• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm hissi

incii86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
93
12
98
38
Bende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim

İlaçlarınıza neden devam etmiyorsunuz? Bu geçti iyileştim ilacı bırakayım gibi bir durum değil. Gerekirse ömür boyu kullanmalısınız o ilaçları..

panik atak olanlarda bu his çok baskın olur... psikolojik destek alın..

kendinizi meşgul edecek, yoracak bir şeyler yaparsanız kolay atlatırsınız..

Onun bende belincindeyim ama niye geliyo o his iste sorunum orda
Benimde arkadaşımda annesinin öleceği korkusu var hatta konuda açmıştım ben..senin ki de öyle bir takıntı olablirmi acaba okb oldugunu düşünüyorum arkadasimin..sende öyle olablirsin bir psikologa git istersen

Bende panik atak hastasıyım,ama ben atak geldiği zaman ölüm korkusu yaşıyorum..siz sürekli bunu düşünüp kafaya takıyorsanız,başka bir rahatsizlik olablir bence doktora görünmelisiniz..

elbette hepimiz öleceğiz,destek alabilirsin ..

[QUOTE="Tikkabilla, post: 38037275, member: 170770"kontrolünde kestikçlarınıza neden devam etmiyorsunuz? Bu geçti iyileştim ilacı bırakayım gibi bir durum değil. Gerekirse ömür boyu kullanmalısınız o ilaçları..[/QUOTE]
Hayir ben birakmadim 1 bucuk sene kullandim doktor kont

[QUOTE="Tikkabilla, post: 38037275, member: 170770"kontrolünde kestikçlarınıza neden devam etmiyorsunuz? Bu geçti iyileştim ilacı bırakayım gibi bir durum değil. Gerekirse ömür boyu kullanmalısınız o ilaçları..
Hayir ben birakmadim 1 bucuk sene kullandim doktor kont[/QUOTE]

Bıraktıktan sonra tekrar başlıyorsa dediğim gibi yine doktor kontrolünde başlamalısınız gibi görünüyor. Benim annemde de panik atak var, yıllardır ilaç kullanıyor. Doktoru birkaç kez bıraktırdı ama annem eskiye geri döndü ve yeniden başladı ilaca.. Artık bırakmam kolay kolay diyor.

2 swnedir yoktu su bi kac gundur o hissi coj sik yasiyorum durup
Senin ki panik atak değil diye düşünüyorum..dedigim gibi ben panik atak hastasiyim ve panik atak hislerle olan bir hastalik degil..ben panik atak yüzünden defalarca kalp krizi geciriyorum sandim defalarca beyin kanamasi geciriyorum sandim..yani panik atak vücuttada bazı belirtiler gösteriyor kalp atım hızı artıyor,kan basıncı artıyor falan filan..senin ki his okb yani takıntı hastalığı olma riski var..bence vakit kaybetmeden psikologa git canım

Senin ki panik atak değil diye düşünüyorum..dedigim gibi ben panik atak hastasiyim ve panik atak hislerle olan bir hastalik degil..ben panik atak yüzünden defalarca kalp krizi geciriyorum sandim defalarca beyin kanamasi geciriyorum sandim..yani panik atak vücuttada bazı belirtiler gösteriyor kalp atım hızı artıyor,kan basıncı artıyor falan filan..senin ki his okb yani takıntı hastalığı olma riski var..bence vakit kaybetmeden psikologa git canım
Takinti hastaliginda sadecene his olabiliyormu

Bende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
bendede butarz sorunlar başladı buaralar gördüğüm kötü rüayalarında etkisi oluyor bendede sevdiklerimin öleceğini korkusu var tamam herkes ölecek ama ben erken olacakmış gibi hisse kapılıp tel çalsa kapı çalsa havaya zıplar hale geldim
geç telefon çalsa bağıra bağıra ağlamaya başlıyorum yada kalbim duaracak gibi oluyor
ölecekmişim gibi oluyorum bazende
çok kötü felaket şeyler geliyor aklıma uykumda bile rahat yok kötü rüyalar görüyorm sürekli napacağımı şaşırdım hiç doktora gitmedim önceleride oluyordu ama buaralar daha sık olmaya başladı rüya görüp sabahın 6sına kadar uyanık kalıp annemi kardeşimi arıyorum yada eşimin nefesini kontrol ediyorm çok kötü oluyorum nerdeyse günün çoğu saati böyle endişe dolu geçiyor
bende bir uzmana başvursam faydası olurmu acaba siz neşekilde tedaviolmuştunuz önceleri

Takinti hastalığının başka belirtileri olmakla birlikte takıntılı olsanız doktorunuz mutlaka belirtirdi. Yine bir sorunla karşılaşırsanız ya da bosluktaysaniz tekrar edebilir. Yeniden doktora görünmek dışında bir çözümü yok sanırım.

Back
X