• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm korkusu

Kızlar aciilll aşırı ölüm korkum var 😭😭kendimi ölecek gibi hissediyorum içimden ölücem kelimesi geçiyor bu neden oluyor acaba çok yoruldum artık😭😭
Panik ataktan oluyor benimde var 5 gün oldu ilaca başladım kendi başıma çözemedim 1.5 aydır direniyodum ama artık bende çok yoruldum savaşcak gücüm kalmadı. Günde abartısız 200 kere ölücem diyorum. Sürekli acile gidiyorum. Gerçekten yaşamayan bilemez

Panik ataktan oluyor benimde var 5 gün oldu ilaca başladım kendi başıma çözemedim 1.5 aydır direniyodum ama artık bende çok yoruldum savaşcak gücüm kalmadı. Günde abartısız 200 kere ölücem diyorum. Sürekli acile gidiyorum. Gerçekten yaşamayan bilemez
Canım ben geçen yıl kapten ablasyon anjio oldum oara panik atak oldum psikiyatri doktor bana redepra ve paxsera birde tranco bulcos verdi içtim bi 6 ay kadar sonra bıraktım iyi olunca sonra hamile kaldım sıkıntılar çıktı bende bebeğime dowsendromlu dediler bana hayati tehliken var sen sezeryan doğumu göremezsin dediler sonra grip burun akıntısı ve öksürük başladı hastaneye gittim tahlil verdim pisiyel testi 35 ci haftada covid oldum ölücem ben dedim kan sulandırıcı kukkandım doktorum pıhtı atabilir oyüzden kullanmakta fayda var dedi ondan sonra bende hortladı doğuma kadar hergün gözlerim şişene kadar ağladım tabi gebelikte psikiyatri ye gittim canım ama bana çok hafif ilaç verebilirim dedin oda misol 50 mg 3 kadar içtim hiç faydasını görmedim bende bıraktım tabiki ilacı sezeryan doğum yaptım doğumdan çıkartılıyorum nefes alamıyorum dedim ameliyat hanede oksijen değerin normal sen öyle hissediyorsun psikolojik dediler bir şey olursa oksijen verilir yukarıda dediler eee tabiki sezeryandan 2 gün sonra komplikasyon geçirdim dikişlerim kanama yaptı takip edildim nöbetçi kadın doğumcu geldi odama acil tekrar ameliyata alınabilirsin dedi şükür sabah kendi doktorum geldi açıp dikişlerimi pansuman etti sargı bezi ile tekrar tampon gibi koyup kapattı kan sulandıcıyıdı kesti doktorum sonra bende bi mide bulantısı iştahsızlık kusma başladı su içemedim yemek yiyemedim suyu çıkarıyordum yani bu seferde doktorum ağızdan sıvıyı keselim dedi damardan seruma devam edelim dedi sonra akciğerlerden röngen istedi doktorum sanırım covid geçirmiştim ya oyüzden istedi yemekte yiyemiyince eşimle röntgene inicez beni bırakma diyorum kızıma iyi bak biz hastaneden çıkamıycaz diye ağlıyarak röntgen çekildim 4 gün çıktım hastaneden şimdi bebeğim çok şükür 2.5 aylık ama ben iyi değilim işte canım psikolojikmi neyin nesi bende anlamadım ilaçmı tekrar kullanmam gerekiyor çok mutsuzum umutsuzum hayattan zevk alamıyorum yaşam sevincimi kaybettim sendede öylemi sanki birde beynimin içi boş gibi çok yoğun bunaltı sıkıntı oluyor sürekli hergün sende öylemisin

Canım ilaç ne kullanıyorsun ilacın etkisini görüyormusun peki

Ben de öyleyim. Sürekli olarak, deprem olacağını ve öleceğimi düşünüyorum. Geceleri daha fazla tetikleniyor. Berbat bir şey gerçekten.
Canım ilaç ne kullanıyorsun ilacın etkisini görüyormusun peki
Lütfen birine iyi gelen ilacın size de iyi geleceğini düşünmeyin, sakın doktor vermeden ilaca başlamayın.

Ben de öyleyim. Sürekli olarak, deprem olacağını ve öleceğimi düşünüyorum. Geceleri daha fazla tetikleniyor. Berbat bir şey gerçekten.

Lütfen birine iyi gelen ilacın size de iyi geleceğini düşünmeyin, sakın doktor vermeden ilaca başlamayın.
Hayır tabikide kafama göre içmem misol felanmı acaba kullanıyor veya paxseramı diye merak ettim geçen yıl paxsera ve redepra kullanmıştım

Back