Eskileri düşünüp duruyorum.

Hayır ona karşı sevgim kalmadı aslında. Sadece bugün bir anda düşüncelerim yoğunlaştı. Acaba şöyle olsaydı evlenir miydik, nasıl bir ilişkimiz olurdu diye düşündüm. Sonra saçmalama diyorum ne gerek var bu kadar düşünmeye. Dünyada çok fazla sorunları olan insanlar var, benimki de dert mi diyorum kendime:) o anlık düşünceler gelip geçiyor bir süre sonra. Şuan evlilik düşünmüyorum erkeklerden soğudum, ilişki kurmaya ara verdim.
İnan bana olacağı varsa bir şekilde olurdu isterseniz kanlı bıçaklı olun yine olacak olan oluyor o yüzden şöyle olsaydı diye düşünüp üzme kendini su akıp yolunu buluyor

Eğer eskide kalmışlarsa demek ki iyi değillermiş. Yani acaba şöyle olur muydu, mutlu olur muyduk diye düşünmeye değmez. Beyninizi yoracak şeylerle uğraşın. En güzel kitap okumak. Hatta burda güzel kitap kulübü vardı artık yok maalesef (( keşke yine açılsa

Valla ne ararsan var. Lojusalıktan sonra herkesi tanıdım. En çok koca tarafından yana sıkıntım var. Görünüşte iyiyiz hiçbir söz,hakaret,kavga yok ama herkes herkesşn arkasından konuşuyor. Çok sinir oluyorum ama tek kelime edemiyoruz işte. Sonra bir de tayin durumlarımız var bu sene. Arada sırada küs olduğum bir arkadaşım rüyama giriyor. Birkaç maddi zorluk falan filan. Yani dertsiz insan yok maalesef. Derdim yok diyen yalan söyler. Allah dermansız dert vermesin yeter ki. Sıkma canını. Boşver biraz da insanlar seninle küs olduğu için bunalsın,düşünsün,dertlensin. Sana bayramsa onlara da bayram. Acaba onlar zihinlerini bizimle meşgul ediyor mu da biz burada kendimizi sıkıyoruz.
Tam yazacaktım misafir geldi:) yemek koydum bulaşıkları topladım çay demledim. Şimdi yazma fırsatı buldum 😅 bazı şeyler elimizde değil, kontrol edemediğimiz şeyleri salmak lazım. Bebeğin kaç aylık bu arada? Küs olan arkadaşınla hiç konuşmayacak kadar kötü şeyler mi yaşandı aranızda? Arkandan konuşan ,dedikodu eden insanlar bırak konuşsun . Çekemeyenler anten taksın:)

Bilinçaltı sonlanmamış durumları ara ara gün yüzüne çıkarır ve size hatırlatır ki tamam mı devam mı diye sormak için. Ona göre olay ve kişileri önem sırasına göre ayarlar. Ben her zaman yalnız bir odada gözlerimi kapar ve hayalimde o kişiyle kendimi karşı karşıya görürüm. İçimde kalan söyleyemediğim, söylemek istediğim ya da sonradan aklıma gelen keşke bunu da söyleseydim dediğim şeyleri söylerim. Bağırırım, çağırırım ve en son da artık seninle alakalı hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Bitirdim ve rahatladım derim gözlerimi açarım. Her gün 2 hafta boyunca bunu uygularım. Çok etkilidir, tavsiye ederim.
Süper teknikmiş. Deneyeceğim bunu çok teşekkür ederim 🥰

Tam yazacaktım misafir geldi:) yemek koydum bulaşıkları topladım çay demledim. Şimdi yazma fırsatı buldum 😅 bazı şeyler elimizde değil, kontrol edemediğimiz şeyleri salmak lazım. Bebeğin kaç aylık bu arada? Küs olan arkadaşınla hiç konuşmayacak kadar kötü şeyler mi yaşandı aranızda? Arkandan konuşan ,dedikodu eden insanlar bırak konuşsun . Çekemeyenler anten taksın:)
Bebeğim 1 yaşında :) üniversiteden mezun olunca küstüm yaklaşık 7-8 yıl oluyor. Küsmekte haklıydım arkamdan çok iş döndürdü,yalanlar söyledi. Ama ben sessiz sedasız ona bir söz bile söylemeden hayatımdan çıkardım onca yılımızın hatırı var diye,sosyal medya,rehberim vs. herlerden silmiştim. Ama arkamdan atıp tuttuğunu duyuyorum ve bu çok üzüyor beni. Demek ki kavga gürültü çıkarıp ortalığı bulandırıp insanları hayatımızdan çıkarmalıymışız.

Ayrıca şunu farkettim ki insanlar bizim gibi olamadığında arkamızdan konuşuyor :D

O anteni ben onlara takacağım ama kendi dertlerimle uğraşmakla meşgulüm ahahahaha

Bebeğim 1 yaşında :) üniversiteden mezun olunca küstüm yaklaşık 7-8 yıl oluyor. Küsmekte haklıydım arkamdan çok iş döndürdü,yalanlar söyledi. Ama ben sessiz sedasız ona bir söz bile söylemeden hayatımdan çıkardım onca yılımızın hatırı var diye,sosyal medya,rehberim vs. herlerden silmiştim. Ama arkamdan atıp tuttuğunu duyuyorum ve bu çok üzüyor beni. Demek ki kavga gürültü çıkarıp ortalığı bulandırıp insanları hayatımızdan çıkarmalıymışız.

Ayrıca şunu farkettim ki insanlar bizim gibi olamadığında arkamızdan konuşuyor :D

O anteni ben onlara takacağım ama kendi dertlerimle uğraşmakla meşgulüm ahahahaha
7-8 yıl baya olmuş. Sana bunları ortak arkadaşlar mı söylüyor peki? Arkandan atıp tuttuğunu kim söylüyorsa bence sana anlatmasın artık. Bazı insanlar naziklikten anlamaz. Gerekeni söyleyip konuşmayı kesmek belki daha iyi olurdu senin için. Ben mesela hiç cazgır birisi değilim aksine çok sakin biriyim. Tartışma anında kalp kırmamak için çabalarım. Ama herkese hak ettiği kadar değer vermek lazım. Yoksa bu şekilde kendimizi boşuna yıpratırız.

Eski arkadaşını düşünüp bence daha fazla kendini yormamalısın. Odak noktanı kendine, bebeğine, yuvana yönlendirmeye çalış. 1 yaşında bebeğin var , Allah bağışlasın, hep birlikte güzel,mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum sizin için. 🥰🤲🏻 Lohusalık psikolojisini hiç yaşamadım ama bizzat yakınımda yengem yaşadığı için belirtileri az çok biliyorum. Hormonlar duygusal olarak gelgitli olmaya sebep oluyor. Uykusuzluk da etkiliyordur.

7-8 yıl baya olmuş. Sana bunları ortak arkadaşlar mı söylüyor peki? Arkandan atıp tuttuğunu kim söylüyorsa bence sana anlatmasın artık. Bazı insanlar naziklikten anlamaz. Gerekeni söyleyip konuşmayı kesmek belki daha iyi olurdu senin için. Ben mesela hiç cazgır birisi değilim aksine çok sakin biriyim. Tartışma anında kalp kırmamak için çabalarım. Ama herkese hak ettiği kadar değer vermek lazım. Yoksa bu şekilde kendimizi boşuna yıpratırız.
Eski arkadaşını düşünüp bence daha fazla kendini yormamalısın. Odak noktanı kendine, bebeğine, yuvana yönlendirmeye çalış. 1 yaşında bebeğin var , Allah bağışlasın, hep birlikte güzel,mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum sizin için. 🥰🤲🏻 Lohusalık psikolojisini hiç yaşamadım ama bizzat yakınımda yengem yaşadığı için belirtileri az çok biliyorum. Hormonlar duygusal olarak gelgitli olmaya sebep oluyor. Uykusuzluk da etkiliyordur.
Hepsinde haklısın… ama işte gece yatınca susmuyor kafamın içi. Zaten çoğu kişiyle görüşmüyorum bitti gitti. sadece içimde kalanlar işte beni yıpratıyor

Bana güzel akıl veriyorsun da bak kendinde işe yaramıyor işte dimi hayat böyle maalesef.
Dünya, biz hassas kalpliler için bi cehennem 🥲

Hepsinde haklısın… ama işte gece yatınca susmuyor kafamın içi. Zaten çoğu kişiyle görüşmüyorum bitti gitti. sadece içimde kalanlar işte beni yıpratıyor

Bana güzel akıl veriyorsun da bak kendinde işe yaramıyor işte dimi hayat böyle maalesef.
Dünya, biz hassas kalpliler için bi cehennem 🥲
Öyle gerçekten. Bazı şeyler yazıldığı söylendiği kadar kolay yapılmıyor.

Geçmişi düşünme bende de sık oluyor ya. Ama ben keşke farklı bölüm okusaydim, kendime farklı yol cizseydim şeklinde oluyor. İlişki olarak hayatımda pek bir şey yaşamadım. Ama gençlik zamanımda yaşamayı isterdim. Ne kadar meşgul olursam oluyim aklıma gelince modum düşüyor elimde olmadan. Bundan sonraki hayatım için iyi şeyler düşünmek istiyorum

Evet haklısın çalışmadığım için böyle belki de. Fiziksel olarak kendimi çok yoruyorum, evde şarkı dinleyip dans ediyorum, bazen yürüyüşe çıkıyorum, evde egzersiz yapıyorum film izliyorum , şarkı söyleyip video çekiyorum, yeğenimle vakit geçiriyorum, kedim var onunla ilgileniyorum, kız arkadaşlarımla sohbet ediyorum ama yine bir şeyler eksik kalmış gibi hissediyorum.
Yeni bir şeye başlayın. Hedef belirleyin, amacınız olsun. Amaçsız yaşayınca hep böyle zihin sesini dinlemek zorunda kalırsınız.

Geçmişi düşünme bende de sık oluyor ya. Ama ben keşke farklı bölüm okusaydim, kendime farklı yol cizseydim şeklinde oluyor. İlişki olarak hayatımda pek bir şey yaşamadım. Ama gençlik zamanımda yaşamayı isterdim. Ne kadar meşgul olursam oluyim aklıma gelince modum düşüyor elimde olmadan. Bundan sonraki hayatım için iyi şeyler düşünmek istiyorum
Siz de sanırım benim gibi 29 yaşındasınız. Hangi bölümü okumak isterdiniz? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸 umarım karşınıza iyi insanlar çıkar, her şey gönlünüzce olsun.

Back
X