Ben calisiyorum cocuguma annem bakiyor ama bosansak o yine rahat vermez ben bunu biliyorum. Ben evde onu gormezden gelince bile catacak bir sey buluyorÇocuğunuz 1.5 yaşında. Onu kreşe verip işe girmek ve boşanmak ölümden çok daha mantıklı.
Buyur burdan yak. Elinde boyle bir firsat varken neden ölmeyi düşünür insan?
Bi kere kavgamizda inip annemlere beni kotulemis annemlerde onun tarafini tutup bana kizmisti. Ben bosanirsam annemlerle olamam onlar beni hakli gormuyor ki ya da goruyorda islerine boyle geliyor bilmiyorum o yuzden rest cekemiyorum gidersem tek olucam her acidanZehra sen çalışıyorsun.
Çocuğuna da annen bakar, onlarla yaşarsın ya da kendine ayrı hayat kurarsın ama ne yap et o kocanı boşa.
Ölmek çözüm değil.
Sen ölünce o çocuğa ne olacak bunu düşündün mü ?
Eee çalışıyorsanız anneniz bakıyorsa daha ne? Sanki şimdi çok rahat bırakıyor. Ölümü düşünüyorsunuz ya daha ne olsun.Ben calisiyorum cocuguma annem bakiyor ama bosansak o yine rahat vermez ben bunu biliyorum. Ben evde onu gormezden gelince bile catacak bir sey buluyor
Bi kere kavgamizda inip annemlere beni kotulemis annemlerde onun tarafini tutup bana kizmisti. Ben bosanirsam annemlerle olamam onlar beni hakli gormuyor ki ya da goruyorda islerine boyle geliyor bilmiyorum o yuzden rest cekemiyorum gidersem tek olucam her acidan
Konuyla alakasız ama vajinusmus sıkıntınız varsa, siz üstte olmaya çalışın. Kontrol sizde olsun, iyi gelecektir.Kaba saba değer bilmeyen, içinde sevgi saygı olmayan bir adam. Ömrünüzü heba etmeyin bu adamla. 3 yıllık evlilikte bu hale geldiyse, önünüzdeki uzun yılları düşünemiyorum. Size bir şey sormak istiyorum, vajinimusu nasıl yendiniz?
Bazı kişiler acılardan beslenir. Mazoşizm gibi değilde, o hayatın acılığı, kurban rolünde olmak ve sürekli dert yanmak üzerine kuruludur hayatı. Konu sahibi de öyle sanırım. O zaman psikolojik destek şart.Çalışıyor konu sahibi ama ısrarla o kötü hayatına devam ediyor.
Herkes bir taraftan yazıyor, akıl veriyor ama kimsenin dediğine uymuyor.
Sadece konu açıp gidiyor.
Bazı kişiler acılardan beslenir. Mazoşizm gibi değilde, o hayatın acılığı, kurban rolünde olmak ve sürekli dert yanmak üzerine kuruludur hayatı. Konu sahibi de öyle sanırım. O zaman psikolojik destek şart.
Bosansam tek basima olmam lazim. Ailem nasil desem sabredilir herseyde bosanilmaz iste cocuk var sabret kafasinda yani ben isterim ki ona goz dagi versinler bagirsinlar yeri gelince bi korksun sahipsiz gormesin ama benimkiler biz kotu olmayalim diye hep onu desteklerler o hakli ben haksizim hep. Kaynanama anlattm gecen gittim yanina o da oyle ben konusurum falan demedi bizi kiriyorlar ama farkinda bile degiller babasida oyleydi ben artik biraktim cabalamiorm dedi. Tmm da ben sen gibi degilim ki bana iyi davrandigi gunler olmasa ben coktan kafayi yemistim simdi de saglikli degilim herseyden sogutuyor beni
Bunun için kendisinin farkına varması lazım. Farkındalık tedavinin %50 si demek zaten. Umarım silkelenip kendine gelir.Kesinlikle papatya.
Üzülüyorum ama Zehra'ya küçük bebeği de var.
Keşke tedavi olsa.
Gittiler ne oldu baslarina ne geldi o cocuklara ne oldu biliyor musunuz hayir. Dunya insanlar oyle masum degil. Bende bilirim cantami alip gitmeyi ya sonrasi sonrasi ne olacak. Bende alissin istiyorum yemek yerken bile birakiorm krndi yesin doksun batirsin ortaligi ama alissin lakin karsimda her hareketimi elestiren bir kisi var iste ben zaten dogru olan seyleri yapiorm evi supurmuorm demek evi kirle pasla birakiorm demek degil korkuo evet hele evde ekstra biri yoksa iyice korkuo ben sandm ki o bugun cocugu oyalar oyunla oyna bunla alistiririz aglicak korkucak ama alisacak anlTamiorm iste. Karsimdaki anlamayan biri. Keske her sey yazildigingibi kolay olsa millet issizlikten kirilirken isten cikamiorm ben.Yahu anne dediğin yeri gelir sırtına çocuğunu yükler dünyanın öbür ucuna gider . Bak mülteci annelere , bir sürü çocukla nerelere gittiler . Bizim prensesler aaaaa kocamla sorunum var öleyim . Oldu canım .
Bu kadar basit değil bence hayat . Yani ne bileyim anne güçlü olacak ki bebek hayata tutunsun .
Süpürge sesinden korkuyor diye ev süpürmemeniz ilginç . Zamanla alıştırabilirdiniz , ama uğraşmak lazım . Kolay olan aaaaaa korkuyor eeeee süpürmeyeyim o zaman .
Siz sorunlara çözüm yolu bulmaya çalışın . Evlilik yürümüyorsa biter , işinden memnun değilsen istifa edersin , ailen seni yıpratıyorsa mesafe koyarsın , kabızsan zeytinyağı içersin . Bu böyledir .
Her nefeste mezara biraz daha yaklaşıyoruz zaten aceleniz ne daha doğrusu olayı dramatize etmek neye çözüm olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?