KALP YETMEZLİĞİM Mİ VAR ?

Nurella66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
29
2
1
Kafayı yemek üzereyim , kollarımda ve bacaklarımda ödemler başladı , üzerine bastırınca iz kalmıyor içine gitmiyor. Ama çok bariz belli ödem şiş olduğu . Ve kasik bölgemde de var şişlik. Kalp yetmezliğinden şüpheleniyorum. Ama aşırı derecede anksiyete bozukluğu ve panik atak hastasıyım. Bu yüzden korkudan doktorada gidemiyorum . Benim durumumu yaşayan birileri varmı nolur yazabilir misiniz ??? Oğlumun sağlık sorunları nedeni ile çok çok uzun süredir hareketsiz yaşama sahibim ve kilolu biriyim . Az hareket etsem nefes nefese kalıyorum .

Çok ciddi derecede anksiyete bozukluğum ve panik atağım var. Sağlık anksiyetem zaten tavan yapmış durumda istemsiz bir şekilde gidemiyorumn
Belki de bir şey çıkmaz diye korkuyorsunuz bilemeyiz. Kilo kaynaklı olabilir anksiyetem yüzünden ben de ritim bozukluğu yaşıyorum uykudan deprem oluyor diye uyanıyorum nabzım çok artıyor gittim defalarca yok en azından bi tedavi olun. Bu konuda tedavi olun sağlık anksiyetesi ne size ne çevrenize huzur verir artık ciddiye almayı bırakırlar çevredekiler.

Kafayı yemek üzereyim , kollarımda ve bacaklarımda ödemler başladı , üzerine bastırınca iz kalmıyor içine gitmiyor. Ama çok bariz belli ödem şiş olduğu . Ve kasik bölgemde de var şişlik. Kalp yetmezliğinden şüpheleniyorum. Ama aşırı derecede anksiyete bozukluğu ve panik atak hastasıyım. Bu yüzden korkudan doktorada gidemiyorum . Benim durumumu yaşayan birileri varmı nolur yazabilir misiniz ??? Oğlumun sağlık sorunları nedeni ile çok çok uzun süredir hareketsiz yaşama sahibim ve kilolu biriyim . Az hareket etsem nefes nefese kalıyorum .
Varis olabilir kalp damara bir gidin olmadi

kalp yetmezliğin olsa 10 adım yürüyemezsin, o kadar ödemle böbreklerin düzgün çalışmıyor olacağı için çoktan vücudun iflas ederdi.
Kalp yetmezliğin yok doktora gitmek zorundasın.

Yol yuruyebiliyorum ama o kadar çok değil , yoruluyorum bı sure sonra nefes nefese kalıyorum vücudumda halsizlik ve yorgunluk oluyor
kalp yetmezliğin olsa 10 adım yürüyemezsin, o kadar ödemle böbreklerin düzgün çalışmıyor olacağı için çoktan vücudun iflas ederdi.
Kalp yetmezliğin yok doktora gitmek zorundasın.

Back
X