Ölüm maaşı

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Herkese merhaba 4 5 gün önce dedem vefat etti ve malumunuz para mevzuları ortaya çıktı annem babam 8 9yıl önce ayrıldı. Bu maaşı alabiliyormuş galba ama nedir nasıl yapılır nereye gidilir hiç bir fikrim yok daha önce alanlar varsa yardımcı olabilir mi

Alabiliyor, annen su an sigortali bir iste calismiyorsa alabilir. Yetim maasi deniyor, SGKya basvurmaniz gerekiyor. Internette yetim maasi SGK evrak tipi bir arama yaparsaniz gereken listeyi gorurusunuz. Sonra onlari alip ilinizdeki SGk mudurlugune gidiyorsunuz.

Herkese merhaba 4 5 gün önce dedem vefat etti ve malumunuz para mevzuları ortaya çıktı annem babam 8 9yıl önce ayrıldı. Bu maaşı alabiliyormuş galba ama nedir nasıl yapılır nereye gidilir hiç bir fikrim yok daha önce alanlar varsa yardımcı olabilir mi
Calismiyorsa alir eger anneanne yasiyosa paylaşır

Hayır anneannem vefat edeli çok oldu annemde çalışmıyor zaten internette aradığımda belgeler tam olarak çıkmadı o yüzden konu açmıştım bilen var mı diye en iyisi yarın telefonla görüşmek sgk ile teşekkürler herekese

Boşanmış ,baska alacak kardeş yoksa ve de SGK li işte çalışmıyor ,herhangi bir geliri de yoksa alabilir .SGK il müdürlüğünü arayın ya da gidin bizzat evrakları sorun.
Başınız sağolsun

Back
X