Ölüm....

Zehra sen çalışıyorsun.
Çocuğuna da annen bakar, onlarla yaşarsın ya da kendine ayrı hayat kurarsın ama ne yap et o kocanı boşa.
Ölmek çözüm değil.

Sen ölünce o çocuğa ne olacak bunu düşündün mü ?
Bi kere kavgamizda inip annemlere beni kotulemis annemlerde onun tarafini tutup bana kizmisti. Ben bosanirsam annemlerle olamam onlar beni hakli gormuyor ki ya da goruyorda islerine boyle geliyor bilmiyorum o yuzden rest cekemiyorum gidersem tek olucam her acidan

Bi kere kavgamizda inip annemlere beni kotulemis annemlerde onun tarafini tutup bana kizmisti. Ben bosanirsam annemlerle olamam onlar beni hakli gormuyor ki ya da goruyorda islerine boyle geliyor bilmiyorum o yuzden rest cekemiyorum gidersem tek olucam her acidan

O bir keresindeydi.
Sen oturup her sorununu anlattın mı ?
Neler yaşadığını, neden bu adamdan vazgeçmek istediğini biliyorlar mı ?

Onlar senin ailen senin yanında olacaklardır ama sen ısrarla bu ızdırap dolu hayatını yaşamaya devam ediyorsun.
Ben sana işinle ilgili de tavsiyeler yazdım ama hala orada bile çalışıyorsun.
Tek yaptığın şey kendini tüketmek.

Bir arkadaşımın annesi o küçükken intihar etmiş. Kızı şimdi 35 yaşında. Bir kez bile mezarına gitmemiş. Nefret ediyorum ondan diyor. Ben de annemi yıllar önce kaybettim ve bana keşke senin yerinde olsaydım annemi kendi isteği dışında kaybetseydim diyor. Kendisi boşandı ve yıllarca kocası kimbilir annenin ne olayları vardı da intihar etti sen de onun gibisin dedi! Işte böyle bir evladın hayatını rezil etti o annesi. Sen de bunları yaşatmak istersen karar senin! Bir de adama doğumgünü partido ce hediye planları yapmışsın. O enerjini çocuğuna hayat kurmaya ayır be kardeşim! Neyse susayım!!!

Kaba saba değer bilmeyen, içinde sevgi saygı olmayan bir adam. Ömrünüzü heba etmeyin bu adamla. 3 yıllık evlilikte bu hale geldiyse, önünüzdeki uzun yılları düşünemiyorum. Size bir şey sormak istiyorum, vajinimusu nasıl yendiniz?
Konuyla alakasız ama vajinusmus sıkıntınız varsa, siz üstte olmaya çalışın. Kontrol sizde olsun, iyi gelecektir.

Çalışıyor konu sahibi ama ısrarla o kötü hayatına devam ediyor.
Herkes bir taraftan yazıyor, akıl veriyor ama kimsenin dediğine uymuyor.
Sadece konu açıp gidiyor.
Bazı kişiler acılardan beslenir. Mazoşizm gibi değilde, o hayatın acılığı, kurban rolünde olmak ve sürekli dert yanmak üzerine kuruludur hayatı. Konu sahibi de öyle sanırım. O zaman psikolojik destek şart.

Bazı kişiler acılardan beslenir. Mazoşizm gibi değilde, o hayatın acılığı, kurban rolünde olmak ve sürekli dert yanmak üzerine kuruludur hayatı. Konu sahibi de öyle sanırım. O zaman psikolojik destek şart.

Kesinlikle papatya.
Üzülüyorum ama Zehra'ya küçük bebeği de var.
Keşke tedavi olsa.

Ben gitmek istiyorum yani eger bu evlilik boyle kurtulacaksa cabalamak isterim cozum bulmak isterim ama benim anlayamadigim bana iyi davranip hersey duzelmis gibi davranip en alakasiz seyde her seyi yeniden basa sarmasi yani o anki konu tartisma sebebi olmuyor basindan basliyor hincini almaya normalde bunu biz kadinlar yapariz eski konulari isitip isitip koyariz onlerine oysa biz de eskileri onume koyan kendisi kendini hakli sanan yine kendisi. Annesi de boyle seyler yasamis kocasi da beter bi adam bu da babasina cekmis. Ya da babasinin gozune girmek icin boyle davraniyor. Babalari hic sevmemis onlari hic hem de herseye karisan biri bana bile karismaya basladi ki ben susmuyorum aslinda ben lafimi yapistiriyorum babasiymis kocammis umursamiorm artik o asamalari gectim dayanamiorm cunku ama dun aralarinda fark olmadigini gordum babasi gibi o da. Cocuklari babalarini sevmio ve benim kizda belki onu sevmeyecek sevilecek yani yok

Kac tane konu açtın eşinle ilgili her seferinde düzeldi bu kez diye yorum yaptın ama bu adam değişmez.. Çocuğuna da kendine de yazık etme bosan kurtul..

Bosansam tek basima olmam lazim. Ailem nasil desem sabredilir herseyde bosanilmaz iste cocuk var sabret kafasinda yani ben isterim ki ona goz dagi versinler bagirsinlar yeri gelince bi korksun sahipsiz gormesin ama benimkiler biz kotu olmayalim diye hep onu desteklerler o hakli ben haksizim hep. Kaynanama anlattm gecen gittim yanina o da oyle ben konusurum falan demedi bizi kiriyorlar ama farkinda bile degiller babasida oyleydi ben artik biraktim cabalamiorm dedi. Tmm da ben sen gibi degilim ki bana iyi davrandigi gunler olmasa ben coktan kafayi yemistim simdi de saglikli degilim herseyden sogutuyor beni

Bosansam tek basima olmam lazim. Ailem nasil desem sabredilir herseyde bosanilmaz iste cocuk var sabret kafasinda yani ben isterim ki ona goz dagi versinler bagirsinlar yeri gelince bi korksun sahipsiz gormesin ama benimkiler biz kotu olmayalim diye hep onu desteklerler o hakli ben haksizim hep. Kaynanama anlattm gecen gittim yanina o da oyle ben konusurum falan demedi bizi kiriyorlar ama farkinda bile degiller babasida oyleydi ben artik biraktim cabalamiorm dedi. Tmm da ben sen gibi degilim ki bana iyi davrandigi gunler olmasa ben coktan kafayi yemistim simdi de saglikli degilim herseyden sogutuyor beni

Bakın size boşanmaktansa ölmek kolay geliyor. Aileniz de sizin boşanmaya niyetinizin olmadığının farkında. Aileniz gitse göz dağı verse siz yine kocanızla aynı evdesiniz bu sefer kocanız size daha kötü davransa ne olacak? Çok yüksek bir ihtimal bu durum. Haliyle eşinizle kötü olmak istemiyorlardır, ben ailenizde suç bulmadım. Koca koca insanlarsınız neden bir aile büyüğünün evliliğinizi kurtarması beklentisindesiniz? Sizin evliliğiniz kurtulmaz, öncelikle bunu kabullenin. Siz bu durumu bile isteye çekiyorsunuz çaresiz değilsiniz. Çocuğunuza yazık gerçekten

Ben psikolog arayisina girsem daha dogru galiba belki o zaman su sacma sapan dusuncelerim yok olur ve bosanma cesaretim gelir

Ölürsünüz evet bu adamla bu şekilde devam ederseniz ,dertten kederden kanser olur ölürsünüz.
Silkelenin kendinize gelin ,dengesiz bir insanın hayatınızi mahvetmesine izin verme yin.
Evet ölüm var herkes tadacak. Gerçekler böyleyken buradaki sayılı günlerinizi daha iyi huzurlu geçirmek herkesin hakkı degilmi...
Böyle bir ortamda mutsuz bir anne ile büyüyen bir çocuk...🥺

Yahu anne dediğin yeri gelir sırtına çocuğunu yükler dünyanın öbür ucuna gider . Bak mülteci annelere , bir sürü çocukla nerelere gittiler . Bizim prensesler aaaaa kocamla sorunum var öleyim . Oldu canım .
Bu kadar basit değil bence hayat . Yani ne bileyim anne güçlü olacak ki bebek hayata tutunsun .
Süpürge sesinden korkuyor diye ev süpürmemeniz ilginç . Zamanla alıştırabilirdiniz , ama uğraşmak lazım . Kolay olan aaaaaa korkuyor eeeee süpürmeyeyim o zaman .
Siz sorunlara çözüm yolu bulmaya çalışın . Evlilik yürümüyorsa biter , işinden memnun değilsen istifa edersin , ailen seni yıpratıyorsa mesafe koyarsın , kabızsan zeytinyağı içersin . Bu böyledir .
Her nefeste mezara biraz daha yaklaşıyoruz zaten aceleniz ne daha doğrusu olayı dramatize etmek neye çözüm olacak .

Bu tarz evlilikler ancak adam bırakınca bitiyor. Adamlar daha iyisini bulunca bitiriyor ya da bir ömür bu evlilik böyle gidiyor. Tabi olan çocuklara oluyor.
Bence kadının çalışması olayı değiştirmiyor. Kaç tane konu okuduk kk da lisans mezunu, iyi işi geliri olan, ailesi arkasında ama kadın boşanmıyor.
Eğer kadın isterse bence çocuğa, aileye ve maddiyata rağmen boşanır. Ama bu tarz olaylarda kadın maddiyatı iyi olsa ve bir dünya destekçisi olsa yine boşanmaz.

Yahu anne dediğin yeri gelir sırtına çocuğunu yükler dünyanın öbür ucuna gider . Bak mülteci annelere , bir sürü çocukla nerelere gittiler . Bizim prensesler aaaaa kocamla sorunum var öleyim . Oldu canım .
Bu kadar basit değil bence hayat . Yani ne bileyim anne güçlü olacak ki bebek hayata tutunsun .
Süpürge sesinden korkuyor diye ev süpürmemeniz ilginç . Zamanla alıştırabilirdiniz , ama uğraşmak lazım . Kolay olan aaaaaa korkuyor eeeee süpürmeyeyim o zaman .
Siz sorunlara çözüm yolu bulmaya çalışın . Evlilik yürümüyorsa biter , işinden memnun değilsen istifa edersin , ailen seni yıpratıyorsa mesafe koyarsın , kabızsan zeytinyağı içersin . Bu böyledir .
Her nefeste mezara biraz daha yaklaşıyoruz zaten aceleniz ne daha doğrusu olayı dramatize etmek neye çözüm olacak .
Gittiler ne oldu baslarina ne geldi o cocuklara ne oldu biliyor musunuz hayir. Dunya insanlar oyle masum degil. Bende bilirim cantami alip gitmeyi ya sonrasi sonrasi ne olacak. Bende alissin istiyorum yemek yerken bile birakiorm krndi yesin doksun batirsin ortaligi ama alissin lakin karsimda her hareketimi elestiren bir kisi var iste ben zaten dogru olan seyleri yapiorm evi supurmuorm demek evi kirle pasla birakiorm demek degil korkuo evet hele evde ekstra biri yoksa iyice korkuo ben sandm ki o bugun cocugu oyalar oyunla oyna bunla alistiririz aglicak korkucak ama alisacak anlTamiorm iste. Karsimdaki anlamayan biri. Keske her sey yazildigingibi kolay olsa millet issizlikten kirilirken isten cikamiorm ben.

Back
X