Bende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ölüm hissi
- Konu Sahibi incii86
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Onun bende belincindeyim ama niye geliyo o his iste sorunum ordaHepimiz ölcez tek sen ölmeyeceksin ki...
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Benimde arkadaşımda annesinin öleceği korkusu var hatta konuda açmıştım ben..senin ki de öyle bir takıntı olablirmi acaba okb oldugunu düşünüyorum arkadasimin..sende öyle olablirsin bir psikologa git istersenOnun bende belincindeyim ama niye geliyo o his iste sorunum orda
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Baska bi rahatsizlik derken anlamadimBende panik atak hastasıyım,ama ben atak geldiği zaman ölüm korkusu yaşıyorum..siz sürekli bunu düşünüp kafaya takıyorsanız,başka bir rahatsizlik olablir bence doktora görünmelisiniz..
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Yani birsürü psikolojik hastalıklar var en iyi bilgiyi doktor verir..sen süreklimi korku yasiyorsun,yoksa ara ara mı oluyor?Baska bi rahatsizlik derken anlamadim
Ama panik apanik atak olanlarda bu his çok baskın olur... psikolojik destek alın..
kendinizi meşgul edecek, yoracak bir şeyler yaparsanız kolay atlatırsınız..
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Hayir ben birakmadim 1 bucuk sene kullandim doktor kont[/QUOTE][QUOTE="Tikkabilla, post: 38037275, member: 170770"kontrolünde kestikçlarınıza neden devam etmiyorsunuz? Bu geçti iyileştim ilacı bırakayım gibi bir durum değil. Gerekirse ömür boyu kullanmalısınız o ilaçları..
Bıraktıktan sonra tekrar başlıyorsa dediğim gibi yine doktor kontrolünde başlamalısınız gibi görünüyor. Benim annemde de panik atak var, yıllardır ilaç kullanıyor. Doktoru birkaç kez bıraktırdı ama annem eskiye geri döndü ve yeniden başladı ilaca.. Artık bırakmam kolay kolay diyor.
2 swnedir yoktu su bi kac gundur o hissi coj sik yasiyorum durupYani birsürüdururken psikolojik hastalıklar var en iyi bilgiyi doktor verir..sen süreklimi korku yasiyorsun,yoksa ara ara mı oluyor?
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Senin ki panik atak değil diye düşünüyorum..dedigim gibi ben panik atak hastasiyim ve panik atak hislerle olan bir hastalik degil..ben panik atak yüzünden defalarca kalp krizi geciriyorum sandim defalarca beyin kanamasi geciriyorum sandim..yani panik atak vücuttada bazı belirtiler gösteriyor kalp atım hızı artıyor,kan basıncı artıyor falan filan..senin ki his okb yani takıntı hastalığı olma riski var..bence vakit kaybetmeden psikologa git canım2 swnedir yoktu su bi kac gundur o hissi coj sik yasiyorum durup
- 7 Kasım 2014
- 1.028
- 1.818
- 163
2 swnedir yoktu su bi kac gundur o hissi coj sik yasiyorum durup
bir kaç günlük bir şeyse sıkma canını..hepimizde oluyor dönemlik ruh sıkıntıları.. muhtemelen geçici bir durumdur..
Ins arkadasim ya allah razi olsunbir kaç günlük bir şeyse sıkma canını..hepimizde oluyor dönemlik ruh sıkıntıları.. muhtemelen geçici bir durumdur..
Takinti hastaliginda sadecene his olabiliyormuSenin ki panik atak değil diye düşünüyorum..dedigim gibi ben panik atak hastasiyim ve panik atak hislerle olan bir hastalik degil..ben panik atak yüzünden defalarca kalp krizi geciriyorum sandim defalarca beyin kanamasi geciriyorum sandim..yani panik atak vücuttada bazı belirtiler gösteriyor kalp atım hızı artıyor,kan basıncı artıyor falan filan..senin ki his okb yani takıntı hastalığı olma riski var..bence vakit kaybetmeden psikologa git canım
- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 33
bendede butarz sorunlar başladı buaralar gördüğüm kötü rüayalarında etkisi oluyor bendede sevdiklerimin öleceğini korkusu var tamam herkes ölecek ama ben erken olacakmış gibi hisse kapılıp tel çalsa kapı çalsa havaya zıplar hale geldimBende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
geç telefon çalsa bağıra bağıra ağlamaya başlıyorum yada kalbim duaracak gibi oluyor
ölecekmişim gibi oluyorum bazende
çok kötü felaket şeyler geliyor aklıma uykumda bile rahat yok kötü rüyalar görüyorm sürekli napacağımı şaşırdım hiç doktora gitmedim önceleride oluyordu ama buaralar daha sık olmaya başladı rüya görüp sabahın 6sına kadar uyanık kalıp annemi kardeşimi arıyorum yada eşimin nefesini kontrol ediyorm çok kötü oluyorum nerdeyse günün çoğu saati böyle endişe dolu geçiyor
bende bir uzmana başvursam faydası olurmu acaba siz neşekilde tedaviolmuştunuz önceleri