Yok bendede bişey çıkmadı sağlıklı olmayan bir bebek olduğu için rahim atmış dendi son olarak Ewet Allah’ın takdiri şuan elim hala yüreğimde Allah nasip ederse hiçbişey duramıyor önünde deyip yolumuza dewam edicez artıkPıhtılaşma testinde bisy cıkmışmıydı? Benm arkadasım da 2 kürtajdan sonra yaptırdı bişy çıkmadı üçüncüye hamile kaldı sağlıklı şuanda kucağında. Bazılarında da bişy çıkmıyor Allahın takdiri tamamen
Benim doktorumda 6 ay korun rahim toparlansın dedi 7. Ayda hamile kaldımHemen bırakmışmıydın korunmayı? Bana doktorum sadece bu ay korunmam gerektiğini soyledı sonra korunmayı bırakabilirsin dedi. Bazılarına 3-6 ay korun diyolarmış da
Yolundadır canim bizede haber et gidinceyarın gideceğim canım insallah her sey yolundadır
başka sığınacak kapımız yok tabiki duadan başka7 aydır korkuyomusun yoksa nasip mi olmadı daha hamile olmak bende ya tekrar hamile kalamazsam yada kalırsam aynısını yaşarsam diye korkuyorum da
Hayır. Kusmalarım falan hep devam etti kesilseydi de anlamazdım normal diyippeki kontrole gidene kadar hiç belirtiniz olmadı mı? kanama ağrı ateş vs?
Evet. Kusmalarım iştahsızlığım hepsi devam etti kesilseydi de anlamazdım normaldir diyeCok gecmis olsun insallah tez zamanda hamile kalırsın. Bu 4 hafta boyunca gebelik belirtilerin devam etmismiydi
Allah oğlunuzu size bağışlasın uzun ömürler nasip etsinBen 3 kere yaşadım.ilki 13.hafta ikinci 8.hafta da kalbi durmuştu.2.kayıptan sonra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı ama sonraki de farklı sebepten alındı.9 yaşında bir oğlum var ona hamileyken de hiç problem yaşamadığım için pıhtılaşma aklıma hiç gelmemişti.
AminGeçmiş olsun. Kötü düşünme kötüyü çağırma. İnşallah tekrarlamaz. Benimde 22 haftalık vefat etti karnımda. Ardından sağlıklı bir bebeğim oldu. Allah kimseye yaşatmasın.
hamileliğimin 12.haftasında normal kontrol için gittim ve o şok edici sonuçbebeğimin kalbi 8.haftada durmuş ben 4 hafta içimde ölü taşımışım. Hemen kürtaja aldı doktorum. İlk gebeliğimdi hamile kalamama korkusu var ya tekrar aynısı olursa tıbbi olarak eşimde de bende bi sorun yok allahın takdiri ama gene bi korku oluyor insanda bu durumu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Yapacak hiç bir şey yok. Allahın takdiri teslim ol isyan etme korkma.Ben de 7 gün önce kürtaj oldum.
Aynı şekilde gebelikte 12. haftamda , usg ikili tarama testi için hastaneye gittiğimde,
9 haftalık iken kalbinin durduğunu öğrendim
Benim için de büyük bir şok oldu.
Her şey o kadar güzel gider iken...İlk gebelik heyecanımı bu şekilde yaşamış oldum.
Çok üzücü Allah kimseye yaşatmasın.
Şu an psikolojim hiç iyi değil. Sizler anlıyorsunuzdur beni , yaşayan bilir.
Ama ister istemez şu düşüncelere kapılıyorum. Ya bir daha olursa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?