Canım öncelikle geçmiş olsunhamileliğimin 12.haftasında normal kontrol için gittim ve o şok edici sonuçbebeğimin kalbi 8.haftada durmuş ben 4 hafta içimde ölü taşımışım. Hemen kürtaja aldı doktorum. İlk gebeliğimdi hamile kalamama korkusu var ya tekrar aynısı olursa tıbbi olarak eşimde de bende bi sorun yok allahın takdiri ama gene bi korku oluyor insanda bu durumu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah hepimize sabırlar versin inşallah.Canım öncelikle geçmiş olsun ☹ Allah sabır versin rabbimin bi bildiği vardır ki böyle olmuş bende çok şeyler yaşadım 5 kimyasal gebelik 1 dış gebelik kürtaj oldum sonra tüpüm patladı ama yılmadım hayla devam ediyorum tedavilere bizimde hiç bir sorunumuz yok ama olmayınca olmadı sen asla umudunu kaybetle allahtan hep iste rabbim verir ne hikayeler ver buralarda asla isyan etme herşey allahtan
Amin inşallah kuzum o yüzden sen sadece allaha sığın rabbim elbet herşeyi yoluna koyar illa bu böyle oldu diye bir daha çocuğun olmucak değil ya allahın izniyle sen içini ferah tut en yakın zamanda olur inşallahSanada çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah hepimize sabırlar versin inşallah.
Amin canım İnşaAllah. Pıhtılaşma testini doktoruma sordum 2000 lira kadar para oldugunu söyledi. devlet hastanesine gittiğimde de ilk gebelik kayıplarında yapmadıklarını 3 kez düşükten sonra yaptıklarını soylediler. Çok saçma sapan şeyler aynı durumu neden yaşayayım birdaha pıhtılaşma varsaçok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
pıhtılaşma testi yaptırdın mı canım
İçinizi karartmayın kötü enerji vermeyin canım iyi düşünki iyi olsun inşallahOfff en büyük korkum bu haftaya 12 hafta kontrolüm var içim içimi yiyor
Benimde 12.hafta randevum dün gittim 11.haftada dayanamadım stresten şükür iyimiş çok zor bu dönemler Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinOfff en büyük korkum bu haftaya 12 hafta kontrolüm var içim içimi yiyor
Benim arkadaşım da aynı olmuştu ama şimdi bebeği var . Allahım sabır versin . kürtaj dan sonra yine bebegin oluyor üzülme zaten kürtaj olanlarda anlatacaklardır şimdihamileliğimin 12.haftasında normal kontrol için gittim ve o şok edici sonuçbebeğimin kalbi 8.haftada durmuş ben 4 hafta içimde ölü taşımışım. Hemen kürtaja aldı doktorum. İlk gebeliğimdi hamile kalamama korkusu var ya tekrar aynısı olursa tıbbi olarak eşimde de bende bi sorun yok allahın takdiri ama gene bi korku oluyor insanda bu durumu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
başka sığınacak kapımız yok tabiki duadan başkaGeçmiş olsun canım bende 7 ay önce kürtaj oldum Allah aynı durumu yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsino korku bendede var
Bütün kürtaj olanlarda vardır heralde
Dua edicez
Hemen bırakmışmıydın korunmayı? Bana doktorum sadece bu ay korunmam gerektiğini soyledı sonra korunmayı bırakabilirsin dedi. Bazılarına 3-6 ay korun diyolarmış daGeçmiş olsun öncelikle bende ilk gebeliğimde 10. Haftada kontrole gittiğimde 8. Haftada bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim. Kürtaj oldum ve korunmayı buraktığım ay hamile kaldım şuan 17 haftalığız rabbim tamamlamayı nasip etsin. Ben devlette pıhtılaşma testi yaptırdım. Gittim yalan söyledim 3 düşük oldu diye Allah affetsin ama başka şansım yoktu işimi şansa bırakamazdım. Demem o ki ilk gebeliklerde ne yazıkki çok yaşanıyor ve sonrasında sağlam gebelikler oluyor bu süreci atlatırken psikolojini ve vücudunu toplamaya çalış gerisini rabbim nasip ediyor zaten
Gecmis olsun Allah sabır versinhamileliğimin 12.haftasında normal kontrol için gittim ve o şok edici sonuçbebeğimin kalbi 8.haftada durmuş ben 4 hafta içimde ölü taşımışım. Hemen kürtaja aldı doktorum. İlk gebeliğimdi hamile kalamama korkusu var ya tekrar aynısı olursa tıbbi olarak eşimde de bende bi sorun yok allahın takdiri ama gene bi korku oluyor insanda bu durumu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Pıhtılaşma testinde bisy cıkmışmıydı? Benm arkadasım da 2 kürtajdan sonra yaptırdı bişy çıkmadı üçüncüye hamile kaldı sağlıklı şuanda kucağında. Bazılarında da bişy çıkmıyor Allahın takdiri tamamenGeçmiş olsun öncelikle bende ilk gebeliğimde 10. Haftada kontrole gittiğimde 8. Haftada bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim. Kürtaj oldum ve korunmayı buraktığım ay hamile kaldım şuan 17 haftalığız rabbim tamamlamayı nasip etsin. Ben devlette pıhtılaşma testi yaptırdım. Gittim yalan söyledim 3 düşük oldu diye Allah affetsin ama başka şansım yoktu işimi şansa bırakamazdım. Demem o ki ilk gebeliklerde ne yazıkki çok yaşanıyor ve sonrasında sağlam gebelikler oluyor bu süreci atlatırken psikolojini ve vücudunu toplamaya çalış gerisini rabbim nasip ediyor zaten
amin bende gitmeyi düşünüyorum dayanamayacağımBenimde 12.hafta randevum dün gittim 11.haftada dayanamadım stresten şükür iyimiş çok zor bu dönemler Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Git canim zaten bi dahaki gitmene para almazlar kontrol gibi oluyo özele gidiyorsan için rahatlar en azından elleri ayakları oluşmuş uzuv eksikliği yok dedi kalp atışını dinletti düşük riski Yok yeri iyi dedi o kadar içim rahatladıki en azından haftaya kadar kendimi yemicem Allah korusun hepimizin bebeğiniamin bende gitmeyi düşünüyorum dayanamayacağım
yarın gideceğim canım insallah her sey yolundadırGit canim zaten bi dahaki gitmene para almazlar kontrol gibi oluyo özele gidiyorsan için rahatlar en azından elleri ayakları oluşmuş uzuv eksikliği yok dedi kalp atışını dinletti düşük riski Yok yeri iyi dedi o kadar içim rahatladıki en azından haftaya kadar kendimi yemicem Allah korusun hepimizin bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?