Hiç bir anne böyle kontrolsuz davranmamalı. Davranıyorsa iyi bir durumda değildir demektir.. Bu iyi olmama gali ise maalesef ki evliliğinizden kaynaklanıyor belli ki.
" İçime dokunuyor" demişseniz sadece ve eşiniz böyle bağırmaya , sizin ailenize hakaret etmeye kalktıysa onun terapiye ihtiyacı var belli ki.
Yazık 1.5 yaşında bir kızınız var , bu adam ne istiyor ? Hadi siz çıktınız kontrolden o adam çekseydi köşeye arabayı, inseydiniz arabadan , oyle tartışsaydınız. O yavrunun böyle tartışmalara katılması çok yazık.
Ne olur uzman desteği alın. İlaçlık durum olduğunu düşünmüyorum; sadece rahatlamaya ihtiyacınız var. Çekirdek ailenin ne olduğunu bilen bir adam gibi adama ihtiyacınız var. Ayrıca ailelere hakarette ne demek oluyor ne sanıyor bu adam kendini ?
Eğer ikna edebiliyorsanız birlikte gidin bir ilişki uzmanına, yoksa kendiniz gidin ; en azından nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz. Triod kontrolü de yaptırmanızı tavsiye ediyorum.
Bırakın kimse sevmesin çocuğunuzu. Onu kucağına alıp opse be olur opmese ne olur.
Benim sevmediğim ve hatta beni sevmeyen kişilerin çocuğumu sevmesini asla istemezdim ve hatta mümkünse uzak tutardım.