybetmenden millete ne.ya birinin canına mal olsaydın. böyle bir hata yapma lüksün yok.

psikolojin bozuksa tedavi olursun,eşinse sorun boşanırsın. ama eşim beni böyle yaptı diye gidip çocuğunun ve başkasının hayatını tehlikeye atamazsın. bunun tek suçlusu sensin kendi hayatının sorumluluğunu almayıpg. beni kaynanam kocam böyle yaptılar diye sızlanmak görüldüğu gibi bişeye derman olmuyor.

oldu canım. senin kendini kaybetmenden millete ne.ya birinin canına mal olsaydın. böyle bir hata yapma lüksün yok.

psikolojin bozuksa tedavi olursun,eşinse sorun boşanırsın. ama eşim beni böyle yaptı diye gidip çocuğunun ve başkasının hayatını tehlikeye atamazsın. bunun tek suçlusu sensin kendi hayatının sorumluluğunu almayıpg. beni kaynanam kocam böyle yaptılar diye sızlanmak görüldüğu gibi bişeye derman olmuyor.

aklim basimdan gtti bir anda yksa byle bsey yaparmiyim demeyin byle nolur ; (

hic yokmus gbi sanki ortaa dolanmiyo gbi gorumcem anne bak nasil tatli dyo oda suan oyun zamanimi dyo suratna bakmyo benm ayar olsugumda bu cok yuzsuz ve arsiz her hareketi falso kadinin artk bktrdi
Canım lütfen kendini ,çocuğunu üzme yanında konuşmayın bırak eşin Olanları kendigörsün.Hemen herseye tepki verme biraz izin ver muhakkak eşin farkına varacaktır daha evliliğin başındasınız.Erkekler zamanla yeni ailesine alışır bağlanırlar.Sen aşırı tepki verince sürekli kavga modunda olunca haksız duruma düşersin böylelikle eşini kayınvalideye daha yaklaştırırsın hepimizin eşi zamanında anneci oldu.Zamanla,Sabırla,biraz susarak kendinize bağlarsınız onun ailesini asla eleştirmeyin bakın zamanla oda sizin ailenizi eleştirmeyi bırakacak onlara SAYGI duyacaktır.Yazdıklarınıza üzüldüm ama inanki herşey düzelecek ve eskisi gibi olacak ama biraz sabır...Lütfen kimseye karşı çok beklenti içinde olmayın bu tek kuralınız olsun evinizdeki huzuru siz sağlayabilirsiniz Neşeli olun,Neşeli bir müzik açın kızınızla oyun oynayın,ona kitaplar okuyun evde güleryüzünüz eksik Olmasın inanın bu pozitif duruşunuz sizede iyi gelecektir.Hayat çok kısa huzurunuzu kimseye bağlamayın sadece siz başarabilirsiniz bırakın eşinizde sizden öğrensin.Kısacası kimseye fazla anlam yüklemeyin.Sevgiler..

aklim basimdan gtti bir anda yksa byle bsey yaparmiyim demeyin byle nolur ; (

bi gün öyle cinnet de geçiriverirsiniz Allah korusun. gidin tedavi olun.
hafif bir antidepresan falan verir doktor gerekli görürse o bile ne kadar iyi geliyor biliyor musunuz?
geçen yıl ben de kullandım bi süre. hayata karşı bu kadar öfkeli olmazsınız. kafanıza takmazsınız.
gidin bi teşhis koysunlar.
yaptığınız hareket öyle basit bişey değil ki.

Sizde kayınvalidenize ona göre davranın. İçinize atıp patlayacağınıza olay olduğu anda yapıştırın lafı gitsin. İnanın böylelerin daha çok kıymeti oluyor.