ölümden döndük..

araba lütfen kavga etmeyin ve kendinize hakim olun.
bende eşimle tartışıyorum bazen adam direksiyon başında sinirleniyo korkutuyo beni.
arabada etmeyin kavga inince edersiniz.

bdaha byle bsey olmaz insallh o kadar aptalca ve bilinsizce bsey yapmsmki hala anlyamyrum :KK43:(

arkaaslar benm dertlerim btmyooo. kocamla istanbuldan sehir disina gdyduk kavga etmeye basladik yolda ailesi kayinvaldem yani buyuk bir sorun eltimin cocuklarini sevyo benm kizimi sevmyo. o kaar fedakarlık yaptım ki insanın zoruna gidiyor ben hep eşime bunu söyledim zoruma gidiyor çocuğumun sevilmemesi boynu bükük durması kızım henüz bir buçuk yaşında ama her şeyi anlıyor ben elimden gelen fedakarlıkları yapıyorum istanbul'da bir evim düzce dede işimiz sebebiyle yaşıyoruz bir orası bir burası çok yoruluyorum buna rağmen istanbul'a giderken kayınvalideme bir öteberi yapıp götürüyorum maksat gönlü olsun ama yaranamıyorum yolda yolda da bunun tartışmasını yapıyorduk herhangi bir hakaret etmedim sadece içime dokunuyor dedim sonra o da benim aileme saldırmaya başladı ama hakaret boyutunda 110 lagidiyorduk benim ani sınır kontrol sağlayamama durumlarımı oluyor beni bu hale getirdi ve aniden direksiyonu çevirdim farkında bile değilim ne yaptığımı o andaarkada kızım vardı da biz kaza yaptık çok büyük bir kaza olmadı şükür ki sinirlerime hakim olamıyorum ne yaptığımı bilmiyorum kafayı mı yiyorum acaba lütfen yardım edin kızlar ilaç mı kullanmalıyım ne yapmam gerekiyor artık bilemiyorum

sizin konularınız ne kadar kötü oluyor yahuu.hasta oldugunuz konusunda haklısınız

benm aslinda asıl taktigimda bu degil esimin btun bunlari grmeyip hala annesinin kapisinda kopek olmasi beni hic takmyo annesine tapiniyo benim zoruma giden bu.

Bu huyunu evlenmeden önce fark etseydiniz keşke. Ana kuzusu erkeklerle gerçekten yaşanmıyor. Burada birçok konu var annesine deli gibi bağlı adamlarla ilgili.
Empati kuruyorum. Ben de isterdim çocuğumu sevsin babaannesi vesaire. Fakat sevmiyorsa da umrum olmazdı.
Büyütülecek şeyler değil bunlar gerçekten. Sakince düşünün sadece.

Tuhaf geldiniz açıkcası
O çok sevdiğiniz yavrunuza, kazada sizin yüzünüzden bir şey olabilirdi
Sebep: Kaynana çocuğumu sevmedi
Yaw kaynana sevsin diye mi çocuk yaptınız anlamadım ki sevmezse sevmesin
Siz seviyorsunuz tamam
Ayrıca 1.5 yaşındaki çocuk kimin onu sevip sevmediğini anlamaz olayı dramatik hale getirmeyin

Bu huyunu evlenmeden önce fark etseydiniz keşke. Ana kuzusu erkeklerle gerçekten yaşanmıyor. Burada birçok konu var annesine deli gibi bağlı adamlarla ilgili.
Empati kuruyorum. Ben de isterdim çocuğumu sevsin babaannesi vesaire. Fakat sevmiyorsa da umrum olmazdı.
Büyütülecek şeyler değil bunlar gerçekten. Sakince düşünün sadece.
evlenmeden once fark edemedim iste kahretsinki. :KK43: sonumuz boşanmak aslinda ama ne zaman olur blmyrum

Tuhaf geldiniz açıkcası
O çok sevdiğiniz yavrunuza, kazada sizin yüzünüzden bir şey olabilirdi
Sebep: Kaynana çocuğumu sevmedi
Yaw kaynana sevsin diye mi çocuk yaptınız anlamadım ki sevmezse sevmesin
Siz seviyorsunuz tamam
Ayrıca 1.5 yaşındaki çocuk kimin onu sevip sevmediğini anlamaz olayı dramatik hale getirmeyin

kaynanam degil sebep aslinda olayi esim hemen benm aileme sıcratyo senn anan syle yok teyzen byle rezil byle pis bu laflari duymaktan artk bktimmm

sevme

sevmesn zaten umrumda degil benm canimi acitan eltimin cocugumu kucagna alip askim bebegim derken kizima yapma etme demesi o ortamda bulunmasini bile istemrum kizimn

mümkün oldugunca uzak dur
kızınla onları görüştürme
çocuk görmedikçe etkilenmez
bunun için hayatınızı tehlikeye atmaya degermi

mümkün oldugunca uzak dur
kızınla onları görüştürme
çocuk görmedikçe etkilenmez
bunun için hayatınızı tehlikeye atmaya degermi
degmezzz hic degermi ama artk sabrim yok sükünetim btti. yoruldum nefes alamyrum. snirlerim pamuk ipligine bagli. bazen coraplarini salona cikarmasi bile asabimi bozabiliyo

arkaaslar benm dertlerim btmyooo. kocamla istanbuldan sehir disina gdyduk kavga etmeye basladik yolda ailesi kayinvaldem yani buyuk bir sorun eltimin cocuklarini sevyo benm kizimi sevmyo. o kaar fedakarlık yaptım ki insanın zoruna gidiyor ben hep eşime bunu söyledim zoruma gidiyor çocuğumun sevilmemesi boynu bükük durması kızım henüz bir buçuk yaşında ama her şeyi anlıyor ben elimden gelen fedakarlıkları yapıyorum istanbul'da bir evim düzce dede işimiz sebebiyle yaşıyoruz bir orası bir burası çok yoruluyorum buna rağmen istanbul'a giderken kayınvalideme bir öteberi yapıp götürüyorum maksat gönlü olsun ama yaranamıyorum yolda yolda da bunun tartışmasını yapıyorduk herhangi bir hakaret etmedim sadece içime dokunuyor dedim sonra o da benim aileme saldırmaya başladı ama hakaret boyutunda 110 lagidiyorduk benim ani sınır kontrol sağlayamama durumlarımı oluyor beni bu hale getirdi ve aniden direksiyonu çevirdim farkında bile değilim ne yaptığımı o andaarkada kızım vardı da biz kaza yaptık çok büyük bir kaza olmadı şükür ki sinirlerime hakim olamıyorum ne yaptığımı bilmiyorum kafayı mı yiyorum acaba lütfen yardım edin kızlar ilaç mı kullanmalıyım ne yapmam gerekiyor artık bilemiyorum

Araç kullanırken kişisel problemlerinizi konuşmaktan vazgeçin. Saatlerce konuşsanız da somut bir sonuç elde edemeyeceğiniz konuları yolculuk sırasında konuşmanızın kimseye bir faydası yok.

Konuşmadan duramam diyorsanız lütfen araçla yola çıkmayın. Otobüsle seyahat edin. Sizin sinir krizleriniz nedeni ile başka insanların ölümüne sebebiyet vermediğiniz için şükredin.

Kaynanayi niye bu kadar önemsiyorsunuz ki sizde hicbir sey yapmayin eliniz kolunuz boş gidin. Bu mevzu yuzunden bu kadar sinir harbi yasamanizada gerek yok. Sevmezse sevmesin noluyor ki bunun ne onemi varda bu kadar kendinizden geciyorsunuz.

Güzel arkadaşım, insan ne yaparsa kendine yapıyor zaten. Takma bu kadar kafana, sevmezse sevmesin kadın. Sizde herkese ederi kadar ilgi alaka gösterirsiniz. Yaptığınız iyliğe de karşılık beklemeyin.

Eşinizi abuk sabuk meseler için kırıp, aranızdaki sevgiyi tüketmeyin. Siz birbirinizi ve yavrunuz sevin yeter. Çocuk da fazlasını aramaz emin ol.

Takıntı yapıp hem kendi psikolojinizi bozuyorsunuz, hem de dır dır ile adamın size olan sevgisini, saygısını azaltıyorsunuz. Neymiş sebep babannesi torununu sevmiyor..off off

Şimdi kaynana sevmiyor diye kızının yanında eşinle tartışınca sen çok mu düşünceli anne oluyorsun...o çocuk senin bu öfkeni hissetmiyor muyum.yani ölümden dönmesen kafana dank etmeyecek mi çocukların yanında tartışılmaz diye...varsın sevmesin,sen be kadar dikkat ediyorsun kendine acaba

Bir daha böyle bir şey olmaz inşallah mı?

eğer Türkiye sosyal bir devlet olsaydı o çocuğun sizin elinizden alınması gerekirdi. (Hatta bu forumda IP ve ozel bilgileriniz tespit edilip devlet gerekeni yapardı..)

Tedavi olmalısınız ama tedavi olurken de gözetiminizde biri bulunmalı.

Hastasınız siz...Ve çok tehlikelisiniz...kendiniz bu tehlikenin farkına varamıyorsanız yakınlarınızın varması gerekir.

Buralarda zaman kaybediyorsunuz. Biz çare değiliz. Sorun artık psikiyatrik aşamada. İlaç tedavisi hatta belki de bir kaç gün hastanede gözetim)