Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle eşiniz cocugunuzun sağlığı için sizden uzaklaştırmalı.
iyi değilsiniz.
yarın sinirlenip cocugunuzu kesmeyeceğinizin garantisi yok
kaynana torunu sevmiyor mu tartışılır ama kendi çocuğunu sevmiyorsun.
neler yaşadgmi neler görup gecirdigimi biliyomusn ki byle knusablysun kendine gel istersen
glbahadı eşiniz o an dıreksıyonu toparlayamadı ..110 km hızla gıden bı araç başka bı araca çarğtıgında 220 km hız ıle çarpmış gbı olacaktı allah korusun...allahtan kuçuk bı kazayla atlatmışsınız..onuda geçtım hadı çarptıgınız kişi bı yaya olsaydı ölumune sebep olsaydınız veya karşıdan gelen başka bı araca çarpıp hem karşıdakıne maddı manevı belkıde ölumcul bı kazaya sebep verseydınız babaannesının çocugunuzu sevmemesı çokmu önemlı olacaktı??..lütfen yapmayın yaa keşke tek derdım bu olsaydı allah sağlık huzur versın başka bırşey ıstemeyın..kımsenın kımseyı sevmesı sıze bırşey kazandırmayacak
terbiyesis kadın ne olacak..canım sevmezse sevmesin arayı biraz mesafeli tut..beynini değiştiremezsin..kendinide bu kadar üzme..ben anlıyorum seni..ama bebeğinede çok dikkatli ol..
Kv nin yaptigindansa senin yaptigin cocugun icin bin beter nedemek direksiyonu kirmak acil yardim alin
sevme
sevmesn zaten umrumda degil benm canimi acitan eltimin cocugumu kucagna alip askim bebegim derken kizima yapma etme demesi o ortamda bulunmasini bile istemrum kizimn
hic yokmus gbi sanki ortaa dolanmiyo gbi gorumcem anne bak nasil tatli dyo oda suan oyun zamanimi dyo suratna bakmyo benm ayar olsugumda bu cok yuzsuz ve arsiz her hareketi falso kadinin artk bktrdi