Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ara bana çık oluyordu sevdiğin bir arkadaşını ara kafanı dağıt ılık duş ta iyi geliyor psikolog bana nohut saymamı önermişti hiçbirşey bilmezsen sevdiğin komik bir filmi aç geçer canım arada gelir gider ama ölmezssin allahın izniyleMerhaba arkadaşlar anksiyete hastasıyım fakat az önce bir his geldi korku içime ölmek geldi aklıma öleceğğmi hissettim sanki bu durumu yaşayan varmı lütfen yazın
Maalesef bende anne olduktan 8 ay sonrası basladı bu. Zaman zaman umursamasam da su aralar yine arttı çünkü bahar geliyor. Bilginiz var mı bilmiyorum ama bahar aylarında anksiyete atakları artar. Yani bu aylarda böyle seyler düsünmeniz normal.Merhaba arkadaşlar anksiyete hastasıyım fakat az önce bir his geldi korku içime ölmek geldi aklıma öleceğğmi hissettim sanki bu durumu yaşayan varmı lütfen yazın
Ne kadar enteresan .. bana da hep kış aylarında geliyor bu kötü düşüncelerMaalesef bende anne olduktan 8 ay sonrası basladı bu. Zaman zaman umursamasam da su aralar yine arttı çünkü bahar geliyor. Bilginiz var mı bilmiyorum ama bahar aylarında anksiyete atakları artar. Yani bu aylarda böyle seyler düsünmeniz normal.
Ailenizde hiç intihar vakası var mı?Merhaba arkadaşlar anksiyete hastasıyım fakat az önce bir his geldi korku içime ölmek geldi aklıma öleceğğmi hissettim sanki bu durumu yaşayan varmı lütfen yazın
HayırAilenizde hiç intihar vakası var mı?
Ne demek bu anlayamadımgamsız ol 100 ü görürsün ne yaşarsna yaşa
Tabi kişiye göre de değişebilir ama doktorum özellikle bahar demişti bana. Gerçekten de nisan mayıs aylarında anksiyete kaynaklı mide ağrısı bas dönmesi kötü düsünceler artar bende . Su sıralar öyleyim mesela.Ne kadar enteresan .. bana da hep kış aylarında geliyor bu kötü düşüncelercok kötü bir his, ama maalesef bu hayat bu işte. Bu… fazla takmamak gerekir
![]()
Vallaha tüm gece hastalıktan kavrandım durdum yatakta. Aha Saati 6 ettim. Bazen insanın ölesi de geliyor. Ölüm korkusu çok normal bir şey abartıp sorun haline getirmemek lazımMerhaba arkadaşlar anksiyete hastasıyım fakat az önce bir his geldi korku içime ölmek geldi aklıma öleceğğmi hissettim sanki bu durumu yaşayan varmı lütfen yazın
Banada geliyor canım yaMerhaba arkadaşlar anksiyete hastasıyım fakat az önce bir his geldi korku içime ölmek geldi aklıma öleceğğmi hissettim sanki bu durumu yaşayan varmı lütfen yazın
Banada geliyor canım ya
haklısınız şimdi nasılsınız acabaVallaha tüm gece hastalıktan kavrandım durdum yatakta. Aha Saati 6 ettim. Bazen insanın ölesi de geliyor. Ölüm korkusu çok normal bir şey abartıp sorun haline getirmemek lazım
Canım nasıl rahatlattın içimi valla ölecem 41 yaşındayım 3 çocuğum var 3 gün dür adetim ve adetle birlikte tavan yaptı mide bulantısı baş ağrısı aşırı sırt ağrısı huzursuzluk benimde bahar ayları çok zor geçer bilirim ama ağrı olunca ya bu sefer farklıysa ya bende birşey varsa diye korkuyorumTabi kişiye göre de değişebilir ama doktorum özellikle bahar demişti bana. Gerçekten de nisan mayıs aylarında anksiyete kaynaklı mide ağrısı bas dönmesi kötü düsünceler artar bende . Su sıralar öyleyim mesela.
Çok haklısınız hele ki adet döneminde tavana vurur zaten. Ama endiselenmeyin. Ağrıların gercek olmadığını kabullenirseniz daha kolay geçer. Bakın 1 hafta karnım midem cok ağrıdı ne doktora gittim ne araştırdım. Normal bi insanda 1 hafta karın mide ağrısı normal karşılanır mı mesela? Kendiliğinden gecer diye düsünülür mü? Ama ben psikolojik olduğuna o kadar emindim ki doktora bile gitmedim. Nane rezene cayı falsn ictim midemdeki gazı azaltması için. Umursamadım sancı girince ya iş yapıyodum yada sevdiğim birini arayıp konusuyodum. Kendiliğinden gecti sükür. Önemli olan beyninizin odak noktasını değiştirmek.Canım nasıl rahatlattın içimi valla ölecem 41 yaşındayım 3 çocuğum var 3 gün dür adetim ve adetle birlikte tavan yaptı mide bulantısı baş ağrısı aşırı sırt ağrısı huzursuzluk benimde bahar ayları çok zor geçer bilirim ama ağrı olunca ya bu sefer farklıysa ya bende birşey varsa diye korkuyorum
Çok doğru ama bazen çok zorlanıyorum siz ilaç kullanıyor musunuzÇok haklısınız hele ki adet döneminde tavana vurur zaten. Ama endiselenmeyin. Ağrıların gercek olmadığını kabullenirseniz daha kolay geçer. Bakın 1 hafta karnım midem cok ağrıdı ne doktora gittim ne araştırdım. Normal bi insanda 1 hafta karın mide ağrısı normal karşılanır mı mesela? Kendiliğinden gecer diye düsünülür mü? Ama ben psikolojik olduğuna o kadar emindim ki doktora bile gitmedim. Nane rezene cayı falsn ictim midemdeki gazı azaltması için. Umursamadım sancı girince ya iş yapıyodum yada sevdiğim birini arayıp konusuyodum. Kendiliğinden gecti sükür. Önemli olan beyninizin odak noktasını değiştirmek.
10 ay kullandım. Hamile kalınca bıraktım mecburen. Bida da kullanmadım. Cok sükür kendim idare edebiliyorum cogu zaman.Çok doğru ama bazen çok zorlanıyorum siz ilaç kullanıyor musunuz